Jeg vil gerne advare alle om at købe Siemens EQ serie af kaffemaskiner. Lige som andre, har vi haft en EQ 9 (pris ca. 13-15.000,- vejl), som ikke holder mere end 3-3 1/2 år. Kaffekværnen kan... Mehr ansehen
Vi har købt Siemens KF96DPPEA iQ700 Fritstående køl/frys med Rustfrit stål fronter og malede sider. Desværre er der produktionsfejl i fronterne, grundet brug af alt for tyndt materiale, som medfør... Mehr ansehen
Our IQ500 oven thermometer failed 3 weeks after our warranty expired. The oven became inoperable. Siemens offered a service technician to visit a week later. The call out fee would be DKK1.395,00 plus... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Så skete det igen, købte Siemens EQ9 fuldautomatisk kaffemaskine den holdte så til 7904 kopper kaffe privat hjem 2 voksne ingen firma eller noget andet forbrug lige knap 3 år gammel så ingen garanti... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- www.siemens-home.bsh-group.com/dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 1 Woche
Das haben sich andere Leute angesehen
Jeg havde problemer med min…
Jeg havde problemer med min espressomaskine, efter et par ture på værksted fik vi det løst. Super service.
Taget fri 8 gange og har stadig ikke et køleskab der virker
Jeg køber et helt nyt køleskab fra Siemens. Vi sætter den op og allerede samme dag (9. marts) hører vi at den siger en høj lyd et par gange i timen.
Den 18. marts kontakter jeg siemens support.
Der bliver bestilt et service besøg til den 25. marts. Der kommer en tekniker som konstatere at lyden er for høj og at den ikke skal sige sådan. Så han skifter nogle forskellige reservedele. Han mangler at skifte en ting som han desværre ikke har med i bilen så han kommer igen 2 dage senere og skifter den sidste reservedel. Dette virker heller ikke, så han konstatere at vi skal have et nyt køleskab.
Den 9. april rykker jeg for hvornår det nye køleskab kommer.
Den 11. april modtager jeg det nye køleskab, som jeg ikke selv må montere.
Den 20. april kommer jeg hjem til at mit køleskab vi er stået af og ikke køler mere, så alt mit mad er råddent.
Den 22. april åbner kundeservice igen efter påskeferie. Jeg ringer og fortæller om situationen. Og de siger at jeg skal skrive en mail.
Den 24. april bliver det nye køleskab monteret, men jeg lægger hurtigt mærke til at lyden stadig er der.
Den 25. april kontakter jeg igen kundeservice og fortæller om problemet.
De sender en tekniker som kommer den 30. april. Han mener at køleskabet skal sige den høje lyd. Og så kører han igen. Dette finder jeg mig ikke i, da en anden tekniker har sagt at den ikke skal sige sådan og at han faktisk ikke forstår at vi kan sove for det.
Så jeg kontakter Siemens igen. Og de sender så en ny tekniker, han kommer den 6. maj og konstatere at vi skal have et nyt køleskab igen, denne gang en anden model.
Den 19. maj rykker jeg for hvornår jeg får det nye køleskab.
Den 20. maj får jeg et svar hvor de skriver at de kan levere den 21. maj og montere den 22. maj.
Om aftenen den 22. maj skriver jeg en mail og spørger til hvorfor der ikke kom en tekniker når det var aftalen. Jeg har endnu ikke fået et svar. Men den 25. maj får jeg en autogenereret sms om at jeg skal huske mit tekniker besøg den 27. maj.
Det er under alt kritik at man ikke kan stole på de aftaler man indgår med Siemens. Det umuligt at komme til at snakke med nogen i telefon om hvad det er der foregår. Hver gang man kontakter dem på telefon bliver der sagt at man skal skrive en mail. Denne mail tager det dem meget lang tid om at svare på. Jeg har taget fri 8 gange ind til videre på grund af det køleskab og jeg er ikke færdig endnu. Jeg vil ikke anbefale nogen at købe hvidevare fra siemens.

