shoesandfriends.com  Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Shoes and Friends var utroligt hjælpsomme, både med at svare på mine spørgsmål og med at sende mig et ekstra billede af de sko, jeg overvejede at købe. Jeg følte, at de var oprigtigt interesserede i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Du skal prøve at gå ind på shoesandfriends.dk, de har fede sko/støvler. Deres netside er let og overskuelig, betaling fungerer og leverings dagene bliver overholdt. Jeg skulle så have byttet mine støv... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lette Norge rundt etter disse, og hos Shoesandfriends.com var de!! tok ca. 10 dager fra bestilling til levering. Perfekte sko og god kundeservice. Det eneste som er trist er at man må betale moms/... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte et par sko og fik dem leveret inden for de 2-4 arbejdsdage som lovet på hjemmesiden. Rigtig venlig betjening, og de var meget hjælpsomme i telefonen og med at få byttet skoene til en... Mehr ansehen

1. Schuhgeschäft
  2. Bekleidungsgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

shoesandfriends.com - brands chosen with care. Velkommen til shoesandfriends.com. Vi fører de mest eftertragtede internationale skomærker og gør vores yderste for at du skal få en unik visuel shoppingoplevelse. Det gør vi bla. ved vores 360 graders rotationsvideo og vores flotte detaljebilleder. Ingen skuffelser hos shoesandfriends.com. Vi glæder os til at byde dig velkommen som kunde.

Hervorragend

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

hurtig betjening

Jeg har flere gang handlet hos shoesandfriends og kan kun anbefale dem. De har et kæmpe udvalg af sko, og så har de ofte lidt udsalg. Skoene kommer hurtigt og er klar til brug - sådan skal det være:-))). De bedste anbefalinger herfra

22. Mai 2012

Wonderful

Helt igennem fantastisk og professionel service. Jeg kan INTET sætte på shoesandfriends. Har handlet hos dem et par gange, men det er bestemt ikke sidste gang!!! Det er folk der har forstand på det der ejer denne internetbutik :)

16. Mai 2012

Herlig nemt

Alt gik fint, som jeg havde forestillet mig, synes det er nemt at sidde hjemmefra og vælge et par sko og så få dem nogle dage efter med posten, herlig nemt!

11. Mai 2012

Perfekt !

Hurtig levering og tilstrækkelige informationer - her kan man roligt handle :-)

9. Mai 2012

Perfekte NUde trainers!

Det eneste som er trist er at man må betale moms/toll fra Danmark til Norgen, men men......
Tusen takk, jeg kommer til å handle mer:-)

3. Mai 2012

Super køb

Har intet dårligt at sige om virksomheden. Købte et par Hunter gummistøvler til en super pris, og de blev leveret som aftalt, på aftalte tidspunkt - vil gerne anbefale andre at handle der.

28. April 2012
Bewertet mit 3 von 5 Sternen

En blandet fornøjelse

Jeg købte et par sneakers fra Sofie Schnoor i str. 40. Jeg bruger altid str. 40, også i mine andre sko og støvler fra Sofie Schnoor. Men disse sneakers var alt for små! I beskrivelsesfeltet kunne der godt have stået, at de var små i størrelsen.

Jeg returnerede dem og afventede at få mine penge tilbage. Nogle net butikker sætter pengene ind samme dag, som de har modtaget retur varen; andre tager lidt længere tid om det. Jeg var ikke klar over, hvad shoesandfriends ville gøre, fordi det var min første handel hos dem, så jeg forsøgte at finde oplysninger om det på deres hjemmeside. Det er stadig ikke lykkedes mig at finde en skrivelse om deres vilkår på hjemmesiden.

Jeg modtog dog pengene efter 3-4 hverdage.

Levering af skoene var upåklagelig, men jeg undrer mig over, at man som kunde skal betale fragten, ligegyldigt hvor dyr varen er. Havde jeg kunnet finde skoene i en anden net butik med gratis eller billigere fragt, ville jeg have benyttet den - men kunne ikke finde dem andre steder.

Alt i alt en blandet fornøjelse, men jeg vil ikke afvise, at jeg vender tilbage. Butikken har et fint udvalg af mærker, og der er mange gode billeder af hvert enkelt fodtøj i forskellige vinkler. Så jeg havde en god fornemmelse af, hvad jeg købte - bortset fra det med størrelsen.

24. April 2012
shoesandfriends.com -Logo

Antwort von shoesandfriends.com

Kære Lene.

Tak for din anmeldelse af shoesandfriends.com.
Det er første gang vi høre at Sofie Schnoor ikke er størrelsessvarende og det beklager vi naturligvis.

Vi arbejder på at få integreret et størrelsesskema på hvert skomærke, men det er meget ressourcekrævende fordi modellerne ændre sig fra sæson til sæson.

Vi returnerer altid pengene til vores kunder efter pakken er modtaget og varerne er blevet tjekket. Nogen gange kan det godt tage et par dage.

Kunder er altid velkommen til at kontakte os på kundeservice inden de køber varer, da det som oftest besvarer mange spørgsmål.

Vi håber du vil vende tilbage til shoesandfriends.com hvor vi glæder os til at byde dig velkommen.

Med venlig hilsen.

shoesandfriends.com

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig levering.
Kunne godt øge kundeservice til gratis forsendelse hvis man fx køber over et vist beløb.

23. April 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Modtog skoene 2 dage efter bestilling, så vurderingen kan kun være 5 stjerner!

Vil helt sikkert vende tilbage samt anbefale shoesandfriends til andre.

22. April 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition & god kvalitet.

Støvlerne blev leveret meget hurtigt, og kvaliteten svarede til det lovede.
Dog var modellen ikke den der var afbilledet. (Støvle med lynlås i begge sider). Der blev leveret en støvle med lynlås bagtil.

18. April 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte to par sko, hvoraf det ene havde en fejl. De blev returneret uden problemer og pengene tilbagebetalt hurtigt.

17. April 2012

Alt FINT

Hurtig levering, fik mail om de var på vej og modtog de flotteste New Balance sko til min datter - Handler meget gerne der igen.
Mvh.
Bente, Odense

17. April 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr