Selv med en ubeslutsom kunde, som mig oplevede jeg på intet tidpunkt Skypilot første at presse noget igennem eller blev træt af mine mange spørgsmål. Med et solidt tilbud ingen andre ville matche,... Mehr ansehen
Bestilt tirsdag, leveret onsdag. Modtog dronen pakket godt ind, så den ikke ville lide skade under normal transport. Faktisk også ville klare en del hårdhændet transport. Det eneste lidt negative e... Mehr ansehen
Har handlet ved SkyPilot og fandt deres priser lavere end andre steder, hvilket var et stort plus inkl. der var ekstra tilbehør med. Firmaet henvendte sig til mig pr mail, for at tjekke op på min ordr... Mehr ansehen
Johannes yder en fantastisk service. Bestilte 2 segboards som han sørgede for nåede frem inden juleaften. Da det ene board ikke fungerede valgte han at sende os et nyt med det samme og jeg kunne retur... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Droner som giver dig et professionelt værktøj
Mariagervej 138C, 8920, Randers NV, Dänemark
- support@skypilot.dk
- www.skypilot.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
5 stjernet webshop
Jeg kan kun sende mine bedste anbefalinger efter Skypilot.dk
Min ordre bestod af drone + diverse tilbehør. Noget var i restordre,
men Johannes leverede en super kundeservice og var flink og rar
at tale med.
Helt sikkert et sted jeg handler igen.
Super service, og er til at snakke med ved mersalg. Svarer hurtigt, med god uddybelse og vejledning.
Tommel op!
Kanon Service!
Har handlet der to gange nu, og servicen er kanon! Har altid fået rigtig god hjælp til det jeg har købt, og kan helt klart anbefale at handle der!
Jeg kan kun tilslutte mig de andre …
Jeg kan kun tilslutte mig de andre anmeldere! Super service, hurtig og ligetil levering! Johannes gør virkeligt noget for at hans kunder skal være glade og tilfredse! Så skal der købes Drone, kan jeg klart klart anbefale Skypilot.dk :D
Formidabel service
Denne internetvirksomhed har bare en service, som er den bedste jeg endnu har oplevet på nettet.
Købte en drone, hvor jeg fik et virkeligt godt tilbud og usædvanlig hurtig levering.
Kan helt klart anbefale denne virksomhed og jeg køber helt sikkert her igen, næste gang jeg mangler droneudstyr
Super flink.
I anledningen af Black Friday spurgte jeg om jeg kunne få et tilbud på en DJI oplader, og Johannes gav mig et fint tilbud :)
Købte for nogle måneder siden en …
Købte for nogle måneder siden en Phantom 4
Var helt grøn ang. droner, men fik en fantastisk god snak med butikken.
Selv da jeg bestilte og kunne se hvor langt leveringstid der var. Skrev de en mail, og forklarer at det måske tog 1-2 dage mere, da den var på fjernlager.
Se det kalder jeg også service
Derfor vil jeg klart anbefale jer at handle her...
Fantastisk service
Fantastisk service, og lynhurtig levering - kan klart anbefales!
Helt fantastisk service kan kun på det …
Helt fantastisk service kan kun på det varmeste anbefales 👍👍
Superhurtig og tjekket service
Super service – kan kun anbefales.
Oprindelig bestilte jeg en Mavic Pro hos et firma, der rimer på Konedele, med udsigt til at vente 2-3 uger på modtagelse. Efter fire uger var den stadig ikke kommet, og nu efter fem uger er de gået konkurs. Sindssygt irriterende at skulle vente så længe på en vare, som aldrig kom.
Derfor tjekkede jeg i stedet Skypilot ud. Jeg bestilte dronen onsdag kl. 16 – et kvarter efter var den afsendt, og tracking-nummeret modtaget, og torsdag kl. 15 kom den med posten. Så kan det ikke gøres meget hurtigere. Jeg er fan.
Fantastisk service og utrolige flinke
Fantastisk service og utrolige flinke. God tid til kunderne. Kan varmt anbefales ☺️👍👍
SUPER
Super service,
hurtig svar på mail og god telefonisk kontakt.
Er bestemt tilfreds med mit køb hos skypilot.dk
Hej alle.
Hej alle..
Magen til service og rådgivning skal man lede længe efter, det er absolut perfekt at ligge mange penge i den butik.
Man føler sig tryg, da de er klar både før, under og efter købet.
Købt en drone, som er noget teknisk, og selv om man ringer flere gange så er det SUPER service..
Jeg ville gerne gi 10 stjerner..
Super dejligt sted at handle
Super dejligt sted at handle, har købt alt mit drone udstyr der og gør det også fremover. Hurtig ved tasterne og altid villig til at konkurrere med prisen.
Skypilot.dk er et super sted at handle
Skypilot.dk er et super sted at handle, bedre service findes ikke, jeg ringede til firmaet, for at hører lidt mere om varen, hvor jeg fik meget professionel vejledning.
Jeg endte med at bestille samme dag, og som den super gode service, kunne jeg hente varen på sælgers private adresse samme aften.
På trods af en annoncefejl på hjemmesiden, fik jeg de varer med som var i det fejl tilbud på hjemmesiden.
Handler gerne ved jer igen.
SkyPilot.dk er fantastisk!
SkyPilot.dk er fantastisk! Nemt, billigt/men med god kvalitet, hurtig levering og en fornem service! Ville ønske jeg kunne give jer 10 stjerner.
- Christine, København.
God handel
Venlig og behjælpsom både før, under og efter køb.
Dronen kom til tiden som aftalt.
Alt fungerede perfekt.
Handler gerne hos Skypilot igen.
Imponerende service
Jeg skrev til SkyPilot.dk en aften med spørgsmål vedr. en DJI Phantom 4 pro. Jeg modtog svar inden for et kvarter og endte med en telefonsamtale samme aften, hvor jeg blev rådgivet meget professionelt.
Jeg sendte min ordre en torsdag og modtog min drone allerede næste morgen. Jeg kan stærkt anbefale at handle med Johannes fra SkyPilot.dk
Hurtig og fantastisk personlig service
Skulle bruge batterier til min nye Phantom. Fik god personlig vejledning af ejeren til at vælge det helt rigtigte. Dette til en pris som næstbilligste konkurrent ikke engang var tæt på. Pakken blev sendt samme dag og efter min bestilling gik der kun 5 minutter før jeg havde et trackingnummer til min pakke. Anbefalingsværdigt!
Ekstrem god service
Vi har købt en Phantom 4 Pro hos SkyPilot og har været meget tilfreds med den service vi løbende har fået af Johannes (ejer)
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.