Jeg har handlet her en del gennem årene og det er rigtig god kvalitet, kæmpe udvalg og gode priser. Kunne dog være rart, hvis man kunne sortere efter størrelse, for der er jo ingen grund til at sidde... Mehr ansehen
Lagerstatus som passer: Ja Mail når ordre ekspederet: Ja Butikken sender selv mail med Track and Trace-nr.: Nej, mail fra fragtmand Varen afsendes samme dag som pengene trækkes: Ja En temmelig f... Mehr ansehen
Langt ude på landet finder man den dejligste tøjbutik, hvor fingeren altid er på pulsen og hjertet det rette sted. Hvor kunderne hurtigt bliver kendte og særlige ønsker opfyldes. Her er plads til grin... Mehr ansehen
Har flere gange besøgt butikken. Sikke en skøn butik og dejlig betjening. Rart når ekspedienten siger sin ærlige mening. Susanne kan huske en og husker også hvad man har købt. Kommer helt sikkert ige... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Tøj fra kendte mærker som Street One, E Avantgarde, Thing, Marta De Chateou. Også stort udvalg i hørtøj i meget høj kvalitet. Egen import fra Frankrig og Italien Gratis fragt uanset køb.
Pinnebjergvej 5, 8620, Kjellerup, Dänemark
- salg@sjtekstilogkunst.dk
- www.sjtekstilogkunst.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
handler her på web altid de dejligste…
handler her på web altid de dejligste varer
Altid venlig betjening
Altid venlig betjening. Handler man i webshoppen får man hurtigt sine varer.
Jeg har kun haft positive oplevelser…
Jeg har kun haft positive oplevelser både med kundeservice, forsendelse og evt returvarer.
Skøn butik og stort udvalg
Skøn butik og stort udvalg. Har kun været meget tilfreds med det tøj jeg har købt og det er stadig i brug uden problemer. Meget behagelig betjening 😀
Super service og dejlig personale
Besøgte endnu engang butikken for at handle sommertøj til en tur sydpå. Kom hjem med 3 kjoler og et lækkert sæt til arbejdsbrug. Altid super god service, hvor man får en god rådgivning til at finde tøj, som passer til ens kropsfacon. Jeg vil klart anbefale virksomheden til venner.
Hurtig og god betjening
Den meste seriøse og fantastiske butik
Den meste seriøse og fantastiske butik, med den bedste service og fantastisk personale
SJ tekstil - den bedste tøjbutik
Jeg køber næsten altid mit tøj hos SJ hvor der er hyggeligt og god stemning! Altid super god betjening og stort udvalg👍
Altid hurtig levering 1-3 dage ved…
Altid hurtig levering 1-3 dage ved online handel.🤗
Jeg har kommet der i flere år,det er…
Jeg har kommet der i flere år,det er absolut den bedste butik for mig med hensyn til køb af tøj,og super dejlig personale. Mvh Lone Skovbo💐👍
Altid høflig betjening.
Altid høflig betjening.
Udvalget passer de flestes behov
Hyggelige omgivelser
Altid kaffe til manden som er slæbt med 😊
Utrolig hjælpsom personale
Utrolig hjælpsom personale, altid venlige og gode til at matche sammensætning af tøj. Hyggelig butik at besøge og med okay priser. Et besøg værd
Har flere gange besøgt butikken
Susanne kan huske en og husker også hvad man har købt. Kommer helt sikkert igen
Har kun gode og positive oplevelser…
Har kun gode og positive oplevelser derfra.
Har købt flere gange derfra. Både i butikken og i deres webshoop.
Kvaliteten på tøjet, er også ok.
Køber gerne derfra igen.
Har handlet både i netbutik og fysisk…
Har handlet både i netbutik og fysisk butik og har altid fået super behandling😊😊. Kun gode oplevelser med Sj tekstil👍
Sko og tøj
Har flere gange handle hos jer og kun fået god betjening og råd
Skøn tøj
Altid en super god betjening i butikken…
Altid en super god betjening i butikken og bestiller man online er varerne hurtig fremme. Nem at bestille online men ekstra dejlig at komme i butikken
Rigtig godt sted og handle
Rigtig godt sted og handle. Fin service. 👍👍
Sj tekstil og kunst
Sj tekstil og kunst er en super skøn butik at handle i. Jeg har altid fået en rigtig god service og er helt igennem tilfreds med mine køb både i butikken og på deres webshop. Kan varmt anbefale butikken
Skøn butik
Skøn butik, dejlig personale, stort udvalg.
Har altid været 100% tilfreds både fra webshoppen og besøg i butikken .
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.