Tandlægerne Grundtvigsvej Bewertungen 512

TrustScore 5 von 5

4.9

Super hurtig tid (tandpine) Tak for en super professionel behandling. Højt infomations niveau. Stor omsorg. Og virkelig dygtigt. Tandlæge og assistent får den bedste anbefaling fra mig. Er kunde i... Mehr ansehen

God tandlæge, som jeg har gået ved nogle år - venligt personale, god vejledning og rimelige priser! Det er ligeledes til at komme til både i bil og med offentlig transport. Anbefaling herfra, hvis... Mehr ansehen

Jeg bliver mødt med megen venlighed og god service. Jeg bliver behandlet dybt professionelt og med god omsorg. Priserne er lavere end hvad jeg mødt andre steder. Absolut rimelige. Ingen overbehand... Mehr ansehen

Har i gennem flere år haft den samme klinik og har altid været tilfreds👍. Sidste besøg finder de en flækket tand som bliver ordnet med det samme👍👍. Flinke og dygtigt personale hele vejen rundt👍. G... Mehr ansehen

1. Zahnarzt
  2. Kosmetische Zahnmedizin
  3. Dentalhygieniker
  4. Zahnpflegebedarf
  5. Zahnaufhellung

Bevar smilet hele livet - du er i trygge hænder hos os. Tandlægerne Grundtvigsvej er din lokalt forankrede tandlæge i Viby J. Parkering lige uden for døren. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

4.9

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Kan anbefales

Venligt og imødekommende personale,
Hvilket gælder både sekretærer, tandlæge og tandplejer. Gode og behagelige behandlinger. Kan virkelig anbefales 👍

21. Mai 2026

Virkelig god første oplevelse

Jeg havde min første oplevelse i dag hos Smilet Tandlægerne efter at være flyttet til området, og jeg gik derfra med en virkelig god følelse.

Sisse var utrolig imødekommende og skabte en tryg og varm atmosfære fra start. Jeg fik god rådgivning, og hun tog sig tid til at forklare tingene ordentligt og gennemgå forskellige muligheder uden at presse på for store behandlinger.

Det viste sig fx, at det jeg troede var et hul, bare var en fyldning der skulle justeres – og det gav virkelig tillid, at fokus var på den rigtige løsning frem for den dyreste.

Derudover var dialogen hele vejen igennem virkelig god, og man mærker tydeligt, at de både er fagligt dygtige og oprigtig interesserede i, at man føler sig tryg og godt behandlet. Kan varmt anbefales.

7. Mai 2026

Relationen til behandleren

Ingen ventetid. Engageret, empatisk og professionel tandplejer. Natasha har år tilbage fået reduceret min tandlægeskræk. Pas godt på hende!Lille minus: behandlingen i den dyre ende, når jeg sammenligner med jævnaldrende i andre klinikker.

6. Mai 2026

Anbefaling herfra

Anbefaling herfra, hvis du kigger efter ny tandlæge

30. April 2026

De bedste tandlæger

Super hurtig tid (tandpine)
Er kunde igennem 15 år og rejser langt for at komme til tandlægerne på grundtvigsvej.

23. April 2026