Ovn med defekt varmefordeling
Kære Siemens.
Har for ca. 11/2 år siden købt bl.a. ovn HB510AROS fra jer, via køb af køkken hos HTH.
Varmefordeling på varmluft fungerer ikke. Bagværk bages kraftigere i højre side end i resten af ovnen. Jeg har 17/3-2025 haft besøg af jeres teknikker, som skifter bagplade i ovnen. Det har dog ingen virkning på bageresultaterne. Nyt teknikker besøg d.d. måler temperatur midt i ovnen, siger det er ok, ikke noget om Varmefordeling! - på trods af foto dokumentation af dårlig bagt tærtebund. Jeg er ikke tilfreds. Bliver ,efter ønske, kontaktet af Siemens. Ovnen er ok, jeg forstår, som erfaren husmor, åbenbart ikke at anvende deres ovn. Vil bare lige sige, at jeg uden problemer bager i en ovn fra hhv. Gram og Voss. Æv, jeg er ærgerlig, vred og ked af det.
Gurli Jakobsen

Verdens værste firma
Verdens værste firma. De laver en ordning der hedder Cash back og kræver stort alle de personlige informationer om en - det nævner de intet om.
Derefter er det stort set umuligt at udfylde.
Da jeg prøver at udfylde forfra efter at have opgivet først får jeg beskeden at jeg ikke kan indsætte det samme produkt 2 gange selv om jeg ikke blev færdig første gang.
Deres website er lavet af indkomptente tåber.
Jeg køber aldrig igen noget fra Simens :-(

Antwort von Siemens Hvidevarer
Siemens har udsendt en software til…
Siemens har udsendt en software til vores kaffemaskine CT836LEB5/06 med fejl i, således at Home Connect ikke virker mere. For at rette deres software fejl har vi fået denne melding fra deres service afdeling:
Hej Jonas
Hvis maskinen er under 2 år, er den dækket af garantien ellers koster et besøg 1540,00 kr.
Det vil sige at de skal ud på stedet for at rette deres software fejl.
Prøv at tænk: Hvis vi hver gang der er en software fejl på vores telefon skulle have en tekniker på besøg og betale for det. Dybt useriøst firma og jeg kommer aldrig til at købe deres produkter igen!

Har en induktions plade
Har en induktions plade, en topmodel stor og bred.
Den blev 2 dage over garantien. Så fandt vi ud af at den en plade ikke virkede i den ene side.
Ja så var garantien jo væk. Super service fra sådan et såkaldt super brand. Så kunne vi ligeså godt have købt en billig navn. Aldrig mere Siemens og Bosch i vores hus.

Antwort von Siemens Hvidevarer
Jeg har Købt en kombi microovn samt en…
Jeg har Købt en kombi microovn samt en…
Jeg har Købt en kombi microovn samt en damp ovn fra Siemens men kunne ikke komme ind og registrere produkterne så jeg kunne få min cash back som lovet, yderligere har jeg lige købt en Bosch støvsuger hvor de lovede 10 års motor garanti hvis jeg registrerede produktet inden 14 dag, det lykkedes heller ikke og efter utallige tlf. kald samt snakke med flere af deres teknikere, er jeg ikke kommet videre.
Det er sgu nemt at love cash back samt ekstra garanti, når man ikke kan gå ind og registrere det.
Føj for en elendig service :-(

