Zeer vriendelijke en nette medewerkers. Ze doen zich alle moeite om de klant het naar zijn zin te maken. De vloer is perfect gelegd. Alle afspraken worden nagekomen. Dit is de 3e keer dat we Siergr... Mehr ansehen
Ik kan Siergrindwinkel aan iedereen aanraden. De site is overzichtelijk met goede foto's van de stenen in droge en natte toestand. De verdere afhandeling verliep helemaal naar wens. Je wordt correc... Mehr ansehen
Wij hebben een kuub Jeaumont Split gekocht. Het maken van een afspraak kan via internet, wij gaven zelf de voorkeur aan telefonisch contact. We werden snel gebeld na het plaatsen van onze bestelling.... Mehr ansehen
voor de derde keer siersplit besteld bij de siergrind winkel. Alles weer perfect. Goede afspraken gemaakt. Had split op zaterdag besteld en werd op maandag al gebeld dat ze het op woensdag konden leve... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Grind en split voor aanleg van pad, terras en oprit online bestellen. Grind, siergrind, siersplit, antiworteldoek, kantopsluiting en splitplaat. Zeer uitgebreid assortiment en snelle levering.
Markerkant 13 - 10, 1314 AN, Almere, Niederlande
- 0320 200 400
- info@siergrindwinkel.nl
- www.siergrindwinkel.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
dit is een topbedrijf dat zijn afspraken goed nakomt!
Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf! geen gedoe, alles goed voor elkaar en snel afgehandeld! ga zo door!
alles prima verlopen
gewoon goed. materiaal in orde, vantevoren word je gebeld om een afspraak maken wanneer de spullen geleverd en waar het precies neergezet moet worden. korte levertijd.
Bestellen en supersnel thuis bezorgd
Je wordt netjes gebeld voor de bezorgdatum en gewoon een supersnelle levering
Top
De juiste levering tegen een goede prijs en op afgesproken tijd!
Voor het ophogen van twee parkeerplaatsen in recreatiepark heb ik gekozen voor de fa. Siergrindwinkel omdat er diverse keuzes zijn te maken voor mijnsplit , tegen een zeer goede prijs, gratis bezorgd en op het afgesproken tijdstip.
Perfect
Materiaal zeer eenvoudig te bestellen, levering op tijd en op de plaats waar ik het wilde hebben.
Super!!!!!! Aanrader!!!!!
Snelle en goede levering, keurig verzorgd, er werd zelf gebeld of het er al was.
5 sterren waard
wij zijn zeer tevreden over de levering, en bezorger.
op tijd en geen gezeur, we maken wel eens
anders mee...toppie dus.
prima levering, precies wat we hadden besteld
Prima levering
gewoon heel goed
goede info op de site
goede kwaliteit
goede communicatie over levering
Prima
Het gestuurde materiaal was goed en de bezorging was correct volgens afspraak.
Goede prijs en levering zoals afgesproken.
Zoals het hoort: Een goede lage prijs en een prima kwaliteit. De levering was zoals die was afgesproken. Al met al: Perfect!
bijna nul fout
goed zaken doen, goede kwaliteit, welwillend op problemen op te lossen
erg tevreden over levering
Zoals op de site staat gebeurt het ook. Je word netjes gebeld over de leveringsdag en tijdstip. En dit klopt ook.
Gewoon goed geregeld!
zeer klantvriendelijk
Klantgericht, vriendelijke behandeling. Kon de gehele bestelling niet direct in een keer meenemen. Restant kon zonder problemen in het magazijn blijven staan en later opgehaald worden. Klasse.
steengoed!
Bestellen en betalen allemaal erg makkelijk en levering op "afspraak" was ideaal! Zetten het op de plek neer waar wij de zakken wilden hebben staan!
Perfekte service en niet duur
De service was erg goed en de gemaakte afspraken werden daadwerkelijk nagekomen. Zowel telefonisch als bij levering.
Nog hartelijk dank daarvoor.
super
ik vond de service erg netjes. op tijd een mail terug, op tijd bezorgd en netjes de afspraken nagekomen. De bezorger zelf was heel erg vriendelijk.
Geweldig tot nu toe
prima,
bestellen ging eenvoudig
duidelijke afspraken omtrent informatie en levering tijdstip
prima service
Bestellen-afspraak maken-bezorgen op afgesproken tijd!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.