Unternehmen hat geantwortet
Vår son Mischa fullkomlig älskar Skills Academy Sickla. Det är en av dom bästa sakerna i hans liv, säger han. All er personal är helt Amazing. Tack för att ni får vår grabb att känna så. Tyvärr... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Otroligt bra arrangemang kring tider, övningar, kanon ledare, seriösa och riktigt duktiga. Jag hör hur de pratar, frågar och instruerar spelarna. Super bra jobbat. Grabben var super exalterad efter fö... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vilket underbart ställe! Min dotter hade en toppentimme och vi kommer definitivt tillbaka. Bra utrustning och bra lokaler. Det är ett paradis för fotbollsälskare. Vi hade en jättebra fotbollst... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skills Academy är officiell partner med TOCA Football från USA som tagit fram ett unikt koncept för att snabbt utveckla framtida fotbollsspelare. Skills Academy står för gemenskap, teknik, utbildning och en kvalitativ läroplan. Utvecklas snabbare. Få fler bolltouch. Personlig coaching och lämna din konkurrens bakom dig.
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Ni får min son att känna sig välkommen och speciell. Alla som arbetar på skills hälsar och får honom att slappna av. Min son känner också att han lär sig nya skills efter varje träningstillfälle som har tar med sig till sin fotbollsträning. Sedan Min somän började träna hos er har han fått bättre självförtroende och lärt sig massor! Rekommenderar er till alla jag känner som har barn som spelar fotboll. Ni är fantastiska

Antwort von Skillsacademy
got very good feedback on what he needed to practice extra, he also saw that during the training session and let him practice exactly what needed to be improved. Was focused on the training session as well.

Grymt bra träningar.
Jonas och Albin är sjukt bra med killarna 👍

Antwort von Skillsacademy
Tiger is a great trainer, my son is really enjoying the intensity of the training and is really developing

Antwort von Skillsacademy
Min son tyckte det va väldigt bra träning och väldigt kul

Antwort von Skillsacademy
Min son är så glad när han kommer från ett träningspass hos er och Robin som är tränare är så pedagogisk och grym på det han gör.

Antwort von Skillsacademy
Mkt uppskattad och lyckad åttaårspresent tack vare bra energi, pepp och guidning från instruktören Axel!

Antwort von Skillsacademy
En ny och rolig upplevelse för den unge spelaren. Dock kunde man begärt lite mer engagemang från den unge instruktören!
Sedan var en av övningarna svår och där hade det behövts lite instruktioner för att det skulle blivit riktigt bra.👍

Antwort von Skillsacademy
Det var mycket bra duktig kille som hade hand om träningen. Alla 4 barn barn var nöjda. Jörgen Mattisson Sölvesborg

Antwort von Skillsacademy
Bra utrustning och bra lokaler. Det är ett paradis för fotbollsälskare.
Vi hade en jättebra fotbollstränare och det kändes som att en timme här var värd många timmar på en vanlig plan. Tack för att ni finns!

Antwort von Skillsacademy
Mycket bra och hjälpsam personal och mycket bra tränare med bra fart och hög intensitet. Bästa stället, vi återkommer! / Karl Sylvén Värmland

Antwort von Skillsacademy
Dem ger bra tips om hur man kan uppgradera och säger tydligt vad man ska göra

Antwort von Skillsacademy
Fantastiskt bemötandet från personal och förståelsen för min sons behov.

Antwort von Skillsacademy
Det var en sjyst ledare som jag tränade med, det var seriöst och vi körde på hårt med full fokus på vad jag vill förbättra. På slutet fick jag bra tips som jag ska öva mer och tänka på. Jag kommer önska mig presentkort i julklapp så jag kan komma hit fler gånger.
/ Nils 12 år

Antwort von Skillsacademy
Jag har en supernöjd 9-åring hemma efter en introduktion med Axel och ett träningspass med Nils.

Antwort von Skillsacademy
Bra intensiv träning, killarna var supernöjda!

Antwort von Skillsacademy
Kul aktivitet med barnbarnet Erik, 11 år. Bra instruktör, vänlig personal som bjöd på kaffe.

Antwort von Skillsacademy
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.