Antwort von Siemens Hvidevarer
ENDELIG fik jeg en løsning på min tørretumbler ikke kunne tørre dyner og tykke jakker
ENDELIG fik jeg en løsning på, at min tørretumbler ikke kunne tørre dyner og tykke jakker.
Opdatering:
Efter mit sure opstød blev jeg – nogle uger senere – kontaktet af en virkelig konkret og informativ tekniker, der lagde en meget brugbar besked om, hvordan jeg kunne løse problemet. Han forklarede, og beviste gennem selve problemløsningen, at det var tørretumblerens sikkerhedsindstilling (som beskytter mod at futte fjer af), der gjorde, at mine tykke materialer ikke ville tørre helt igennem.
(Dette gjaldt især dyner og puder, som var hovedårsagen til, at jeg overhovedet købte en tørretumbler. Til hverdag gør jeg mig ellers umage for ikke at trække mere el fra “moder jord”, end højst nødvendigt.)
Løsningen – til jer, der har samme problem:
Tør først på et normalt program, indtil maskinen selv stopper. Gå derefter over på et af de tidsindstillede programmer (varmt eller koldt efter eget ønske). Her kan du på dit ur (eller hvad knappen på din maskine hedder) indstille ekstra tid – fx 10 minutter ad gangen – så du ikke risikerer at give for lang varme. Gentag, indtil det er tørt nok.
Når du én gang har fundet ud af, hvor meget tid din dyne eller pude kræver, kan du bare indstille samme antal minutter næste gang. Det gør det langt lettere.
Jeg er så glad nu og glæder mig faktisk til at vaske alle mine dyner og puder igen – og til ikke at skulle ned på renseriet og få alle de kemikalier på huden.
Stort tak til Mikael Hansen fra “Bosch–Siemens BSH Hvidevarer” for at hjælpe mig med endelig at få det produkt, jeg troede, jeg købte fra starten: nemlig en tørretumbler, der kan tørre mine puder og dyner.
Jeg har nu ændret min rating fra 1 til 4 stjerner.
Ikke 5 – for de kunne i første omgang, da jeg ringede inden for 7 dage efter køb, have hjulpet mig i stedet for at sige, at det måtte jeg selv finde ud af.
Det kunne have sparet mig for meget tid.
Men nu er problemet løst, og jeg er endelig glad for en tørretumbler, jeg faktisk kan bruge.
Fun fact:
Vidste du, at den eneste tid din krop ikke er i kontakt med tekstiler, er når du er i bad (eller har sex…) – så tænk over, hvilke materialer du sover i, hvordan de bliver vasket, og hvad det betyder for både dig og miljøet.
Skyllemiddel kan fx erstattes med et halvt låg lagereddike og en enkelt dråbe duftolie. Meget sundere for dig (og for fiskene, der ellers skifter køn).
Læs også grundigt, hvor meget vaskepulver du faktisk behøver – det er overraskende lidt. Resten er ren forurening. Det gør en forskel, hvis du vælger at læse på pakken.
Personligt siger jeg tak for din indsats.
Tak fordi du tager et valg.
Tidligere reklamation:
Jeg købte en tørretumbler med ét formål: at kunne tørre mine fjerpuder og dyner, når jeg vasker dem. Dette sagde jeg både til sælgeren i Elgiganten og til servicemedarbejderne hos Siemens. Men efter levering stod den helt ubrugelig hen, for den tørrede kun ca. 80 %, så mine puder og dyner endte med at mugne.
Vær opmærksom på, at hvis du køber en tørretumbler med dette formål, så spørg ikke en medarbejder i Elgiganten til råds, og få den heller ikke leveret, før du har sikret dig direkte hos producenten, at maskinen rent faktisk kan det, du skal bruge den til.
Der er nemlig ingen hjælp at hente, når du først har betalt og fået produktet leveret – hverken hos Siemens eller hos Elgiganten.

Reservedele udgået efter kun 6 år
Købte amerkanerkøleskab for 6 år siden. Ismaskinen er allerede i stykker og Siemens har ingen reservedele - og har heller ikke tænkt sig at skaffe nogen. IKKE TILFREDSSTILLENDE. Så kan på ingen måde anbefale at handle hos Siemens. Klaus Sievers

Antwort von Siemens Hvidevarer
Kundeservice - hvor henne???
Nedenstående anmeldelse (helt nede i bunden) kan, stort set, genbruges i forhold til vores oplevelse.
Vi har en Siemens kaffemaskine til kr. 5.000 som er gået over garantien med 2-3 måneder. Problemet er, at maskinen allerede har været på værksted hos Siemens 2 gange inden for garantien - alle der har oplevet Siemens service ved, at det tager en måned, eller mere, fra maskinen går i stykker til man har den retur. Det vil sige at vores maskine har været på værksted i lang tid under garantiperioden. Nu er maskinen, 2-3 måneder efter garantien er udløbet, gået HELT i stykker - så meget i stykker, så Siemens har sendt et tilbud på reparation på kr. 5.000 - altså det samme som maskinen koster fra ny. Har spurgt om de ikke bør dække det på garantien, nu hvor maskinen dels har været i stykker to gange allerede under garantien, og dels fordi vi jo ikke har haft maskinen i den tid den har været hos Siemens til reparation de to gange den har været inde. Simens kan slet ikke se urimeligheden i, at vi skal betale kr. 5.000 for at få maskinen repareret, hvilket, efter min bedste overbevisning skyldes, at kundeservice ikke er en del af deres dna. Det var sidste gang vi købte Siemens, da det åbenlyst er af meget dårlig kvalitet.
Virkelig ringe kundeservice og alt for…
Siemens Service kan ikke se noget galt i en reparation der lige så dyr som en ny maskine, så mit råd er har du en defekt siemens maskine så smid den ud og køb et ordentligt mærke.
Virkelig ringe kundeservice og alt for dyrt.
Har haft en automatisk expresso maskine som beder om afkalkning hver 14.dag inde til rep. jeg har været virkelig glad for min expresso maskine,
men jeg er meget overrasket over at få et tilbud på reparation på nøjagtig den samme som er den pris en ny maskine koster, det kan da ikke være rigtigt?? Har Siemens service center virkelig ikke adgang til reservedele til en ordentlig pris, eller er det bare for at tvinge folk til at købe nyt?
Ikke særlig bæredygtigt

