Zeer vriendelijke en nette medewerkers. Ze doen zich alle moeite om de klant het naar zijn zin te maken. De vloer is perfect gelegd. Alle afspraken worden nagekomen. Dit is de 3e keer dat we Siergr... Mehr ansehen
Ik kan Siergrindwinkel aan iedereen aanraden. De site is overzichtelijk met goede foto's van de stenen in droge en natte toestand. De verdere afhandeling verliep helemaal naar wens. Je wordt correc... Mehr ansehen
Wij hebben een kuub Jeaumont Split gekocht. Het maken van een afspraak kan via internet, wij gaven zelf de voorkeur aan telefonisch contact. We werden snel gebeld na het plaatsen van onze bestelling.... Mehr ansehen
voor de derde keer siersplit besteld bij de siergrind winkel. Alles weer perfect. Goede afspraken gemaakt. Had split op zaterdag besteld en werd op maandag al gebeld dat ze het op woensdag konden leve... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Grind en split voor aanleg van pad, terras en oprit online bestellen. Grind, siergrind, siersplit, antiworteldoek, kantopsluiting en splitplaat. Zeer uitgebreid assortiment en snelle levering.
Markerkant 13 - 10, 1314 AN, Almere, Niederlande
- 0320 200 400
- info@siergrindwinkel.nl
- www.siergrindwinkel.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
super levering, precies op tijd
deze site kan ik iedereen aanbevelen!
perfecte levering. je krijgt een sms hoelaat de bestelling ongeveer wordt afgeleverd.
snelle en goede levering, product komt overeen met de afbeelding op Internet.
Als je grind zoekt moet je hier zijn. Veel keus en het wordt voor de deur afgezet.
Siergrindwinkel zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen!
Duidelijke site met voldoende en relevante informatie om de eigen keuze goed te kunnen afwegen. Na het eenvoudige bestelproces en de zelf bepaalde leverdatum is het wachten ... wachten tot de dag van levering. Op de dag een SMS ontvangen met de aflevertijd. Alles ging perfect; het enigste wat je zelf nog moet doen is de steentjes verplaatsen in de eigen tuin. Maar dat doe je met plezier na de goede service van Siergrindwinkel. Een aanrader.
Snel en goed
Goed degelijk bedrijf, 4 jaar geleden voor t eerst hier gekocht. Je blijft daar toch bij terugkomen als t goed is...
snelle levering, goed contact met bedrijf
uitstekende service en kwaliteit.
Prima
Goed en snel geleverd, goede communicatie over aflevering. Eerst werd er telefonisch een afspraak gemaakt en vervolgens kwam er tijdig een smsje met de tijd dat er geleverd ging worden. In tegenstelling met mijn ervaring met andere bedrijven klopte deze opgegeven tijd. Het bestelde was geheel volgens verwachting. En, niet onbelangrijk, het was zeker niet duur!
Ondanks het sturen van 'n sample toch 'n compleet andere kleur gekregen
Natuurlijk is het geen opzet, alleen heel vervelend als je 1500 kg versjouwd hebt
in 'n kruiwagen dat je tot de ontdekking moet komen als het er eenmaal in ligt
je 'n totaal andere kleur hebt gekregen
Super snel en correct
Split besteld, correct en keurig op tijd en voor de deur afgeleverd. Kan niet anders zeggen en aanbevelen bij andere mensen. SUPER.
Met vr.gr. Bep Don
Geweldige invalhulp
Zeeuws Vlaanderen bleek toch verder te zijn dan gedacht inzake aflevering. Maar de dame die inviel heeft er alles aan gedaan zodat er toch op de gewenste en afgesproken datum en tijd geleverd kon worden. Ook dank aan de chauffeur! Top gedaan, en perfect afgehandeld. Zéér tevreden!
Ruime keuze aan grind en volgens afspraak bezorgd
Bij siergrindwinkel is er een ruime keuze aan grind. De prijs van het grind is 20% goedkoper dan bij de plaatselijke tuincentra. Je kan zelf aangeven op welke dag je het materiaal geleverd wil hebben. Een echte aanrader.
Prima aflevering
Het onlijn bestellen gaat goed je wordt via email op de hoogte gehouden
De bestelling is afgeleverd op de juiste datum en de vooraf afgesproken tijd.
Wij hebben grind en zand bij Siergrindwinkel.nl besteld en alles is goed afgeleverd. Wij hebben de bestelling op de juiste dag gekregen en op de ochtend zelf kregen we een sms met de aflevertijd en dat werkte perfect.
zeldzaam snel en perfecte bezorging
1,5 ton siergrind binnen 24 uur na bestelling bij mij thuis perfect afgeleverd. kan niet beter.
Goeie service, product op de opgegeven tijd afgeleverd. Product is o.k.
Net als vorig jaar heeft de firma de door ons bestelde producten correct met je juiste communicatie afgeleverd.
Zeer goed en professioneel bedrijf
Prettige en stipte levering. Zal in de toekomst zeker weer een bestelling plaatsen.
Zeer tevreden snelle levering mooi product.
Mijn volgende bestelling word veel meer en doe ik graag weer bij Siergrindwinkel.nl .
klantvriendelijk
De bestelling wordt snel verwerkt en het bezorgttijdstip is goed in te plannen. Bij vragen zijn wij telefonisch vriendelijk en behulpzaam behandeld. Bezorging was op de afgesproken tijd en het bestelde materiaal was prima in orde. De chauffeur was ook keurig.
Een aanrader!
had ik nu zand of grind besteld?
Grind was allesbehalve schoon. Overigens verder prima afgeleverd.

Antwort von Siergrindwinkel.nl
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.