Sjovbog.dk Bewertungen

TrustScore 1 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Lang leveringstid på madkasse. Har købt en madkasse den 27/2-2024 og har stadig ikke modtaget den ( den 21/3-2024) har kontaktet firmaet af flere omgange også på telefon( men nummeret virker ikke)…Har... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer fra dette firma! Det er et bunduærligt firma, som har leveret en fejlagtig vare til mig og derefter reagerer de ikke på hverken mails eller telefon. Jeg har ringet flere gange og lagt beske... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestilte en Taske med Navn - Modtog en forkert - både navn og farve - har skrevet 2 gange til firmaet og får ingen svar retur? Tænker der måske sidder en derude der har modtaget en lilla taske der stå... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Har bestilt farveblyanter med navn, modtog varen med forkert navn på den ene pakke så Augusta pludselig var August. De er med efternavn også så komplet ubrugelig som gave. Forsøgte at kontakte dem p... Mehr ansehen

1. Babyausstattungsgeschäft
  2. Buchhandlung
  3. Geschenkeladen
  4. Spielwarengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Sjovbog.dk kan du få lavet gaven alle holder af at få, voksne som børn. Sjovbog.dk er specialister i at lave fantastiske personlige gaver. Få bl.a. lavet din helt egen personlige bog, hvor modtageren, uanset alder er hovedpersonen. Få også nævnt venner, alder, bopæl og givers navn i eventyret. Vi har mange andre gaveidéer til barsel, barnedåb, fødselsdag, bryllup osv. Altid til fornuftige priser!! Personlige gaver bruges og elskes, for så at blive gemt, som skønne minder.

Ungenügend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Super bog 😉

Super service! Bogen vi bestilte var til vores datters bedste ven der bliver 3 år her om lidt. Super flot bog, bedre kvalitetog sjovere end vi egentlig havde forventet. Det eneste minus hvis vi absolut skal finde noget frem, var at da vi skulle skrive venners navne skulle man minimum skrive 2 her havde vi ønsket at det kun havde været nok med 1 navn da bogen skulle handle om vores datter og bedste ven :)
Tak for hurtig levering 😉

10. Oktober 2015

Hej Milene.
Mange tak for din anmeldelse, dejlig at læse. Ang. navne kan vi godt forstå dig, men bøgerne passer desværre ikke hvis vi kun sætter et navn ind.
God weekend.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

God handel

Det var lidt øv at de Ipad sleeves jeg købte, med navn, de var for små.. Mere til en mindre tablet eller måske kunne den knibes i hvis Ipad var helt uden nogen form for covers..

10. Oktober 2015

Hej Maja.
Vi er da rigtig kede af at du kun vil give os 3 stjerner :-/
Normalt vælger man om man vil bruge cover eller en sleeve til sin iPad, da de begge beskytter. Vi har netop derfor ikke skrevet at der ikke er plads til et cover. Hvis man bruger cover er der ingen grund til at putte den i en sleeve, så skal du vælge at købe en taske, der passer til iPad, dem har vi desværre ikke på vores side mere. Vi har også skrevet målene på vore side, som vi altid gør med vores varer.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk - hurtig levering & fine varer!

Bestilte torsdag aften og allerede lørdag formiddag modtog jeg - og det var til Bornholm!
Rigtig flotte varer og præcis som forventet både udseende og kvalitet! Ikke sidste gang jeg kommer til at handle der! :)

7. Oktober 2015

Hej Stella.
Mange tak for din anmeldelse. Du skal være velkommen igen :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille og hurtig levering

Hurtig levering og produktet lever op til mine forventninger

7. Oktober 2015

Hej Anne.
Mange tak for din anmeldelse. Dejligt du syntes om vores hurtige levering.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Gode ting i god kvalitet. Og går hurtig med levering. Kan varmt anbefales at købe der fra:-)

6. Oktober 2015

Hej Henriette.
Mange tak for din anmeldelse og dejligt du vil anbefale os til andre. Kunne godt tænke os at vide, hvad der evt. skulle til for at du ville give os 5 stjerner :-)

