Agressiv P-kontrol! Vi har holdt os fra Silvan Farum, fordi vi for nogle år siden fik en P-bøde for at handle 10-15 minutter. Da vi havde ærinde i området, købte vi (click-collect) i tirsdags og lod... Mehr ansehen
Gammelgårdsvej 93, 3520 Farum, DK
Unternehmen hat geantwortet
Efter et kort besøg hos Silvan i Farum, kom jeg ud og opdagede jeg havde fået en parkeringsbøde. I forundring over at blive pålagt en bøde for at handle i en butik skrev jeg her på trustpilot for at... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Købte i går ny plæneklipper. Mine evner rakte desværre ikke til klargøring af maskinen. Måtte kapitulere og søge hjælp hos Silvan, Farum. Morten smed straks, hvad han havde i hænderne og fixede, det d... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Var i Silvan farum med den gamle og stødte ind i en medarbejder ved navn IB, IB var super imødekommende og utrolig hjælpsom, han spurgte ind til opgaven og satte sig ind i det arbejde vi havde foru... Mehr ansehen
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-18, helligdage: 9-18
Vom Unternehmen geschrieben

Gammelgårdsvej 93, 3520, Farum, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen

Antwort von SILVAN - Farum
Bestilte planter i click og collect i to butikker - ingen af planterne var det jeg bestilte - dog ringede de fra Birkerød og meddelte at planterne var udsolgt eller ikke værd at hente!

Antwort von SILVAN - Farum
Det startede skidt ud med en ung medarbejder, der dårligt ville hjælpe mig med, at finde den farve jeg skulle bruge af, akustiske vægpaneler. “Kig nede bag i butikken”, “jeg har ikke forstand på det du leder efter” var hvad jeg fik af vide. Så kom Melik til min redning! Han havde første dag på arbejde og var super hjælpsom. Han hentede en vogn og læssede alle panelerne på vognen for mig, samt hjalp mig videre med, at finde resten af de varer jeg skulle bruge. Super behageligt menneske og meget serviceminded medarbejder. Hvis det ikke var for Melik havde jeg ikke lagt en krone i den butik og var kørt min vej igen. Så kæmpe tak til Melik for hans meget venlige måde, at være på!

Antwort von SILVAN - Farum
Ventede 30min på at få udleveret varen selvom den var sagt at den er klar men ingen til at ekspediere

Antwort von SILVAN - Farum
Click og collect pakket og klar til afhentning, desværre skal man stå i kø ved kassen for at vise man har betalt inden man kan forlade forretningen

Antwort von SILVAN - Farum
Let at bestille og varen kunne hentes 20 min senere.

Antwort von SILVAN - Farum
Jeg skulle have skåret en plade til, me angav den forkerte tykkelse. Min fejl, men ingen problemer, medarbejderen var klar til at lave det om. Dog spurgte han ind til anvendelsen, og foreslog, at jeg netop skulle bruge den tykkelse, så det prøvede jeg. og det fungerede rigtig godt. Højt anbefalet.

Antwort von SILVAN - Farum
ØV! P bøde for at glemme at sætte p skive. Det er min egen fejl jeg ikke har set man skulle sætte skiven, men det havde jeg da ikke i min vildeste fantasi forstillet mig man skulle, når man er flyttet fra byen.
Kommer med en 3 årig, så fokus er ikke lige på at læse op på parkingsreglerne.
895,- for at køre i Silvan. Det er godt nok en dårlig oplevelse. Vil I ikke have man bruger jeres butik. Får da i hvert fald ikke lyst at komme igen

Antwort von SILVAN - Farum
Opdatering: Silvan Farum har givet mig et gavekort på bødens pålydende, tak for det.
Jeg fik en parkerings bøde i weekenden på jeres parkeringsplads ved Silvan i Farum. Hvis I er ude på at sikre, at man ikke kommer igen som kunde, kan jeg fortælle det virker efter hensigten! Hvilken virksomhed er det som i 2025, syntes det er i orden at ens kunder har risiko for, at få en bøde mens de vælger at handle hos dem!

Antwort von SILVAN - Farum
Lejet udstyr i god stand og virkede upåklageligt. Sidste stjerne mangler grundet manglende info fra personalet, der blev ikke spurgt indtil om man havde kendskab til produktet.

Ringe service
Inkompetente og ligeglade medarbejdere

Antwort von SILVAN - Farum
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.