Skafferiet i Sløjfen gjorde et flot stykke arbejde, da jeg holdte min fødselsdag hos dem. Maden var så smagfuld, veltilberedt og lækker. Gæsterne var imponeret over den. Lokalet er hyggeligt og vi... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi fik mad fra Skafferiet til en rund fødselsdag i hjemmet. Maden var fantastisk spændende og meget velsmagene. Mange krydderier og sammensætninger. Alt kom flot anrettet lige til at sætte på bordet.... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skafferiet serverede igen usædvanlig lækker mad, som både var spændende og velsmagende. Det ER en STOR fornøjelse at komme til Hadsten, og vi kommer gerne igen. Dygtige og venlige mennesker. Også et... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Super lækker mad, som var flot anrettet. Kødet var mørt og fuld af smag, mange små anretninger med årstidens grøntsager og salater. Desserten fremragende og indbydende. Jon stod selv for anretninge... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Skafferiet laver økologisk mad af allerhøjeste kvalitet til livets store fester og til alle mulige andre arrangementer, store som små. Vi har stort fokus på ordentlighed i både råvarer og kokkehåndværk og på bæredygtighed i alle processer! Skafferiet har Økologisk Guldmærke, hvilket vil sige at vi benytter 90-100% økologi.
Evald Tangs Allé 45, 8370, Hadsten, Dänemark
Meget behagelige kokke, man fornemmede der var styr på det hele. Super mad, flot anrettet

Antwort von Skafferiet
Super god mad og god kommunikation hele vejen igennem. Stor anbefaling herfra.

Antwort von Skafferiet
Skafferiet leverede mad til vores bryllup, og det var virkelig en oplevelse udover det sædvanlige. Kommunikationen med Jon op til brylluppet var virkelig god, og han var god til at lytte til vores spørgsmål og madønsker. Maden var super lækker og alle vores gæster roste maden. Så alt i alt kunne vi ikke have drømt om en bedre cater til vores bryllup, og det er helt sikkert ikke sidste gang vi bestiller mad derfra igen.

Antwort von Skafferiet
Klart en anbefaling værd! Super lækker mad! Forløbet startede med en samtale, hvor Jon hørte vores ønsker og sammensatte en menu efter alt det, vi kunne lide, og som endte med at være mere end spot on. Maden var så god, at vores gæster stadig snakker om oplevelsen. Vi kan klart anbefale Skafferiet!!

Antwort von Skafferiet
Vi brugte Skafferiet til vores vegetariske bryllup i september 2022, og det var et fantastisk valg!
De ellers meget vestjyske gæster roste maden til skyerne, og vi selv var både glade, mætte og trygge hele aftenen. Stor anbefaling herfra.

Antwort von Skafferiet
Til min 60-års fødselsdag fik jeg leveret maden fra Skafferiet. Det fortrød vi bestemt ikke! Maden var virkelig lækker! Der var kælet for detaljerne og udseendet. Det var også problemfrit at ændre i menuen, så det passede til min smag.

Varmeste anbefalinger til Skafferiet. Originalt, lokalt, delikat. TAK

Antwort von Skafferiet
Vore 8 madinteresserede gæster og vi to var begejstrede for den spændende og lækre menu. Bestemt noget vi vil gentage.
Karen og Niels

Antwort von Skafferiet
Helt igennem lækker mad, med gode råvarer. Meget veltillavet og flot præsenteret. Det hele spillede :-)

Antwort von Skafferiet
Vanvittig lækker mad - ganske enkelt! Jon lyttede til alle vores ønsker til bryllupsmenu og ramte plet på det hele! En helt igennem unik oplevelse for os og vores gæster, så en kæmpe anbefaling herfra!

Antwort von Skafferiet
Super lækkert og dejlig mad i meget høj kvalitet og dygtig kok der stod for anretningen. Kan virkelig anbefales.

Antwort von Skafferiet
Vi har haft en virkelig god oplevelse - fra start til slut. Rigtig god dialog med Jon omkring sammensætning af menu, så den matchede vores setup. Vi fik leveret maden præcis som aftalt, alt spillede og fantastisk mad, der fuldt ud levede op til vores forventninger. Det er bestemt ikke sidste gang, vi får leveret fra Skafferiet.

Antwort von Skafferiet
Fantastisk oplevelse. Både på selve dagen med servering og i processen op til. God og professionel service, stor ekspertise på valg af råvarer og sammensætning. Rigtig god betjening på selv dagen med servering og ikke mindst fantastisk lækker mad.

Antwort von Skafferiet
Lækker og spændende mad, god og enkel vejledning til klargøring og en meget fin indledende dialog. En helt igennem god oplevelse.

Antwort von Skafferiet
Skønt at et lokalt køkken kan være SÅ godt. Personligt og professionelt håndteret fra henvendelse til slut. Maden er spændende, ‘grøn’, smuk at se på og særdeles velsmagende. Der er rigeligt med mad og resterne var også gode. Flot anrettet og der er noget for enhver smag. Fisk, kød og tilbehør var fortrindeligt og det er ikke sidste gang der bestilles mad fra Jon/Skafferiet i Hinnerup!

Antwort von Skafferiet
Det var en super god oplevelse at holde konfirmation på skafferiet. Sublim mad og god service. Så bliver det ikke bedre
Tak for en dejlig dag i skønne rammer.

Antwort von Skafferiet
Maden var lækker og indbydende.
Det var nemt at servere og tog sig flot ud på bordet.

Antwort von Skafferiet
Meget lækker og vel-tilberedt mad.
Der var virkelig kælet for alle retter.
Meget flot og indbydende severing.

Antwort von Skafferiet
Skafferiet skuffer aldrig. Vi har tidligere fået festmad derfra, denne gangen til en konfirmation, og som altid var det virkelig lækkert. Fisken var perfekt, det var nok møreste kød jeg nogensinde har fået, og flere af gæsterne sagde det var den bedste mad de nogensinde havde smagt, og både unge og gamle.
I forhold til at maden er 90 % økologisk, er det også en god pris, og mængden mad var tilpas.
Jeg tilslutter mig savnet af hapseriet til to personer. :-)

Hej!
Vi var meget tilfredse med en lækker menu. Det var nemt at gå til og der var fin vejledning med, og forøvrigt meget venligt personale.
Axel og Birgit Søgaard

Antwort von Skafferiet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.