Nemt og hurtigt

Bestilt gaverne om lørdag, - nemt og overskueligt
modtaget med post mandag - hurtigt
Ikke mindst - God kvalitet til prisen

5. Oktober 2015

Hej Linda.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nem og overskuelig hjemme side

Har købt blyanter og farveblyanter til min datter og andre ting til skolen, med navn på., nu bliver hendes ting ikke væk i skolen mere. Og alle hendes lære har synes det var pisse smart og det var ikke noget de har set før.Var rigtig glad for mine vare og de blev os leveret dagen efter. Og nu skal jeg ikke købe ny blyanter hver uge.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Har helt sikkert tænkt mig at handle hos jer igen.

5. Oktober 2015

Hej R. Jensen.
Mange tak for din anmeldelse, bliver rigtig glad når vi læser den :-)

Super godt

Dejligt handel. Hurtig levering .

4. Oktober 2015

Hej Marianne.
Mange tak for dine ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtigt og venlig service.

Ringede ind og ville ændre til en dyrere vare: Fik den til samme pris, og det var i posten dagen efter!

4. Oktober 2015

Hej Fjodor.

Formidabel service

God vejledning og de er nemme at få fat på, hvis der er spørgsmål. Jeg er ovenud tilfreds. :-)

Hej Trine.
Tusinde tak for din anmeldelse.

Hurtig og præcis levering

Hurtig levering.
Flot udført arbejde.
God og nem hjemmeside.

Antwort von Sjovbog.dk

Hej Ulla. Mange tak for din anmeldelse :-)

Fantastisk koncept

Nem og hurtig at bruge. Unik ide til en personlig gave. Super service og forsendelse

Hej Gitte.
Mange tak for din anmeldelse :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service og hurtig respons

Hjemmesiden er let at gå til, og man kan specialbestille lige som man vil have det. Der er samtidig rigtig god service; jeg ringede med et spørgsmål sent en fredag eftermiddag, og der svaret og givet et grundigt svar og løsning på det problem jeg var stødt på.
Jeg vil klart anbefale Sjovbog - en god måde at give en privat, og sjov gave på til sine nærmeste :)

2. Oktober 2015

Hej Rikke.
Tusinde tak for din anmeldelse. Dejligt du har lyst til at anbefale os til andre og at du syntes siden er nem.

Hurtig og fantastisk

Virkelig hurtig og god service - fik en rigtig flot og personlig bog, som helt sikkert vil give glæde

30. September 2015

Hej Nena.

stor tilfredshed

Synes i laver et pænt produkt.Med en hurtig levering

30. September 2015

Hej Dorthe.
Mange tak for anmeldelsen og dejligt du er tilfreds.

Super hurtigt levering

Synes jeres hjemmeside er rigtig god. Og super hurtig levering.

28. September 2015

Hej Katja.
Mange tak for anmeldelsen og dejligt du syntes om vores side.

Super

Hurtig levering, nem og overskuelig hjemme side.

28. September 2015

Hej Anne-Bodil.
Tusinde tak for din anmeldelse.

super fin betjening

Bestilte varen mandag aften og fik den med posten onsdag og var super flot
har allerede anbefalet firmaet til mine kollegaer

27. September 2015

Hej Helle.
Mange tak for din anmeldelse :-)

Flot bog og god service

Jeg bestilte mandag aften og onsdag formiddag lå den i postkassen.
Før bestillingen snakket jeg i telefon med dem og her var servicen kanon.
Også det færdige produkt er kanon!
Og gaven blev modtaget med glæde.

Dog må i gerne få nogle flere bøger til forskellige begivenheder. Også til når børnene bliver en smule større.

27. September 2015

Hej Maja.
Tusinde tak for din anmeldelse og dejligt du syntes om vores service :-)

god og hurtig service

Super sted at handle. Havde flere spørgsmål og selvom det var weekend svarede de hurtigt. Bestilte varene lørdag og modtog dem onsdag 😊

25. September 2015

Hej Annette.
Tusinde tak for din anmeldelse :-)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr