SmileyDog Bewertungen

TrustScore 2 von 5

2.1

Har bestilt to hundesenge sky 7 original har endnu ikke modtaget dem på trods af de skriver at der er levering inden for 48 timer . føler mig godt snydt pengene er betalt . ligeledes skriver de at man... Mehr ansehen

Jeg købte en refleksvest til min hund hos smileydog. Da jeg kom til kassen undrede det mig at fragten for en vest der kan være i en ganske almindelig a5 kuvert kunne være 39 kr. Dette bemærke... Mehr ansehen

Jeg har d. 23.01 bestilt et hundetegn til vores nye hvalp. Efter at have ventet tålmodigt skriver jeg en mail d. 8.02 for at høre om de kan kigge på situationen, da det efterhånden e... Mehr ansehen

Forholdsvis enkelt at finde ønsket vare, men betalingsrutinen virker ikke, hvis betalingskort muligheden vælges. Ved valg af alternativet, bankoverførsel, ophører indsigelsesmuligheden som normalt gæl... Mehr ansehen

1. Zoohandlung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

SmileyDog har et stort udvalg af hundeartikler. Danmarks største udvalg af hundetegn. Kæmpe udvalg af hundetøj, hundehalsbånd, hundelegetøj, plejeprodukter og mange andre hundeartikler og hundeting.

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super

God hundebutik. Skulle bare have et hundetegn, men der kom meget mere i kurven :-) God service og leveringen tog kun 2 dage (hundetegnet 3 dage).

14. März 2011

Dejlig Hundewebshop

Fik Smileydog anbefalet af flere familiemedlemmer, der har brugt dem i flere år. Jeg bestilte mandag formiddag et halsbånd + line og fik alle varene tirsdag med posten. Så mine bedste anbefalinger til Smileydog.
Kh. Sine

3. März 2011

God rådgivning

Smileydog gav mig en god rådgivning ved køb af sele til min hund. Varen blev sendt hurtigt og var som forventet. Er tilfreds med købsforløbet på smileydog.dk.

10. November 2010

5*****

Jeg bestilte Acana hundefoder hos smileydog til min hund i mandags (8/11) og modtog pakken igår. Dejlig hurtig levering.

10. November 2010

1 stjerne for nem hjemmeside
1 stjerne for gode priser og stort udvalg

15. Oktober 2010

God webshop

Bestilte varer fredag eftermiddag og posten ringede på døren mandag formiddag med pakken. Det kan vist ikke gøres meget hurtigere. De bedste anbefalinger til smiley dog.

15. Oktober 2010

Endelig en butik funker!

Efter utallige køb af hundeprodukter på nette har jeg endelig fundet en butik der er overskuelig, god rådgiving og med hurtig og korrekt levering. Kan kun anbefale Smileydog.dk. Det er bestemt ikke sidste gang jeg er inde på denne side.

15. Juni 2010

Perfekt. 100 % tilfreds

Dejlig nem overskuelig hjemmeside med hurtig levering. Havde varene dagen efter vi havde bestilt. Produkterne svarene til mine forventninger set ud fra billederne på Smileydogs hjemmeside. Skal nok kigge forbi igen næste gang vovsen skal forkæles lidt.

5. Juni 2010

stort udvalg og fair foprsendelsespris

Vi har lige fået vores hund og vi valgte at lave vores indkøb hos smileydog.dk. Vi syntes at udvalget var godt og forsendelsen var billig i forhold til mange andre webshops. vi fik vores varer hurtigt og de var som forventet. Når vores hund er vokset ud af tingene var vi helt sikkert vende tilbage til smileydog og købe mere. Det eneste minus er at man ikke kan købe hundemad, så det må vi finde et andet sted.

24. Mai 2010

Super webbutik

Nu har jeg efterhånden købt en helt del hundeartikler til min hund og det har ikke altid gået lige godt. Nu har jeg endelige fundet en butik der har ALLE de varer jeg bestiller på lager. Det er første gang det lykkes en hundebutik at leverer det hele på en gang og tilmed dagen efter bestilling. Mine bedste anbefalinger til smileydog

12. Mai 2010

Fine hundeting og hurtig levering

Jeg fik mine varer dagen efter jeg har bestilt dem. Fik dog hundetegnet 2 dage efter, men inden for det de lover på højst 3 dages levering. Alt levede op til min forventning og jeg vil meget gerne handle hos smileydog.dk igen, da der er mange flere ting min hund rosa skal have :-)

23. April 2010