Har lige modtaget 2 stk vinreoler👌🏻 Hurtigt leveret, super handel 👏🏻 Handler gerne her igen 😉💫
Jeg købte to bestiksæt hos SmartClub. Levering skete hurtigt og alt var fint. Da jeg tog bestikket i brug efter ca. 1 måned opdagede jeg, at knivene i de to sæt var forskellige (flad ctr. run... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Innenarchitekt
- Babyausstattungsgeschäft
- Badezimmerrenovierung
- Fachhandel für Küchenbedarf
- Wohnmöbelgeschäft
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
På SmartClub.dk finder du kvalitetsvarer til køkkenet, stuen, badeværelset, børneværelset mv. SmartClub.dk er en mindre, familiedrevet virksomhed, som har eksisteret siden 2002 og var den første webshop i verden, der solgte Arabia Mumi krus på nettet. Vore vareleverandører er anerkendte, internationale brands. SmartClub.dk er e-mærket, så du altid kan handle sikkert hos os. Vi yder personlig betjening - og vi elsker glade og tilfredse kunder.
Sanskevej 17, 2960, Rungsted kyst, Dänemark
- ReachUs@SmartClub.dk
- www.smartclub.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God service og hurtig levering
Jeg var lidt forbeholden for at bestille fra denne hjemmeside, da jeg ikke i forvejen kendte den og jeg ej heller før havde hørt om den.
Jeg havde bl.a. bestilt en vare som de netop havde solgt den sidste af, dette fik jeg besked om med det samme og om at forventet levering af varen var allerede dagen efter. Leveringstiden var ikke mere end tre dage.
Varerne var godt pakket ind så de ikke kunne gå i stykker.
Jeg har været mere end tilfreds med mit køb og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her.

Antwort von SmartClub.dk
Nemt at bestille, god info om status, hurtig levering. Kan anbefales

Antwort von SmartClub.dk
Gode varer og god service
Fik straks svar vedr. restordre. Varen blev alligevel sendt hurtigt efter bestilling. Der skete desværre en fejlsortering hos fragtfirmaet. Men det blev sendt fredag og jeg modtog det tirsdag. Det var fint pakket ind og varen var som forventet.

Virkelig god kundeservice!!!!
Lagde i sidste uge to ordrer hos Smartclub, og dagen efter fik jeg besked om, at nogle af tingene først skulle bestilles hjem hos leverandøren, så der ville gå lidt ekstra tid før jeg ville modtage ordren. Til gengæld tilbød de mig at pakke ordren samlet, så jeg sparede det ene fragtgebyr. Super god kundeservice

Seriøs forhandler
Jeg købte to bestiksæt hos SmartClub. Levering skete hurtigt og alt var fint.
Da jeg tog bestikket i brug efter ca. 1 måned opdagede jeg, at knivene i de to sæt var forskellige (flad ctr. rund bund).
Jeg reklamerede pr. mail søndag eftermiddag og fik omgående svar om, at virksomheden ville kontakte importøren den efterfølgende dag. 2 dage senere modtog jeg besked om, at virksomheden havde sendt et nyt sæt knive samt en postkode, så de fejlbehæftede varer kunne sendes retur uden omkostninger for mig.
Alt i alt en positiv oplevelse, herunder en særdeles hurtig behandling af reklamationen.
Gode produkter og gode priser, men...
Bestilte den 28. december 2014 to varer, og da jeg ca. en uge senere ikke havde hørt fra virksomheden, skrev jeg en mail. Jeg fik en god kontakt til dem, og medarbejderen virkede sød, rar og forstående.
Nu skriver vi i dag den 21. januar 2015, og jeg synes hele sagen har været lidt træls. Varerne er dog afsendt i dag, men jeg ændrer ikke mine tre stjerner, før varerne er modtaget og kontrolleret.
Hende jeg har snakket med pr. mail virker rigtig sød, og har gjort det bedste hun kunne, for at få mine varer hjem - så jeg glæder mig bare til at modtage dem en af de nærmeste dage :)
OPDATERET: Hermed fem stjerner, for produkterne er modtaget, og god kundeservice :-)
SUPER TILFREDS!!!
Jeg bestilte to lysestager i torsdags den 06.11.14 og allerede mandag lå de klar i butikken til afhentning - yderst tilfredsstillende og hurtig levering! Derudover var de pakket rigtig godt ind, så de ikke risikerede at få skrammer! Kan klart anbefale hjemmesiden :-)
Fin og venlig service
Bestilte en skål som gave og blev ringet op om hvornår den ville kunne leveres. Datoen blev overholdt og den var pakket fint ind. Så jeg kan anbefale handle hos SmartClub.dk
Ok, med en lille skønhedsplet
Bestiller en vare d. 30.9, og rykker for status d. 11.10. Får da at vide at leverandøren først forventer at få varen på lager d. 7. november. Får senere et opkald om at der er sket en fejl et eller andet sted i system mht status, og at jeg derfor ikke fik besked. En liile skønhedsplet, og fejl kan ske for alle, så det er tilgivet!
Wauw
Så en kedel på deres hjemmeside, skulle bruge den til weekenden, ringede så til dem og spurgte om de havde den hjemme. Det havde de. Den søde dame sagde så, hvis du bestiller den nu - fragtmanden har ikke været her endnu, så kan jeg nå at sende den idag. Næste dag - om formiddagen, mindre end 20 timere senere ankommer den på min hjemmeadresse. Tak for det...
Leverings tid på Uger?????????
Har nok haft den ringeste oplevelse at købe hos Smartclub.dk
Vi bliver holdt hen med nye oplysninger for hver gang vi kontakter dem angående et køb vi har gjort.
Ingen information ellers.
Vil meget kraftigt opfordre andre til at handle andet steds.

