Medarbejderne var max presset, på grund af IT-problemer og sygemeldinger. Og på grund af urimelige kunder. Alligevel var de uhyre hjælpsomme og ovenud flinke og venlige. Tusind tak til Heidi og den sø... Mehr ansehen
Tempovej 3-5, 2750 Ballerup, DK
Unternehmen hat geantwortet
Nem booking af værktøj online, som var klar til udlevering ca. 10 minutter før den aftalte tid. En super høflig og humørfyldt medarbejder gav et godt smil ved udleveringen. Indlevering eller returne... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Normalt er jeg glad for at handle i Silvan men denne gang desværre mindre glad. Fredag aften vende jeg forgæves på hjælp i malerafdelingen, men måtte køre tomhændet videre, da der ikke kom hjælp. Lørd... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Havde lejet en vertikalskærer som mildest talt var lidt en udfordring. Startede fint men gik hurtigt i stå ved brug. Derfor var det udelukkende mit ord for at den ikke virkede. Det kunne ekspedienten... Mehr ansehen
Man-fre: 9-19, lør-søn: 9-19, helligdage: 9-19
Vom Unternehmen geschrieben

Tempovej 3-5, 2750, Ballerup, Dänemark
Bittet Kunden um Bewertungen
Lejede en kædesav, som endte med at være helt ubrugelig, da tænderne var helt nedslidt, der var ingen olie på og batteriet kunne ikke holde strøm i mere end 5 min. af gangen ved fuld opladning. Den kunne derfor ikke skære igennem noget som helst.
Man må forvente at udstyret løbende bliver vedligeholdt, men det er tydeligvis ikke tilfældet.

Super effektiv fræser
Den virkede. Starter uden problemer. Fræser rødderne som den skal. Skærene var i god stand.
Kan anbefales

Antwort von SILVAN - Ballerup
Bestilte produkterne og betalte over nettet. 30 minutter senere kunne jeg hente, det jeg havde købt uden at bruge den ekstra tid, som jo tit er nødvendigt for finde en medarbejder eller produkterne selv.

Antwort von SILVAN - Ballerup
Hurtig levering af nine varer I Click og hent og jeg er meget glad for at min hund er velkommen í butikken da jeg hentede varene.

Antwort von SILVAN - Ballerup
Der gik kluder i bookningen
Måtte returner den leje maskine da den blev ved med at gå i stå fik en anden.

Antwort von SILVAN - Ballerup
Der var ikke meget Click & Collect over det der var bestilt. Vi "plukkede" selv det bestilte selv om vi havde fået besked om at ordren var klar til afhentning.

Antwort von SILVAN - Ballerup
Bestil og afhent, og betal. Ja min bare r.. får en besked om at varerne er klar, køre derover og man skal selv rande rundt på pladsen for at finde de forskellige brædder.

Antwort von SILVAN - Ballerup
Det var nemt og hurtigt. Dog savnede jeg at Click og Collect symbolet adskilte sig mere fra fragtfirmaernes symbol når man skal indtaste sit afhentnings-nr.

Antwort von SILVAN - Ballerup
Blev kontaktet telefonisk da der var problemer med en af de vare jeg havde bestilt. Fik en anden og bedre vare i stedet for.

Antwort von SILVAN - Ballerup
Hvis vi kunne give 10 stjerner gjorde vi det! Vi skulle i dag leje en trailer hos freetrailers, og da der manglede en omformer og vi søgte hjælp hos en medarbejder, oplevede vi en sød og meget hjælpsom medarbejder. Der både kom med en ny omformer og gav gode råd og tricks til traileren. Helt klart en kæmpe anbefaling herfra.

Antwort von SILVAN - Ballerup
Stjerne medarbejderne Nicholas og Daniel reddet min lille søns dag !! Mor her kom for at købe en trillebør til den lille, og får i første omgang en plads og en skruetrækker af Nicholas så jeg kan samle den til den lille utålmodige dreng. Men da jeg åbenbart ikke var så handy som jeg troede trådte først Nicholas og derefter Daniel til og samlede den for os. Det er bare en extra super service som jeg syntes skal bemærkes og anerkendes !! Sådan en "lille" ting gør at jeg fremover vil foretrække at besøge dem og købe diverse nødvendigheder i Silvan Ballerup end andre steder. Håber de får denne besked og at chefen lige anerkender hans dygtige medarbejdere for stjerne service. God weekend ☀️

Antwort von SILVAN - Ballerup
Varen var klar og blev udleveret med det samme.

Antwort von SILVAN - Ballerup
Click and Collect var hurtig klar til afhentning

Antwort von SILVAN - Ballerup
Den første del af min click og collect var fin, fik hurtig svar.
Men det er ikke iorden at man trækker pengene på kontoen før varen er afhentet.
De var ikke kun reserveret, de fra fratrukket min konto.

Antwort von SILVAN - Ballerup
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.