Sjælsro REG. Kunst- og psykoterapeut skole Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Som studerende på Sjælsro (og snart færdigudlært) er det svært at sætte ord på præcis HVOR livsændrende Sjælsro Skolen har været for mig. Det er dybt transformerende og et helt særligt sted. Man skal... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjælsro skolen her hvor du finder hjem til dig selv🙏 en sej og dyb rejse ind til din inderste kerne og indre kraft.🔥 En fantastisk magisk og hård rejse, hvor kunstens legende univers hjælper dig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fredfyldt hyggeligt sted. Behandlerne er rigtig dygtige og havde en fed oplevelse med chakra Clairvoyance, Healing og fandt mine indre dyr. Gik derfra med en god følelse og værktøjer jeg vil bruge... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Psychotherapeut
  2. Unterricht

Vom Unternehmen geschrieben

Sjælsro Skolen er grundlagt af Helle-Sofia Sørensen i 2003 og startede med at være en healer skole med det ønske at hjælpe mennesker med at forstå de dybereliggende årsager til sygdom og ubalance. HelleSofia er uddannet sygeplejerske og psykoterapeut med mere end 20 års erfaring inden for dybdepsykologisk terapi, jungiansk psykologi og kunstterapi. Skolen er skabt ud fra en vision om at gøre en forskel i verden og hjælpe mennesker til at leve et autentisk indefra og ud liv. Skolen har siden 2019 været en FaDP REG. godkendt psykoterapeut uddannelse indenfor kategorien transpersonlig psykoterapi. Den jungianske tilgang ser mennesket som en psykologisk helhed, hvor bevidsthed og det ubevidste er i dialog. I dette arbejde spiller symboler, drømme og kreative processer en central rolle i udviklingen af det, Carl Gustav Jung kaldte individuationsprocessen, hvor mennesket bliver mere helt og autentisk.

Kontaktinformationen

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg havde en kunstterapeutisk session

Jeg havde en kunstterapeutisk session. Det var fantastisk. Har aldrig malet før, så var usikker da jeg kom. Jeg fik fortalt kort om processen, og jeg følte mig helt tryg. Jeg kunne selv vælge str, af lærred og om jeg ville male alene eller Deva kunne sidde med. Jeg valgte at male på et knap 2 meter højt lærred og overgive mig til processen. Det var en dyb og transformativ oplevelse. Efter at havde malet, spurgte Deva indtil, hvilke farver og strøg jeg havde brugt. Derefter om hvorfor jeg havde malet som jeg havde. Der blev lyttet og sparret med Deva. Jeg følte en autentisk nysgerrighed fra hendes side af, og jeg følte jeg turde være sårbar. Det er også skønne omgivelser.

11. August 2022

Kæmpe tak for en mega

Kæmpe tak for en mega! god (og lang/lidt hård) weekend (godt med proces og fordybelse), skønt hold jeg er kommet med på og Deva er så skide dygtig og inspirerende!!! Tak Deva 🌸🙏

1. Mai 2022

Antwort von Sjælsro REG. Kunst- og psykoterapeut skole

Tusind tusind tak Metta, det betyder meget for mig, at du er med på holdet🧡🙏🏼🌱

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan på det varmeste anbefale…

Jeg kan på det varmeste anbefale sjælsro Skolen som uddannelsessted. Jeg er på mit 2 år ud af 4 år på Devas psykosoirutuelle psykoterapeut uddannelse. Hos hvem jeg også går i egen terapi. Jeg har i forvejen en coach uddannelse fra andet uddannelsested, men jeg havde brug for at gå dybere og lave nogle vedblivende forandringer i mig selv, som jeg personligt ikke føler coaching indeholder. Denne uddannelse er "next level s... " og rykker mig på alle parametre i mit liv, og hjulpet mig med at se og forstå aspekter af mig selv og andre som jeg ellers ikke ville have, hvis ikke jeg havde taget springet ud i det ukendte. Jeg er dybt taknemmelig for at have fået alle disse nye indsigter, og Deva er exceptionel til at holde et trygt rum og til at prikke til os og vores overbevisninger nøjagtig når vi er modne til det. og Hun har et næsten overmenneskelig overskud og evnen til at intuitivt fornemme hvor vi er hver især. Deva møder os nøjagtigt i øjenhøjde og det er det eneste sted jeg nogensinde har turde være 100% ærlig og stille og roligt lære at være mig med alt hvad jeg indeholder af både grimme og smukke ting. Tænk dig at kunne åbne op for dine dybeste hemmeligheder og stadigvæk blive elsket og rummet uden at blive dømt, det er det jeg oplever med mine medstuderende og det er STORT. Jeg vil ikke lyve 🤥 det ER i perioder hårdt arbejde og det kommer til at gøre ondt men f... Det er det hele værd. Så tøv ikke "bare" kast dig ud det. Hvad er det værste der kan ske? Beder 🙏 til at du også tør tage et livsændrende valg 🙏VH Michell ❤️

19. September 2021

Antwort von Sjælsro REG. Kunst- og psykoterapeut skole

Tusind tak Michell det betyder meget for os🙏🏼🧡

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sjælsro Skolen blev startskuddet til at…

Sjælsro Skolen blev startskuddet til at skabe de forandringer i mit liv, som jeg savnede. Det skabte også de forandringer, som jeg slet ikke vidste jeg savnede og intet er som før. Heldigvis. I changed my thinking and it changed my life. Tak!

25. Juni 2020

Et trygt virtuelt kursus

Jeg deltager på et 8 ugers virtuelt kunstterapeutisk kursus. Her er Sjælsro et trygt og lærerigt rum for såvel at arbejde med mange metoder/teknikker som for sjælen. For mig overraskende godt, "selvom" det er virtuelt. Tak til Deva.
Helle, Roskilde

25. Juni 2020

Antwort von Sjælsro REG. Kunst- og psykoterapeut skole

Åhh tusind tak Helle, det blev jeg oprigtig glad for.
Det glæder mig at arbejde med dig og jeg håber at se dig på Sjælsro skolen i Greve senere på året.
Kærligst Deva

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr