Bestilte for over 500kr midt i Juni. Der stod 3 dages levering og de trak pengene hurtigt. Det er nu sidst i August og har intet hørt fra dem. Opfølgning: Det viser sig at være Postnord der har la... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte min vare en tirsdag morgen. Modtog den først mandag pga. fejl hos post danmark. Jeg havde telefonisk samtale med manden bagfirmaet, da jeg var frustreret over leveringstiden var længere e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg handler udelukkende mit Nupo hos Slanekgruppen.com Udover gode priser får jeg god kundeservice ved spørgsmål til produkter og hurtig levering med Post Danmark Endvidere kan man bruge r... Mehr ansehen
5 stjerner er fortjent! Jeg valgte Slankegruppen.com fordi I havde 1) det rigtige produkter 2) den rigtige pris 3) hurtig levering ...dvs. meget simple og målbare kriterier! Men, de... Mehr ansehen
Danmarks bedste online Nupo Webshop. Vi fører alt hvad du skal bruge til indenfor ernæringsprodukter til markedets bedste priser.
2665, Vallensbæk Strand
Gode priser, overskuelig hjemmeside og hurtig forsendelse. :)
Har bestilt 2 gange og fået leveret meget hurtigt . Super service😃
Undrede mig over at min pakke ikke dukkede op. Da jeg ville finde min elektroniske kvittering og følge op på sagen, var kvitteringen pist væk i min indbakke. Jeg skrev til Slankegruppen og bad dem om hjælp - og vupti sendte de en track-and-trace fra Postdanmark! Her viste det sig, at Slankegruppen havde sendt pakken afsted med det samme, men at den havde ligget i flere dage hos postvæsenet.
fik fin service da jeg bad om varen kunne sendes til grønland. det gjorde de og trak momsen med det samme
Syntes der går for lang tid fra pengene bliver trukket til man får sin levering og når man har bedt om at pakken den skal i døgnposten skal den jo ikke afhentes på posthuset.

Antwort von Slankegruppen
Hvis der er fejl i leveringen, byttes med et smil :-)
Jeg kan varmt anbefale Slankegruppen. De holder, hvad de lover mht. til levering 1-2 dage, og hvis ikke, blev jeg ringet op personligt og gjort opmærksom på ændret leveringstid......det er da service.
Er udelukkende tilfreds.
Godt udvalg, gode priser, let bestilling og hurtig levering. Det kan vist ikke gøres bedre.
troede jeg ville få det leveret til døren, så leveringsmetode er ikke ordentlig angivet på hjemmesiden

Antwort von Slankegruppen
Jeg har købt hos Slankegruppen.com flere gange og der er altid hurtig levering (næste dag til dag) og rigtig gode priser. Hvis ikke de kan levere til forventet, så får man besked med det samme og bliver præsenteret for alternativer løsninger/produkter.
Kom til tiden, prisen var i orden og der var intet at sætte en finger på!
Bestilte for over 1000 kr d. 14. September. På deres hjemmeside står der at de fremsender indenfor 1-2 dage og jeg skriver derfor til dem d. 19. September og spørg hvor min pakke bliver af og skriver til dem at jeg godt synes de kunne skrive hvis ens ordre er forsinket.
Først 3 døgn efter får jeg en mail tilbage med et link til track&trace. Ikke engang et undskyld eller vi beklager, men blot et link hvor jeg kan se at min pakke befinder sig i et pakkecenter på Vestegnen (bor på Østerbro).
Da jeg skriver at jeg ønsker mine penge retur, skriver de bare at min pakke er sendt med omdeling så at jeg burde modtage den derhjemme.
Fra idag d. 26. September har jeg kunne hente min pakke på posthuset. 12 dage efter jeg har bestilt.. Det er muligt at PostDanmark har noget af skylden, men de fremsender ikke indenfor 2 dage, som der står på deres hjemmeside og deres kundeservice er ekstrem dårlig. Man kunne måske godt tjekke sin mail oftere end hver tredje dag når man har en forretning!

Antwort von Slankegruppen
Quick og hurtigt service, og prisen kunne man ikke brokke sig over.....
Jeg havde varen dagen efter, de var bestilt.
Det var så første gang jeg brugte slankegruppen.com og umiddelbart var der intet at klage over ved første øjekast – dog ville jeg sagtens kunne bruge jer igen.
Dog er der et par småting I burde overveje, for fremtiden/brugeroplevelsen:
· Lad være med at skrive i har noget på lager, hvis i ikke har. Det resulterede i jeg skulle vente 3-4 dage + weekend, istedet for de 1-2 som lager status'en sagde.
· Det dummeste i kan gøre nogensinde, er at hæve pengene samme dag som varen er bestilt, når I ikke en gang har det på lager - det er bestemt ikke godt nok. Det kan give nogle rigtig grimme oplevelser, hvor jeg her valgte at stole på varen kom frem.

Antwort von Slankegruppen
Fik mine vare lidt sent, men det lykkedes og fik en extra med i købet.
god levering inden for 2 dage gode produkter
Bestilte om natten, og næste dag over middag var pakken på vej, og det er ikke første gang det er sket. Super service
Jeg besøgte slankegruppen efter at have læst en del anmeldelser om deres levering men må erkende mig slemt skuffet efter at have bestilt en vare onsdag og stadig ikke have modtaget nogen vare den følgende mandag. efter en kort e-mail korrespondance siger slankegruppen de vil sende varen en gang til og lover at den er fremme onsdag hvilket giver dem 1 dag til at leverer varen. hvis de er i stand til at leverer varen denne gang, også på kun en dag burde de have gjort det fra starten. utroligt skuffet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.