Jeg er så glad for de ting jeg har købt i butikken gider dog folk ved Støt denne butik de vil ikke kunne få de tilbud andre steder i hele verden hilsen Morten
Sikke en service, sendte min Zeppelin wireless til Gert med GLS mandag middag. Der var gået en bas enhed, og jeg kunne ikke selv skille den ad. Tirsdag fik Gert den, fik fikset en ny bas enhed, end... Mehr ansehen
Købte en mikrofonarm. Hvor jeg fik en mail omhandlende at leveringstiden kunne blive lang. Jeg tog kontakt til nummeret opgivet med denne mail. Her fik jeg fat i Gert, som inden for 10 minutter havd... Mehr ansehen
Dejlig oplevelse .Det gamle tv blev taget med. Det nye indstaleret på pladsen ,med internet ,alle kanaler fundet frem . Samt vores google foto installeret ,hvilket for os ældre mennesker kan være e... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
CC Pro Shop startede i 1987 som enkeltmandsvirksomhed med adresse på Agtrupvej i Kolding. I dag holder vi til i vores domicil i den nordlige bydel hvor vi har eget værksted, lager, showroom, kontor, butik og biograf. CC Pro Shop er en kvalitetsbevidst elektronikvirksomhed, som arbejder indenfor følgende områder: • Udlejning af AV, lyd/lys til skoler, diskoteker, teatre, firmaer og private • Salg og installation af alt indenfor AV, lyd/lys • Servicering af alt indenfor AV, lyd og lys • Salg og installation af PC-videoovervågning • Salg af lyd-/billedprodukter til bilen og hjemmet
Profilvej 36, 6000, Kolding, Dänemark
- info@ccproshop.dk
- www.shop.ccproshop.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
God service og gode oplevelser
Top service
Yderste flink, god service, hvor der bliver taget tid til snak og forklaring. Og iøvrigt rigtig god vært til træf/events
Perfekt med perfekt på
Super produkter, herlig service, glade mennesker og tingene til tiden og tak for en rigtig fed og lærerig dag med autostereo
Gode pølser, gode træf! Og super service
Altid glad og tålmodig kundeservice
Altid glad og tålmodig kundeservice. Bredt udvalg af kvaltitetsvare. En butik jeg klart vil anbefale til andre.
Mega dårlig service må jeg tilstå
Mega dårlig service må jeg tilstå. Har haft ringet til dem 2gange for få dem ud og hjælpe med at sætte min surroand reciver til. Og de lover at ringe til bage. Men de vælger at lade vær med at ringe tilbage. Og de har ikke styr på nogen de snakker overhovedet ikke sammen om hvem der har haft ringet og bed om hjælp.
Ekstrem dårlig kundeservice
Købte i efteråret 2015 et Panasonic cxc725 fjernsyn hos CCproshop.
I 2016 opdager jeg så 6 tordenfluer inde bag skærmen. Skriver straks en mail til CCProshop og spørger om hvordan jeg skal forholde mig.
Får svar tilbage om at det må man forvente, men at de vil hive fat i Panasonic for at høre om hvordan jeg skal forholde mig.
Trods flere rykkere rettet mod CCProshop har jeg til dags dato intet hørt...
Ordrenummer: 51
Sender spam
Jeg har aldrig købt noget hos virksomheden, men får deres nyhedsbrev alligevel.
Butikken påstår at de sælger mange produkter til beredskabet .. Jeg tvivler
Usædvanlig service
Venlig og imødekommen betjening, og var hurtig til at tilbyde at levere mit tv uden ekstra beregning.
På alle måder en positiv oplevelse ... Tak for det.
Kæmpe tak for super service
Helt igennem super service, lige fra jeg talte med dem pr telefon til jeg købte mit produkt og afhentede mit produkt. Mere enkelt kan det vel ikke siges. Rart at møde nogen der kan deres kram.
Fantastisk service
Jeg har nu to gang handlet hos ccpro shop og begge gange har de leveret super hurtigt. De har begge gange været utrolig behjælpelig og professionelle. Det er bestemt ikke sidste gang jeg ligger mine penge hos dem :-)
Mvh
En ualmindelig tilfreds kunde.
Ingen service overhovedt
Hvis man skal af med penge til dem er de hurtige. Nok så chefen kan komme til Portugal på ferie. Der plejer han at være hvis der er problemer. Jeg har købt et Panasonic tv hos dem. Det virker dårlig, genstarter tit uden grund jeg kan se, det bruger 100 gange mere standby strøm som Panasonic lover. Al reklamation skal gå gennem butik hvor det er købt siger panasonic. Og det var så der det blev svært at få noget som helst service hos cc proshop.
Jeg vil gerne opfordre folk til at holde sig væk fra den biks. Køb ved en stor virksomhed som har råd til at give penge tilbage hvis de sælger noget skidt.
Bare et godt råd.... hold jer væk.

Antwort von CC Pro Shop
Super hurtig levering og gratis fragt
Bestilte en forstærker søndag aften, og tirsdag formiddag kom en mail om at pakken kunne afhentes i det lokale pakkekontor. Og så var var fragten endda gratis. Super.
Kørsel ved servicebesøg blev urimeligt dyrt
Købte for nyelig en Yamaha sound bar YSP 4100 hos CC PRO SHOP i KOLDING.
Selve købet oplevede jeg som fornuftigt med god vejledning.
Da produktet skulle afprøves derhjemme viste der sig integrationsproblemer med mit Samsung fjernsyn, som jeg ikke selv kunne løse. Flere telefoniske opkald til virksomheden løste ikke problemet, så jeg var nødt til at få en teknikker ud og hjælpe. Han løste problemet på 2 min. og jeg var godt tilfreds.
Da jeg efterfølgende får regningen på 675,- kr. viser det sig at 60% af regningen kan henføres til kørsel og ekspeditionsgebyr, hvilket virker helt urimeligt i betragtning af at virksomheden ligger 5 km fra min adresse og serviceteknikeren tog mig på vejen til et andet ærinde.
Jeg havde efterfølgende kontakt til CC PRO SHOP der nægtede at ændre regningen, som de fandt meget rimelig.
Tilbage står et køb som ellers var forløbet godt, ender med at fremstår elendigt da jeg klart føler mig urimeligt behandlet.
Per
Alpine headunit
jeg fik æren af en udstillingsmodel og fik en rigtig fin rabat og de sendte rigtig hurtigt trods en lidt sen tilbagemelding på radioen... så jeg er mere end godt tilfreds
mvh
Brian
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.