Dårligste kundeservice nogensinde!
Dårligste kundeservice - fejlmelding på ovn - vil ikke tænde - ingen hjælp - vil sende tekniker ud til minimum 1500 kr…..!!
Virkelig ringe kundeservice og alt for…
Virkelig ringe kundeservice og alt for dyrt.
Ikke særlig bæredygtigt

Antwort von Siemens Hvidevarer
Mage til dårlig kundeservice skal man…
Mage til dårlig kundeservice skal man da lede længe efter,har ringet utallige gange hvor de lover at ringe tilbage,men det sker bare aldrig,måske man skal have smidt de medarbejdere ud og nye folk ind igen,den der sidder derinde sidder jo bare og fiser husleje af 😡🤬🤬🤬🤬

Vælge leveringsdato?
Generelt okay med mit køb og virkelig god pris. Dog finder jeg det mærkeligt, at man ikke kan vælge leveringsdato på hjemmesiden. Der er jo ikke ligefrem ind lille pakke, som man får ind af døren.
Havde lidt en dårlig oplevelse med at lave en ordre en søndag aften. Om mandagen modtager jeg en besked fra DSV, at de ville levere det tirsdag. Herefter ringe til Siemens om mandagen for at få ændret, men jeg bliver bedt om “at sende en mail”. Mailen bliver sendt. DSV kommer med alle hvidevarerne om tirsdagen, selvom jeg forgæves ringede flere gange til Siemens for at få hjælp.

Simpelt bare for dårlig
Jeg har en Siemens Espressomaskine, som er lidt over et år gammel, som gik i stykker.
Jeg kørte ud til Siemens Værksted og afleverede den.
De sagde at der gik ca 14 dage, det er der gået nu og jeg får så af vide der går endnu 14 dage.
Altså en måned for at få sin kaffemaskine lavet, det er da verdens dårligste service. Jeg ville måske ikke være så gal, hvis man bare fik en "låne maskine med hjem".
At man har købt en maskine til over 5000 kr, så siger det næsten sig selv man er rigtig glad for sin morgenkaffe, som man så ikke får i en måned.
Jeg kan jo se på Trustpilot anmeldelse at vi er mange der er trætte af Siemens.

Sidste gang jeg køber Siemens
Sidste gang jeg køber Siemens! 3 ud af 5 hvidevarer er defekt.
Jeg har 2 ovne, et køleskab og en kaffemaskine, der alle er defekte. Samt opvaskemaskine og fryseskab (virker ubehageligt)
4D varmluft - det virker ikke. Maden bliver ikke tilberedt ordentligt.
Køleskabets soft close virker heller ikke. Og efter få måneders brug af kaffemaskinen knækkede holderen i låget til mælkebeholderen og slideren til justering af kaffebønner virker ikke, så kaffen smager mærkeligt. - Juster vi den hver gang frem og tilbage til samme sted, så smager kaffen fint. Men det er som om support bare har sendt mig videre og ingen fatter, hvad jeg siger.
Det er flg. E-Nr.
Kaffemaskinen: CT636LES6/9
Ovne x 2: HR676GIS1S/99
Køleskab: KI81FSDE0
Fra August 2022 og frem til december.
De er købt på forskellige tidspunkter inden for få måneder.
Jeg vidste ikke, at Siemens havde en side her. Ellers havde jeg skrevet for længe siden.
Svar på kommentaren:
Det er også så fint, at jeg kan bestille en tekniker, når jeg skal betale for hvert produkt han skal tjekke. I stedet for jeg betaler en timepris. Det er 1.540 kr. for servicebesøg + 870 kr. pr produkt, så i alt: 5.020 kr. og så kommer reservedelene ved siden af. Jeg kunne forstå, hvis jeg skulle betale timepris + materialer.

