Gyrstinge Skovkro Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Søndags frokosten. Var ikke overdådige til gengæld var prisen i den dyre ende. Mange af tingene var tørre. Blandt andet fiskefilet og forårsrullene. Og tjenerne tog vores tallerkener inden vi næst... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Påskefrokost om aftenen med familien (reserveret bord kl. 18-21). Mad ok, dog syntes vi der manglede lidt af de traditionelle ting som hvide sild, lun leverpostej, og rullepølse. Tidspunkter imens v... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt spillede til perfektion, til min fødselsdag. Lige fra planlægning og sammensætning af menu, til selve festen. Maden var dejlig velsmagende og drikkevarerne var perfekt valgt til menuen. Præsentati... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Fin mad. Noget var selvfølgelig bedre end andet. Deres "pomme Anna" var dog helt tydeligt lavet minimum et par dage før, hvilket både kunne ses og smages og deres fiskefilet var hård og kedeli... Mehr ansehen

1. Catering
  2. Restaurant

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Dansk Catering Consult

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

En meget lækker frokost.

En meget lækker frokost.

Vi var 40 personer og der var rigtig mange dejlige retter anrettet i små skåle og alt var lækkert fra start til slut.

Afsluttende med kaffe og nogle dejlige kageanretninger.

Et super dejligt personale med god attention.

Og då ligger kroen bare et dejligt sted.

Absolut fuld valuta fit pengene og stedet anbefales på det varmeste

24. Februar 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kommer der ikke igen!

Vi skulle have været et selskab på 6 personer, men da den ene er blevet syg i nattens løb, så bliver vi KUN 5 personer. Da vi ankommer til receptionen meddeler vi én af personalet kl.12, at vi kun er 5 personer - dertil var ingen bemærkning.
Da vi skal betale, forventer vi, at regningen lyder på 5 personer - Men nej, de forlangte, at vi betalte for 6 personer.
Derefter har jeg kontaktet kroen pr. tlf og prøvet på at finde en løsning, men han talte om handelsbetingelser, som kun den person der har reserveret bordet kan se på sin mail. Det giver ingen mening og har aldrig oplevet lignende på andre spisesteder.
Det er ikke god kundeservice. Vil I virkelig for 259 kr. gøre jer bemærket med dårlige anmeldelser.
Jeg kan ikke anbefalet Gyrstinge Skovkro, som de køre stilen.

28. Januar 2023

Skuffende julefrokost 2. juledag

Skuffende julefrokost. Glem alt om overdådig julebuffet som i de gode gamle dage før corona og finanskrise! Nu er det desværre en skrabet portionsanrettet buffet med overtilberedt fiskefilet, der var så sej, at den ikke kunne skæres ud med kniv. Smagsløse ovntilberedte frikadeller, der mest af alt lignede kødboller og en hønsesalat, der heller ikke smagte af noget. Tarteletter samt leverpostej var OK, og æbleflæsken smagte overraskende godt. Derudover var der lidt ost og ganske få desserter. Konceptet som Gyrstinge har været kendt for igennem mange år er falmet til det ukendelige - og vi kommer ikke igen. Synd og skam for rammerne er SÅ hyggelige.

25. Dezember 2022

julefrokost.…

vi havde været til fest på kroen i sommers som var rigtig lækker og havde derfor bestilt julebord d25-12 og kom fik anvist vores bord,og bestilt lidt at drikke,da vi så kom til buffen ja så var det kolde nu fint nok alt er jo kuvertanrettet ,meeeeeen da man så kom til det vareme ja så gik det altså galt det meste var halvkoldt,og man var ikke i tvivl om at det meste var lavet nogle dage før og så lige smidt ind i en ovn på dagen,enten var det sort af for meget varme og totalt tørt,eks leverposteg var fuldstændig sort og brændt oven på,da man så ville smage deres glaseret skinke med stuvede grønlangkål på ja så var skinken totalt tør i kanten og grønkålen lå oven på som en tør svamp og halv kold,og sådan var faktisl alt det vareme,skal sige at mon kone og jeg selv har været restautøre og min kone er uddanet kok og smørrebrødsjomfru, men må sige at der kommer vi bestemt ikke igen

24. Dezember 2022

Julefrokost

Vi var 115 personer til julefrokost og der var god plads omkring buffen der var anrettet i små skåle eller på tallerken og maden var god kvalitet Personalet var gode til at få ryddet af bordet Kan varmt anbefales

6. Dezember 2022

Stor ros til Gyrstinge Skovkro

Ved vores guldbryllup den 5.8.22 var arrangementet lagt i hænderne på Simon og hans personale på Gyrstinge Skovkro. Vi holdt brunch hvor alt var lækkert og hygiejnisk anrettet og maden var lækker. Vores lille aftenfest forløb ligeledes perfekt, flot anrettet, velsmagende og rigelig af mad og vin. Vi er meget tilfredse og gæsterne roser også den velsmagende mad, stemning og omgivelser. Dagen forløb helt som håbet og aftalt. Stor ros til Gyrstinge Skovkro fra
Irene og Mogens Hemmingsen

23. August 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Her kan man om søndagen få en buffe i…

Her kan man om søndagen få en buffe i verdensklasse, alt er anrettet i små lækre portioner og der bliver hele tiden båret nyt ind, af et yderst professionelt personale. Kan klart anbefales og er værd at prøve. Jeg kommer ihverfald igen 👍👍👍👍👍👍👍👍👍😃👍

15. August 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig service/dårlig stil

Bestiller man bord til 10 personer til et af deres buffet-arrangementer til fx jul og påske og den ene person er blevet syg så skal man stadig betale for alle 10 personer.
Jeg kunne forstå det hvis man på dagen aflyste hele selskabet - men det er EN person der udebliver pga sygdom.
Ja, så er de da også sikre på at man ikke kommer der mere 🤷‍♀️

16. April 2022

Mødedeltagelse

Deltager hver onsdag morgen i netværksmøde, der holdes på Gyrstinge Skovkro.
Vi har været i flere forskellige lokaler og de er alle meget lyse og fine til formålet.
Morgenmaden er altid super veltillavet med meget at vælge i mellem.

6. April 2022
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Fest 11/11-2021

Fest 11/11-2021
Inviteret til fest, værtinden er vidende om min kritik, men er selv for høflig til at kritisere.
Der gik mere end et time, før vi kom til bords, der var for lang tid mellem retterne, ved mit bord glemte de at servere hovedretten 2. gang, desserten (rubinsteinkage) var amatøragtig og uelegant serveret, men næsten værst, betalingen (25.000 kr.) blev modtaget direkte uhøfligt.

17. Januar 2022
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejlig nytårs menu 🥂🍾

Dejlig nytårs menu 🥂🍾
Kødet var dog alt for tykt skåret så vi var mange der levnede, da det blev for meget. Tænker at man med fordel kunne skære 2 stykker eller banke kødstykket så det ikke var 10 cm højt.
Ellers dejlig mad

1. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr