haar købt alt fra HDMI kabler til semiprofessionale digitalkameraer der og det virker bare hver gang. lave priser, der kan ofte spares op til 60-70 % i forhold til fona, expert osv. (specielt på t... Mehr ansehen
Proshopdk
Jeg har handlet flere gange ved shg, igennem mange år. Erfaringerne har været blandet, men primært meget gode. Det sidste køb var 2 samsung 23'' skærme, der blev leveret som lovet. Dog mene... Mehr ansehen
Jeg har købt rigtig mange forskellige IT-produkter og software gennem syv otte år. Giver gerne lidt ekstra for at have den sikkerhed / tryghed som dette firma giver. Onlinehandelen er upåklagelig.... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Kæmpe udvalg af computere, hardware og software. Mulighed for online betaling samt forsendelse eller afhentning på adressen i 8270 Højbjerg ved 8000 Århus.
Michael Drewsens Vej 22, 8270, Højbjerg, Dänemark
- www.shg.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Super dårlig kundeservice !!!
Købte et Tower for over en måned siden, det er stadig ikke ombyttet, repareret, sendt retur ? sidder nu med en masse pc dele købt samme sted og er åbenbart taget som gidsel i forholdet mellem leverandøren og Shg Viborg fordi de åbenbart mener at tid er uden beregning sålænge det ikke er deres tid !!
Simpelthen det dårligste sted at handle, da Shg. Viborg ikke på noget tidspunkt åbenbart kan vedkende at deres produkt er vedhængt med fejl fra deres side og at de derfor ikke mener det er deres pligt at udrede noget som helst.
Ting til tiden - altid
Det er lige før jeg har gjort mig det til en vane at shoppe hos SHG.dk
De har som regel det man mangler (og lidt mere til) - og leverer hurtigt og stabilt.
Der har dog et par gange været lidt problemer med varer som "var" på lager da jeg bestilte - men så pludselig var i restordre. (Derfor kun 4)
Billig og hurtigst
Jeg har handlet hos SHG mange gange i løbet af de sidste 8 år, og hver gang er jeg blevet positivt overrasket over priser og leveringstid.
God service og hurtig levering
jeg bestilte en bærbar og en 3D monitor om fredagen, så fik jeg varerne om onsdagen.
Fra DK til Grønland.
Fast butik for elektronik
- God service
- Hurtig leverance
- Okay priser - oftest i laveste ende.
Altid prof. service
Vi har handlet flere gange hos SHG og det er altid være en fornøjelse. På det seneste har vi haft 2 RMA sager, som begge er behandlet uden indvendinger.
Vi er meget tilfredse.
Overhovedet ikke godt nok!
Jeg har købt et sæt høretelefoner over shg og da jeg fik dem og begyndte at spille spil som counter-strike og call of duty mm kom der en knitrende lyd. Jeg sendte dem da ind til dem og fik dem tilbage og fik af vide at der skulle betales 500kr fordi jeg sendte dem ind uden fejl. Jeg ville ikke give op og sendte dem derfor ind en gang mere hvor at de fandt en fejl og ville give mig nogle nye. et par dage efter kom høretelefonerne. Da jeg fik åbnet pakken var emballagen fuldstændig ødelagt og høretelefonerne var beskidte og havde risser i. Vi sendte dem ind igen og da de ikke kunne finde fejlen igen sagde de at de ville give pengene tilbage. Jeg har endu ikke fået mine penge og jeg har brugt penge på at købe kasser til at sende dem ind da de ikke ville betale for at få den sendt. alt i alt har jeg mistet over 600kr.
Fast kunde.
Jeg har handlet der mange gange, nok omkring 15 og aldrig blevet skuffet, om det gælder ændring af min ordre, hjælp til hvad jeg skal købe eller support ved fejl på ting.
De er hurtigt, hjælpsomme, okay priser.
Razer Imperator (RMA sag)
Jeg sendte forleden min Razer mus indtil RMA.
Sendte pakken en mandag, tirsdag modtog SHG den, hvor de testede den og sendte en ny mus, super service!
Deres fomular på hjemmesiden fungere rigtig godt, god og nem måde at skrive en fejlbeskrivelse på.
Desuden er der god mulighed for at følge med i sagen.
Computer fejler og de vil ikke ombytte
Jeg købte en computer for 3 måneder siden en ASUS.
Jeg har købt computeren til mit lille firma hvor min eneste ansatte bruger computeren.
Den har en hardware fejl, som de selv har indrømmet de kender til, hvilket resulterer i at den er stået helt af og jeg har været nødt til at få en mand forbi til at ordne den, det tog 1 times tid.
Jeg kontakter SHG for at få det her ordnet permanent.
SHG vil have den ind til reparation i 5-15 dage, hvorved min medarbejder så ikke kan arbejde i den periode.
Det er så det jeg vil vurdere er en væsentlig ulempe for mig, hvorefter jeg beder SHG om en anden computer i mellemtiden eller en ombytning.