Antwort von Siemens Hvidevarer
Nu snart 7 uger efter indleveret til…
Nu snart 7 uger efter indleveret til Siemens , for at gøre brug af deres tilfredsheds garanti, har jeg stadig ikke set en tilbagebetaling ,som lovet 4-8 uger efter indlevering, gad vide hvorfor det er sådan ,hvis ikke det var fordi at jeg har købt en bedre model af Siemens ,så kan det her gøre at jeg har problemer med at anbefale deres produkter ,hvis deres service er så ringe

Økonomisk svindel
Jeg købte i aug. 22 en espressomaskine til kr. 12.425,- den var til reparation første gang i nov. 22.
Maskinen har været defekt siden vi fik den.
I dec. 24 aftalte vi, at jeg fik pengene tilbage da maskinen trods mange forsøg ikke kunne repareres.
Jeg er blevet lovet at få pengene i løbet af januar 25, og nu er det marts og jeg har endnu ikke modtaget mine penge.
Jeg har rykket for dem og endnu en gang fået lovning på at få dem, men der sker intet.
Seneste mail hvor jeg rykker for tilbage betaling, har jeg ikke fået svar på og nu er der gået 2 uger.
Jeg synes, at jeg har været meget tålmodig. Men nu er min tålmodighed brugt op!
Derfor har jeg i dag oprettet en klage ved forbrugerklagenævnet.
Jeg har også talt med politiet om at anmelde Siemens for økonomisk svindel.

Siemens Espressomaskine
Siemens Espressomaskine
En serviceafdeling, der på ingen måde leverer service eller alm. god opførsel. -Har faktisk aldrig oplevet lign.!
10 måneder gl. espressomaskine, der melder fejl. ved første kontakt til kundeservice blive meddelt, at maskinen vil blive afhentet i løbet af 1-3 dage. Der går 10 dage. Efter flere rykkere modtager vi 30 dage senere et prisoverslag på reparation af maskinen. Reklamationsretten og forbrugergarantien på 24 mdr. er suspenderet, da produktet har været anvendt på et kontor. -Ikke et forhold, der har været informeret omkring ved indkøb.
Kværnen i produktet er defekt. Maskinen har kun brygget 5.000 kopper. Et antal, der IKKE berettiger til nedslidning eller defekt. -Til sammenligning har vi yderligere en espressomaskine. Samme model og mærke (Siemens EQ-6 plus S400) Den kværn har brygget 28.664 kopper.
Afdelingen, der håndterer reklamationen / reparationen vil ikke forholde sig til selve produktet. Udelukkende at når produktet har været anvendt erhvervsmæssigt er reklamationsretten kun 6 mdr.
Reparationen til kr. 2.280 + moms afvises. Et forsøg på, at "få lov" til at købe et andet bedre egnet produkt. Afvises også. -Det eneste man vil forholde sig til er et ja-tak eller nej-tak til reparationen.

ALDRIG mere Siemens!
Den 27. September 2024, havde jeg service på min Siemens Vaskemaskine, som trods alt kun var 2 år gammel. Det var slemt nok i sig selv, men deres tekniker formår så at lave en skade på noget rør, som jeg selv skal sørge for at få repareret, som de “selvfølgelig” dækker. Her 5 måneder efter, har jeg stadigvæk ikke fået overført de penge, som jeg har lagt ud, og vaskemaskinen larmer stadigvæk under centrifugeringen, som den gjorde før teknikeren lavede sevice på den. Så næsten 9000 kr spildt på et Siemens produkt, der efter sigende skulle have været en “top model”.
ALDRIG mere Siemens!

Antwort von Siemens Hvidevarer
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.