super godt!!!!
i have en vare jeg skulle bruge 3 af. som er udgået andre steder fra. men i havde den. også selv om det gik langt tid med i fik sendt. så er jeg super tilfreds, helt sikker et sted jeg vil handle igen!!!
perfekt !
Perfekt sodavandsmaskine med perfekt levering og perfekt pris - 1000 tak
Yderst tilfreds
Var nysgerrig omkring enkelte af deres kokkeknive og fik hurtigt svar samme lørdag.
Min pakke blev leveret få dage efter at bestillingen blev gennemført og både pris samt ordrens indpakning var yderst tilfredsstillende.
Perfekt
Jeg havde forhørt mig i flere butikker om en bestemt slags bestik,men fik at vide det var udgået.
Så prøvede jeg smartclub, i løbet af fire dage havde de det fra Finland,tusind tak,alt i alt en meget fin behandling.
Grethe Møller Jensen
Kan bare ikke gøres bedre!
Har lige købt nogle Mumi krus hos Smartclub. Var nemt at bestille og havde dårligt sendt bestillingen afsted, før jeg fik en opringning om, hvorvidt jeg ikke hellere ville have sendt det med fragtmand end til pakkeshop. Så ville de sende det med det samme, da fragtmanden var lige på trapperne. Havde varerne næste formiddag og alt godt emballeret og i orden! Ikke sidste gang jeg handler hos Smartclub, da mange af varerne også er billigere og med større udvalg end i almindelige forretninger.
Super service og priser
Rigtig god og hurtig betjening.
Jeg forespurgte på en gryde i en farve som ikke var oprettet på siden, fin svar samme aften og dagen efter var den blevet oprettet og de fik den hjem i løbet af 1 døgn og dagen efter modtog jeg den - super service :0)
TIP TOP BETJENING
Jeg bestilte en spec. kniv en søndag efterm. Jeg fik mail om, at kniven desværre ikke var på lager, måske også lidt svær at fremskaffe. Jeg blev løbende holdt orienteret om hvorledes det gik m.h.t. at fremskaffe netop denne kniv.
Enden på historien var at jeg allerede torsdag modtog varen.
Jeg kan absolut anbefale at handle i netop den butik.
Birthe Møller
lynhurtig
Købte nogle kopper til mit stel, der skulle erstatte nogle der var faldet ned fra en hylde søndag aften.
Mandag morgen var de sendt.
Tirsdag morgen blev de modtaget.
De var pakket rigtig godt ind, så der ikke kunne ske noget.
Prisen var OK.
Alt ialt 10/10
Super hurtig levering
Bestilte skærebræt og køkkenkniv lørdag, og fik det leveret mandag formiddag. Rigtig god pris på varen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.