Slots Bowl & Restaurant Møntporten Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg vil godt fremhæve det gode personale. Især Isak, Ulrich og Marie. De måtte kæmpe med en lettere halvfuld besætning, idet vi var til polterabend. De fandt en god måde at holde os og andre gæster... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

I søndags var vi 20 personer til en fantastik julebowlingdyst. Alt spillede, både bowling og julebuffeten:) God julestemning med julepynt og hyggelig julemusik. Utrolig venligt personale der sk... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Maskinen gik ned midt i vores spil. Vi tog tid på hvor lang tid, maskinen var nede 25 minutter det blev vores spilletid forlænget med 10 min. Teknikker mente vi kulle have 10 min ekstra. Banerne er e... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dette har helt Sikkert været et flot bowlingCenter for 20 år siden. Alt var totalt nedslidt, nusset, i stykker eller bare beskidt. Maden ( fik 3 retter) var rimelig og heller Ikke mere. De bør inv... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Vergnügungszentrum
  2. Kegelbahn

Vom Unternehmen geschrieben

Slots Bowl & Restaurant Møntporten ligger i Hillerød og kombinerer bowling med hyggelige madoplevelser. Vi tilbyder moderne bowlingbaner, sjove spilaktiviteter som LaserSHOT og Multiball, samt en restaurant med både á la carte, buffet og brunch. Vores lokaler egner sig til alt fra familieture og fødselsdage til større selskaber og firmaarrangementer. Vi lægger vægt på at skabe rammerne for en god oplevelse, hvor både underholdning og god mad er i centrum.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

DÅRLIGSTE oplevelse længe

Dårlig service, maskineri og aften.
En god aften bliver ødelagt af at banerne ikke virker, og da vi får at vide at vi ikke kan få pengene igen, må vi vente på at en ny bane bliver ledig. Efter en halv times ventetid bliver man igen mødt med at man ikke kan spille. Personale, som snakker ualmindelig grimt, siger igen at vi ikke kan få pengene igen. Så hvad har man betalt for? 1,5 times ventetid og dårligt personale. Spar dig selv og lad vær med at vælge dette sted.

1. Januar 2018

Seriøst dårligt

Seriøst dårligt - vildt beskidt, teknikken virkede ikke. Den time vi havde bestilt blev til 40 min da maskineriet ikke virkede.

31. Oktober 2017
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Frarådes på det kraftigste!!!

Kan absolut ikke anbefale stedet! En ting er, at stedet er i dårlig stand, men da vi ankommer har de ikke sko til rådighed i den rette størrelse. Det resulterer i, at vi skal vente i 20 min, før vi til sidst må acceptere et par sko i al for lille størrelse. Skoen bliver ikke rengjort efter brug og du får lov at sikke fødderne ned i andres fodsved! Når vi bad om en opdatering p
å hvornår vi kunne forvente sko, fik vi et ubehøvlet og nedladende svar. Ikke så meget som en gratis sodavand eller undskyldning for ventetiden! Banerne gik konsekvent i stykker og du kunne ikke regne med den endelige score! Jeg er så skuffet og kan kun anbefale andre at finde et andet sted at bowle!

22. Januar 2017

Aldrig tag derhen...

Utrolig dårlig bowlinghal! Fraråder på alle måder at bowle der. Keglemaskinerne virker ikke og man må vente 2 min for hver kugle der skal kastes da maskinerne ikke virker. Og kommer der endelig kegler på banen er det knap nok halvdelen af alle keglerne der er der..
Tager du én enkel lille tår af den drikkedunk du har haft med i byturen, får du af vide at du er blevet taget på overvågningen og at sker det igen kan man ikke få lov til at bowle der.
Så 270kr for en bane hvor man knap nok kan nå et spil pga. den utrolig langsomme maskine, og 30kr for hver drikkelse du skal have er ikke pengene hver!!
Find et andet sted at bowle, det er simpelthen for ringe service
EN STJERNE ER ALT, ALT FOR MEGET!! GID MAN KUNNE GIVE MINUS!

8. Januar 2017
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Nedslidt, uvirksom, trist.... Lad være..... så er det sagt.

Har lige været i Slots-bowl efter en "pause" på 10 år og det er med garanti de nøjagtig samme dele. Jeg kunne genkende Sega Rally i arkade delen, dog virkede den ene skærm/bil ikke.

Det skulle vise sig at være temaet for resten af centeret. ALT uden undtagelse er gennemslidt og virker ikke. Vi kunne dårligt aflæse point scoren på skærmen, da den var delvis i stykker.

Kuglerne er igen de samme, som for 10 år siden, de er hamrende ødelagt og fyldt med kæmpe ridser.

Medmindre jeg læser i avisen, at centeret har fået en total renovering, så kommer jeg aldrig tilbage. Kan kun anbefale at gå i en stor bue udenom Slots-bowl.

17. April 2016

Skuffende oplevelse :-(

Er lige kommet hjem fra et firma arrangement i Slots Bowl.
Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har oplevet noget så ringe, og det var over hele linien.
Vi startede med 2 timers bowling, banerne virkede stort set ikke, og kuglerne havde så mange hakker at det var mere end held end forstand hvis det lykkes at lave en strike. Der var beskidt, gulvtæppet klisteret så meget at skoene hang fast, tæppet var flere steder så løst at det udgjorde en potentiel fare for en fald ulykke.
Efter Bowling skulle vi have buffet, maden bar præg af at den havde stået ude i al for lang tid, vi måtte bede dem om at skifte oksestegen og kalkunstegen ud. og det nye de kom ind med var ikke værd at spise.
Alt i alt en meget kedelig oplevelse.

26. Juni 2015

Katastrofe!

Jeg var nu egentligt blevet advaret af diverse venner og kollegaer, imod at bruge mine sure tjente penge i Slots Bowl, men jeg tænkte at umuligt kunne være så slemt som jeg fik det beskrevet. Men JO, det kunne det og lidt til.

Banerne fungerede ikke i 3/4 af tiden, maden var virkelig ringe og af en kvalitet som jeg slet ikke kan beskrive, og jeg er ikke kræsen - tværtimod, men jeg endte at springe maden over og spise noget andet på vejen hjem.
Der var også støvet mange steder og der lugtede forfærdeligt på herretoilettet. Jeg tror måske rengøringen havde ferie i den uge....

Vi var alle sammen enige at det havde været en meget trist oplevelse og at vi aldrig mere sætter vores ben i det center igen.

21. April 2015

Slidt center, dårlig mad

Virkelig slidt center, baner duer ikke, stopper med fejl! Mad fra buffet er slet ikke pengene værd, trist anrettet og ser ud til at have stået fremme længe. Smagen er slet ikke god, levede desværre ikke op til forventningerne. Øv, øv, øv! En rigtig ærgerlig oplevelse.

3. Januar 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Problemer med teknikken, men god kundeservice

Havde tænkt på at give dem 2 stjerner, da vi inden igennem 1 timers spilletid, oplevede at det banens tekniske system var nede 5-6 gange i timen med 2 mins varighed. Personalet var dog forstående, og rettede hurtigt op på de fejl vores bane havde, samt gav kompensation i form af drikkevare og ekstra spilletid. Ellers hyggeligt center med masser af retro musik.

14. April 2014

Nedslidt

Maden ( fik 3 retter) var rimelig og heller Ikke mere.
De bør investere kraftigt i centeret eller lukke det, man kan ikke være disse faciliteter bekendt.

21. September 2013

So funktioniert Trustpilot

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr