Prima service. Bij artikel niet leverbaar (lees kans op transportschade) telefonisch geinformeerd op andere mogelijkheid voor verzenden en gevraag voor akkoord hiervoor. Alles heel beleefd en corre... Mehr ansehen
Zeer goede ervaring met dit bedrijf. Uitstekende snelle levering. Gelijk de juiste materialen. Minpuntje: Website vind ik niet clientvriendelijk. Je moet nog al wat handelingen verrichten om to... Mehr ansehen
Prima ervaring gehad. Enige wat niet duidelijk was bij mijn eerste aanvraag, is dat een bestelling ook opgehaald kan worden en dat ik dit in het bestelformulier kan aangeven. Deze optie is er niet in... Mehr ansehen
Had zelf een verkeerde Jung wip wissel zwart glanzend besteld en ook netjes de volgende dag ontvangen. Helaas bleek dat het toch de verkeerde type Jung wip wissel was. Na mijn vakantie gelijk gebeld.... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Kuijpers Elektro B.V. is leverancier van schakelmateriaal, installatiemateriaal, verlichting, groepenkasten en andere elektrotechnische materialen voor zowel de particuliere als de zakelijke klant. Door onze grote voorraad wordt 90% van de producten in onze webshop binnen 48 uur verzonden. Kunt u iets niet vinden? Bel ons tijdens kantoor uren of stuur een email naar info@shopelektro.nl en wij doen onze uiterste best om u van dienst te kunnen zijn.
Industrieweg 16i, 5262 GJ, Vught
- 073-8515760
- info@shopelektro.nl
- www.shopelektro.nl
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Geen problemen bij bestelling en een vluggn aflevering.
Goed. Geen problemen
Afspraak niet gehouden en dure verzending.
Als je op je website zet dat je op dezelfde dag verstuurt, doe het dan ook!
Mijn electro man naar huis kunnen sturen omdat de spullen er niet waren.
Tevens is de prijs voor een klein pakketje hier, een stuk duurder dan bij anderen.
Goede deal, wel veel verzendkosten
Het door ons bestelde product had flink goedkoper verzonden kunnen worden. We betaalden nu 7 euro voor pakketpost in een doos met voornamelijk verpakkingsmateriaal, terwijl het ook in een bubbelfolieenvelop door de brievenbus had gekund. Desondanks was shopelektro.nl in dit geval voor ons een goede keus omdat het product zelf heel scherp was geprijsd. Levering was vlot en zonder problemen.
Levering elektromateriaal
Snelle levering in combinatie met goede adviezen en communicatie, zeer tevreden.
Prima
Bestelling prima, goed thuisbezorgd. Ruilen ook geen enkel probleem
Prima levering
Besteld onderdeel voor prima prijs en snel geleverd.
Correcte en snelle levering
Eerlijke prijzen correcte levering. Prima
Gekregen wat ik verwachtte
Alles snel binnen gekregen, goed verpakt. Duidelijk over zending met track-and-trace.
Goede klantenservice
Webshop met veel producten. Overzichtelijk en duidelijk. Goede klantenservice en snelle actie en reactie.
Prima assortiment. Zeer snel geleverd!
Uitstekende produkten voor een gunstige prijs
Uitstekende produkten voor een gunstige prijs.
Overzichtlijke website met zeer uitgebreid assortiment
Eenvoudige bestelprocedure.
Snelle levering.
Snelle, prettig reactie op mail, vlotte levering. Hier kom ik graag nog een keer terug.
Snel en goede afhandeling
Aanrader en zal daar zeker weer bestellen indien nodig.
precies gegaan zoals je wenst te verwachten
De spullen werden snel geleverd en het materiaal was goed te monteren met de handleiding meegeleverd met de producten.
Snelle, nette levering
Voor ruim 1100 euro schakelmateriaal besteld, welke binnen 2 dagen netjes verpakt geleverd werd. Top!
Uitstekende website
Uitstekende website, heldere afbeeldingen, omschrijvingen en specificaties. Goede backservice, heldere informatie over factuur en verzending.
Prima
Prima service. Levering op tijd en precies wat ik nodig heb. Telefonisch advies hielp mij bij mijn keuze.