Shopitonline Bewertungen

TrustScore 4 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

De er hurtige nok, men desværre så kommer de til at se ud som amatører, når man bestiller står varen som under pakning, selv om den faktisk er sendt for længst. Der er endda track and trace oplysning... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Modtog varen dagen efter bestillingen forsvarligt pakket ind. Super dejligt og nemt. Sparede lige 27% i forhold til første WEB-shop - som i forvejen var billig. Fandt dog ikke lige shopitonline.dk med... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Købte radio (billigste pris), fik den dagen efter. Minus een stjerne fordi ordrestatus/track'n'trace ikke blev opdateret ("under behandling" gennem hele forløbet). Jeg spurgte til status via deres... Mehr ansehen

1. Beauty & Wohlbefinden

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

shopITonline er den ny generation IT forhandler. Vores website baseres på en transparent forretningsmodel med realtids lagerstatus (Online). Som slutkunde foretager du IT-indkøb direkte fra producenternes lagre - uden mellemstationer. Hermed får du tilgang til den mest omfattende og aktuelle IT-produktinformation, hurtige leverancer og lave priser. Sikker handel og E-handelscertificeret.

4.2

Gut

TrustScore 4 von 5

279 Bewertungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Helt suverænt forløb

Jeg har gennem længere tid ledt efter højttalere til computeren. Pricerunner angav Shopitonline som de billigeste, på det produkt jeg havde besluttet mig for. Jeg bestilte mine højttalere kl. 14.25 onsdag, og de ankom med posten næste morgen. De var tilsluttet og fuldt funktionsdygtige mindre end 24 timer efter min første kontakt til Shopitonline. Hurtigt, effektivt og billigt!

15. Oktober 2010

kontormaskine til mit behov+++

jeg ringede til shopitonline for at få vejledning angående en printer til mit nye hjemmekontor...

jeg forklarede hvad jeg mente at skulle bruge og kom således frem til den bedste løsning med deres sælger.

valget faldt på en minolta 1690mf som jeg er OVERGLAD for, den kan alt det som jeg har behov for og flere ting som jeg er blevet glad for at have.
den kan scanne direkte til email som pdf hvilket jeg har savnet men ikke har haft som et krav, det var en af de ting sælgeren nævnte som jeg faktisk ikke selv havde tænkt på, selvom det måske har sparet mig en masse besvær, sådan.

jeg fik også godt indtryk af at jeg ikke bare blev forsøgt prakket noget på det synes jeg godt man kan opleve i nogen butikker -men ikke her

jeg er solgt ;-)

god vejledning, hurtig levering (2dage), og en god maskine.
det fortjener 5 stjerner

11. Oktober 2010
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Levering kun til firmaer

Jeg forsøgte at købe et QNAP NAS hos shopitonline, men blev dagen efter ordreafgivelse gjort opmærksom på at NASer kun sælges til firmaer, og ikke til private.

På intet tidspunkt under bestillingen blev jeg gjort opmærksom på dette.

Begrundelsen der blev givet var at varer i den prisklasse betragtes som et "professionelt køb", og at en returneret vare af den type var svær at sælge efterfølgende.

Det interessante er så at deres lagerstatus informerede om at de havde 6 på lager, så jeg har svært ved at se at de skulle brænde inde med noget, medmindre den oplyste status er falsk, for at forsøge at lokke kunder til at købe hos dem, og ikke konkurrenterne.

Jeg tog min forretning andetsteds, hvor der ikke er arbitrære klassificeringer af indkøb baseret på pris.

11. Oktober 2010
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering, lave priser og har varene på lager

Jeg købte en tonerpatron hos ShopITOnline. Varen var på lager og blev afsendt omgående. Jeg havde på det tidspunkt ventet flere uger på at Getmore skulle få fingeren ud og endte med at slette ordren hos dem. Det har jeg ikke fortrudt. Rigtig god betjening og tilstrækkelig information om lagerstatus, shipping, etc. via mail. Klart anbefalelsesværdig.

8. Oktober 2010

Anbefales

Let at bruge, havde de tre harddiske, jeg skulle bruge, til bedste pris. Hurtig levering: tommelfingeren op!

8. Oktober 2010
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God pris og levering, men ikke helt styr på lageret

Købt en Elgato 264.HD uden problemer overhovedet - hurtigt levering.
Desværre (eller heldigvis) kom jeg i tanke om at jkeg manglede en lille USB harddisk, og fandt en i deres sortiment, som der også var 5 af på laget.
Bestilt og betalte harddisk med den ekstra levering, da det trods alt var en god prid - desværre meldte ShopItOnline tilbage at varen alligevel ikke var på lager, hvilket undrede mig da der jo var 5 på lager - men de havde leverings problemer ?????

Efter at have snakket med bekendte om Verbatim disken, har jeg på fornemmelsen af afbestillingen skyldes noget andet, da mine bekendte siger det var en særdeles god pris.

Mon det var en måde at trække kunder i butikken fra EDB priser ?

24. September 2010

Hurtig service, billigste pris

Titlen siger det meste, jeg skulle bruge et produkt, det billigste sted var hos Shoponline.dk og jeg modtog varen 2 dage efter. Anerkendt fabrikat, laveste pris og hurtig levering... hvad mere kan man forlange?

24. September 2010

Kompetent service.

skulle købe en skærm til min computer, men havde så fundet frem til en og var i tvivl om den passede, jeg fik fat i en medarbejder telefonisk som så spurgte helt ind til hvilken computer jeg havde, derudfra kunne han finde ud af om den passede, den jeg selv havde fundet passede ikke da jeg ikke havde det stik, men han fandt frem til en der havde det, den blev købt, og leveret 2dage efter.

jeg er super tryg ved shopit, de virker også til at vide hvad det drejer sig om ;-)

14. September 2010
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ingen varer

Prøvede at bestille et BT-headset. Det skulle komme direkte fra leverandøren. Så det kunne kun leveres til en firma addresse. Synes det er for dårligt at man ikke kan få det leveret hjem. Det burde shopitonline sørge for.

10. September 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr