SILVAN - Valby Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Gl. Køgelandevej 85, 2500 Valby, DK

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Den sødeste kvindelige medarbejder var mig så behjælpelig, jeg havde lejet en sliber, for en dag, men klarede det på 4. Timer, da jeg afleverede maskine, var den samme kvindelige medarbejder der modto... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lars Hesselberg fra Valby butikken gav mig en sublim, hurtig og professionel service som fik mig til at købe et badekar hurtigt hos ham, selvom der var flere aktører der solgte samme model til en... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Søde unge mennesker som står bag kassen og ved click and collec. Men selve systemet er lidt bøvlet. Bestilte briketter. Køre til click and collec, venter på min ordre bliver klar skal derefter tilbag... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg bestilte forskellige artikler og varer online på Silvan.dk. Efter ca. 45 min. modtog jeg en sms om, at bestillingen var klar til afhentning. Ved ankomst til butikken tastede jeg bestillingsnr. ind... Mehr ansehen

1. Baustoffhandel

Vom Unternehmen geschrieben

Man-fre: 8-20, lør-søn: 8-19, helligdage: 8-19

Vom Unternehmen geschrieben

• Gl. Køgelandevej 85, 2500, Valby, Dänemark

4.1

Gut

TrustScore 4 von 5

254 Bewertungen

Alle Bewertungen

8'154 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service ved leje af gulvsliber

God service ved leje af gulvsliber. Kompetent rådgivning og rar betjening. Det er dejligt, at man ikke længere skal betale depositum.
Gulvsliberen virkede upåklageligt.

19. Juli 2025

Antwort von SILVAN - Valby

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for, at du havde en god oplevelse med leje af gulvsliberen og vores rådgivning. Vi sætter pris på din feedback.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fik givet en utrolig god service af…

Fik givet en utrolig god service af Diana i forbindelse med valg og behandling af planter til terrassen fra start til slut - gik derfra med en utrolig god oplevelse!

9. Juli 2025

Antwort von SILVAN - Valby

Mange tak for din gode anmeldelse og feedback😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med vores personale.

10. Juli 2025

Antwort von SILVAN - Valby

Mange tak for din gode anmeldelse😊 Vi er glade for at du havde en positiv oplevelse med leveringen af din ordre.

Afhent af vare

Der er intet særligt at berette. Området omkring vareudlevering er overfyld med udstillede tilbudsvarer som gør adgangen besværlig.

28. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Valby

Tak for din feedback. Vi beklager, hvis udstillingen af tilbudsvarer gjorde adgangen til vareudleveringen besværlig.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Nemt og dog!

Nyt system hvor man skal taste de sidste 4 cifre i ens order ind på tablet, uanset om det er pakke eller cac.

Det overså jeg, og magen til sur og ikke serviceminded ung dame skal man lede længe efter🤨😡

27. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Valby

Tak for at dele din oplevelse.

Vi er kede af at høre, at dit besøg hos os ikke levede op til dine forventninger. Vi bestræber os på at give alle en god og hjælpsom service – og når det ikke lykkes, lytter vi ekstra nøje.
Vi tager din feedback med os i det videre arbejde, så vi hele tiden kan forbedre os. Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Rigtig positiv oplevelse

Rigtig positiv oplevelse, selvom online booking fejlede. God, ny vægscanner. Rimelig pris for kvalitet.

25. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Valby

Vi er glade for, at du havde en positiv oplevelse. Tak for din feedback om vægscanneren og prisen. Vi sætter pris på det😊

Varer af god kvalitet

Varer af god kvalitet, fornuftig pris og super hurtig levering

22. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Valby

Tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, prisen og den hurtige levering.

Bedste service

skide god service og hurtigt

19. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Valby

Vi er meget glade for at du havde en god oplevelse med vores hurtige service. Tak for din anmeldelse.

HURTIG LEVERING

HURTIG LEVERING trods at pakken skulle hele vejen til Bornholm. Indholdet (silkepapir / indpakningspapir ) var pakket forsvarligt så der ingen skader er sket under transport. SÅ ALT TAGET I BETRAGTNING - super god service og hurtig levering… og varme anbefalinger herfra

17. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med leveringen og at silkepapiret var forsvarligt pakket. Vi sætter stor pris på din positive feedback og anbefaling. Tak!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Nemt at bestille en vare på hjemmesiden…

Nemt at bestille en vare på hjemmesiden og levering dagen efter, man har afgivet sin ordre.

Per Busk

19. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du synes, det var nemt at bestille, og at leveringen var hurtig. Mange tak for din positive tilbagemelding!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

leje pladevibrator går helt galt

skulle leje pladevibrator
gummimåtten var vredet (en smule) i stykker og var derfor meget svær at montere
startsnoren knækkede da jeg ville starte maskinen
- dårligt vedligehold af deres maskinpark
- ikke fået pengene tilbage
venlig servicemedarbejder, men hvad hjælper det

18. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Valby

Tak for at dele din oplevelse.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vi fik den forkerte vare

Vi fik den forkerte vare. Der stod, at varen kom fra Valby, men da vi bestilte, havde de den ikke på lager. Det nytter jo ikke at sende en anden vare i stedet for. Burde være fanget i lagerstyring.

12. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Valby

Vi beklager meget fejlen med denne ordre, I er dags dato blevet krediteret det fulde beløb af Silvan kundeservice.

Very good

Very good. Top!

14. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Valby

Thank you for your positive feedback😊

Kind regards

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Varen blev ikke leveret, men Silvan.dk vil rette op og eftersende manglende vare

Varen blev ikke leveret, og jeg fik heller ikke nogen faktura, men på min bankkonto er beløbet alligevel blevet trukket.
Rettelse 18. juni 2025 - Silvan.dk har skrevet og oplyst, at der var tale om en pakkefejl, som der nu bliver rettet op på, så jeg får leveret den vare, som jeg har bestilt og betalt for, og forventet får jeg også fakturaen, når levering er sket.

11. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at vi har kunnet opklare misforståelsen omkring pakkefejlen, og at du nu vil modtage din bestilling. Tak for din tålmodighed og feedback.

Lejede en EL kædesav

Lejede en EL kædesav. Skulle selv skifte til ny kæde, hvorefter den blev nedslidt efter at have savet i ca. 90 sekunder i nogle 2 cm. brede stakitplanker. 400 Kr. brændt af. Det kommer jeg ikke til at gøre igen.

6. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Valby

Tilbagemeldinger fra vores kunder er en stor mulighed for at forbedre os - hvilket der er behov for i dette tilfælde.

Alle anmeldelser fra vores kunder sendes videre til butikkens ledelse, som anvender dem til træning af medarbejdere og forbedring af processer.

Mange tak for din tid.

Problemfri Click & Collect

Det var ganske let både at købe noget og samtidig returnere et tidligere indkøb

7. Juni 2025

Antwort von SILVAN - Valby

Vi er glade for at høre, at du synes, det var nemt at købe og returnere. Tak for din positive feedback, det betyder meget for os.

Silvan

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr