Bestilte for over 500kr midt i Juni. Der stod 3 dages levering og de trak pengene hurtigt. Det er nu sidst i August og har intet hørt fra dem. Opfølgning: Det viser sig at være Postnord der har la... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bestilte min vare en tirsdag morgen. Modtog den først mandag pga. fejl hos post danmark. Jeg havde telefonisk samtale med manden bagfirmaet, da jeg var frustreret over leveringstiden var længere e... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg handler udelukkende mit Nupo hos Slanekgruppen.com Udover gode priser får jeg god kundeservice ved spørgsmål til produkter og hurtig levering med Post Danmark Endvidere kan man bruge r... Mehr ansehen
5 stjerner er fortjent! Jeg valgte Slankegruppen.com fordi I havde 1) det rigtige produkter 2) den rigtige pris 3) hurtig levering ...dvs. meget simple og målbare kriterier! Men, de... Mehr ansehen
Danmarks bedste online Nupo Webshop. Vi fører alt hvad du skal bruge til indenfor ernæringsprodukter til markedets bedste priser.
2665, Vallensbæk Strand
I går lavede jeg beklageligvis en anmeldelse med kun een stjerne på baggrund af skuffelse over, at jeg ikke kunne finde overensstemmelse mellem prisen på DBA og hjemmesiden. Jeg har valgt helt at slette den, da jeg tog fejl. Jeg blev ringet op i dag med en forklaring på problemet og oplysning om, at hvis der en anden gang, er noget at være i tvivl om, er der et nummer, man gerne må ringe til, hvor problemet kan blive løst.
Jeg skrev i går, at jeg opfattede firmaet som useriøst, hvilket jeg i dag har fået rigeligt modbevist. Mod forventning fik jeg kompensation , som jeg er rigelig tilfreds med og jeg må sige, at her kommer jeg til at være fast kunde fremover. Sætter stor pris på ærlighed og godt købmandsskab. Begge dele findes hos Slankegruppen.com.
Hermed min uforbeholdne undskyldnig for uberettiget beskyldning.
Det var den billigste jeg kunne finde på nettet, så derfor valgte jeg dem. Fin service og levering til tiden.
Har du prøvet nupo barene tidligere?
Ikke?
Så skynd dig at købe en bar eller 2, eller hvorfor ikke købe en hel kasse med det samme.
Jeg er helt vild med især chokolade.
Smager slet ikke som en slankebar!
Naturlig smag. Spiser gerne en bar hvis slik trangen bliver for stor.
Anbefales på det stærkeste.
Fantastisk service, med hurtig levering. Kan ikke blive bedre:-) 5 stjerner herfra!
Har handlet flere gange, varene kommer hurtigt og til døren
Jeg bestilte nogle varer der kom meget hurtigt. Dejligt og nemt.
Jeg har flere gange handlet her og vil blive ved med det. Varerne kommer hurtigt og det er nemt!
Nem overskuelig hjemmeside, nemt at bestille det ønskede , levering efter kun 2 dage !! super tilfreds ! 5 stjerner fra mig :o)
Varerne blev leveret efter få dag, lige ved døren. Det hele var pakket i en neutral kasse, hvilket er rart da alle ens naboer jo ikke behøver at vide hvad man bestiller hjem...
Mega hurtig levering, gode priser og top service ❤️
Efter telefonisk kontakt og en god forklaring bliver det 5 stjerner i stedet for 2
Bestilte og blev leveret - hurtigt !!
Hurtig til at svare, og leveringen var helt til ug +. - kan helt anbefales
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.