Click and collect fungerede perfekt - 15 min efter bestilling blev varen meldt klar. Nem at hente og superfin betjening 😊
Standort
Standort wechselnRoersvej 33, 5000 Odense, DK
Mohammed giver den bedste service i Odense C, vi skulle bruge et tørrestativ han gik hele lager igennem og fandt det efter 30min kæmpe service af ham
Unternehmen hat geantwortet
Jeg skulle bruge en kædesav til en enkelt opgave. Desværre var jeg ikke opmærksom på at den skulle bestilles og betales på Silvans hjemmeside. Det fik jeg først at vide i butikken. En flink medarb... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Værktøjsudlejning Betonsliber Odense C + god værktøj, slitage var inkluderet + super pris + venlig medarbejder + ukompliceret bookingsprocess uden kaution men med MitID - booking var ikke mu... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Vom Unternehmen geschrieben

Roersvej 33, 5000, Odense, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Nem bestilling m Click og collekt
Nem bestilling m Click og collekt. Venlig og hurtig levering i butik.
Da det er 1. gang jeg benytter dette, forekom info på skærm ift indtastning af tal uklar🤔 og måtte bede anden kunde om hjælp.

Antwort von SILVAN - Odense
Suveren service ved Silvan Odense C…
Suveren service ved Silvan Odense C Roersvej
Jeg er sendt ind efter et tagvindue og har gips arm men den kvindelig medarbejder var sååå sød og spurgte og hun ikke skulle gå med ud og læsse det for mig ❤️ så ros til hende

Antwort von SILVAN - Odense
Nem og effektiv udlejning af…
Nem og effektiv udlejning af tæpperenser. Ingen problemer, og flinkt personale

Antwort von SILVAN - Odense
Ikke det jeg havde bestilt og købt
Jeg har bestilt og købt en Makita grensav med batteri og oplader i Silvans E-shop. Pakken kommer, og der er ikke batteri og oplader med. Jeg har fulgt op med deres kundeservice.
Det var ikke lige det som jeg havde planlagt.

Antwort von SILVAN - Odense
Virksomheden er meget dårlig til at…Virksomheden er meget dårlig til at håndtere kunder. Jeg købte en plæneklipper, og den gik straks i stykker. Jeg brugte den ikke, fordi den ikke virkede, og de gikV
Virksomheden er meget dårlig til at håndtere kunder. Jeg købte en plæneklipper, og den gik straks i stykker. Jeg brugte den ikke, fordi den ikke virkede, og de gik ikke med til at erstatte den efter en dag efter købet.

Antwort von SILVAN - Odense
Jeg havde fundet en jotun farve i et…
Jeg havde fundet en jotun farve i et andet byggemarked men de havde ikke køkken og bad maling.
Så gik jeg i Silvan og de fandt en løsning. De kunne nemlig tone en Dyrup ud fra det farvekort jeg kom med.
Super god oplevelse.

Antwort von SILVAN - Odense
Varen jeg bestilte ved klik og hent
Varen jeg bestilte ved klik og hent, levede helt op til mine forventninger og det samme gjorde den personlige betjening :-)

Antwort von SILVAN - Odense
Rigtig god maskine og fantastisk…
Rigtig god maskine og fantastisk fantastisk betjening af en kjær dame👌🤗

Antwort von SILVAN - Odense
God vare til attraktiv pris med hurtig…
God vare til attraktiv pris med hurtig levering. Absolut 5 stjerner værd.

Altid god service
Altid god service
Tak Morten
Det lykkedes med de maler pinde, nu skal jeg bare bruge flere. Kommer og køber flere om en uge eller to😄

Antwort von SILVAN - Odense
Super hurtig og super fin service
Super hurtig og super fin service ved en reklamation, havepavilionen kom i brug i weekenden 🙂
Mange tak Silvan Odense C

Hurtig og præcis levering
Hurtig og præcis levering, men emballagen var ikke intakt, det giver usikkerhed.

Antwort von SILVAN - Odense
Det gik hurtigt fra vi bestilte til …
Det gik hurtigt fra vi bestilte til varer kunne hentes. Silvan Odense

Antwort von SILVAN - Odense
Altid nemt at leje værktøj og redskaber…
Altid nemt at leje værktøj og redskaber hos Silvan i Odense!

Antwort von SILVAN - Odense
God og venlig kundeservice.
God og venlig kundeservice.

Søde og hjælpsomme medarbejdere
Alle materialer var på lager. De ting, vi ikke kunne lokalisere, blev vi hurtigt og venligt hjulpet til at finde. Leje af maskiner fungerer også 100%

Click and Collect efter 30 min er falsk reklame
Mødte i Silvan Odense for at afhente vare bestilt for mere en 30 min siden. Ordren var ikke ekspederet af Silvan og måtte vente 20 min på at få min vare

Antwort von SILVAN - Odense
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.