De afviser begge ting og de vil have den ind til reparation.
Jeg bliver derfor nødt til at beholde den defekte computer og jævnligt få den repareret, da jeg ikke kan undvære den i 5-15 dage.
Jeg synes det er dårlig behandling og ikke det jeg forventer når jeg bruger 7500 på en bærbar hos SHG, som jeg fik at vide at det var det bedste jeg kunne gøre, hvis jeg ville være problemfri i lang tid.
de manglede kage, jeg manglede dele :)
Ringede til SHG idag, da jeg manglende en DVI-converter, faktisk burde man have sådan noget liggende, da de følger med næsten alle nye grafikkort, men må have smidt dem ud engang og tænkt "dem får jeg aldrig brug for" hvor om alting er, ringede jeg til SHG og fik fat i en flink gut, der rodede voldsomt i en kasse for at finde en converter, da de ikke havde flere på lageret... efter et par minutter var der fangst, jeg er nu en DVI-converter rigere og SHG har fået kage WIN-WIN :)
God netbutik
Har handlet her mange gange efterhånden. Det er en super nem netbutik. God hjemmeside som er let at tilgå. Gode åbningstider i den fysiske butik. Dog tager det lidt tid at få udleveret sine varer.
Nem behandlingsforløb ved reklamationer.
Nummer 1000 bedømmelse
Den ære kunne jeg få. :)
Og kan kun anbefale andre at handle her. Top service og super hurtig levering. :)
Der er intet at sætte en finger på, derfor 5 ud af 5 fra mig.
Nogenlunde god
Har købt et par høretelefoner derinde og afhentede dem selv, der var ingen problemer udover at deres system med at vente ikke fungerede helt optimalt.
Kryds fingre for at det virker.
Jeg har lige droppet en reklamationssag, som jeg synes de har håndteret helt horribelt. Jeg handler HELT sikkert IKKE hos Shg.dk igen. Hvis du gør, så håber jeg ikke din vare er defekt, men når man læser andet steds her, så tyder det på at de faktisk sender brugte varer ud. Dårlig stil, og på ingen måde godt nok.
Simpelt og effektivt
Det er ikke altid de kan svare på tekniske forespørgelser, men når det gælder at handle og servicere, kører det hele på skinner. Hjemmesiden er meget passende, servicen er meget høflig og de virker meget fleksible. Jeg har handlet der i snart 4 år (prc-data) og brugt for godt og vel 50.000 kr. Fint sted at handle med generelt gode priser.
Nemt, hurtigt og sikkert :)
Begyndte at købe ting fra SHG.dk siden 2006,
og alle de år jeg har købt noget hos dem, har været super :)
- Hold det fede SHG.DK :)!!
Jeg elsker deres hurtige levering de gange, som jeg har handlet der. God shop og god service.
Fik en demovare i steden for en ny
Jeg besluttede at bestille en berbære hos dem selv om jeg havde fået advarelse fra en kammerat at det kan tage godt stykke tid ad få varerne som man bestiller. Derfor besluttede jeg at gå til butikken i Viborg i stedenfor at betale over nettet. Jeg vil hellere bara annulle bestillingen hvis det tager for langt tid.
Det gik godt stykke tid inden jeg fik en besked om at min bestilling var klar men det havde jeg forventet så det var fint nok.
Da jeg kom hjem med min berbære kan jeg se at "seal-et" på boxet er brudt. Jeg kigger i kassen og man kan sgu klart se at det er IKKE en nye computer, selv om jeg har betalt full pris. Jeg har billeder og det var bare fullstændig utroligt hvor dårlige den var (gen)pakket ind.
Jeg blev så nødt til at gå hele vejen derned igen og selvfølig har de ikke flere på lager. Nu skal jeg vente efter en nye som jeg skal hent igen selv. Og nej... ikke noget som helst for at kompensere for dette.
(jeg har ikke bil så jeg skal gå og det tager godt stykke tid)
Den ene extra stjerne er p.g.a. de har godt pris og drengen i butikken var dejlig nok men jeg tror jeg køber ikke noget af dem igen. Jeg føler som de har prøvet at snyde mig.
HVIS I SKAL KØB NOGET AF DEM, PAS GODT PÅ I FÅ HVAD I BETALER FOR.
(Billederne ser bedre ud end computeren gjorde.... tro på mig.
Bedømmelse fra trofast kunde :-)
Jeg har handlet rigtig rigtig meget hos SHG.dk de sidste 5 år og synes generelt jeg er blevet behandlet godt og ombytning uden problemer.
Har dog prøvet enkelte tilfælde hvor min ordre er blevet slettet, fordi den vare de har oprettet er til en forkert pris, der kunne man godt bruge en reminder mail, eller anden information om hvorfor ens ordre er blevet slettet. Mest for høflighedens skyld :-)
Så det bliver til 5 ud af 6 :-=
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.