1. Super billigt med de 14 dages gratis medlemskab 2. Fik varene hurtigere end forventet 3. Fedt koncept med b.l.a. konkurrencer og at købe ting til langt under deres normalpris samt overraskelse... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ønskede et 28" fjernsyn så det var dejligt af finde et sådant efter flere andre forsøg. LG modellen er dog særlig idet de anvender deres eget styresyste. Ros til Serviseklubben fjernsynet blev l... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Faldt over nogle søde nisser på facebook, jeg meldte mig ind i Serviceklub.dk og nisserne er nu på vej til mig. Undervejs har jeg mailet med en venlig kompetent medarbejder, der virkelig vil kund... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har ikke haft nogen problemer med Serviceklub. Jeg modtag mailen med gavekoden dagen efter indmeldelse, og modtog 3-4 dage efter min pakke. Derudover har jeg bestilt ting hos dem to gange ige... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Adelgade 12, 1, 9000, Aalborg, Dänemark
Det er super service man får.. Sendte en mail fordi jeg ikke havde modtaget mit gavekorts kode og allerede sammen dag skrev en fra kundeservice og bragte det iorden for mig.. Hun har været flink og hjælpsom hele vejen igennem..
Helt fantastisk at opleve over nettet.. Kan kun anbefale dem..
Den får "kun" 4 fordi gavekortskoden manglede.. Ellers ville det være helt i top :D

Antwort von Serviceklub.dk
Skønt at handle kvalitets - produkter til go´e priser. Fandt lige hvad jeg manglede. Skønt at få sådan en pakke lige til døren....lidt " Juleaften " selvom jeg selv har bestilt varerne !

Antwort von Serviceklub.dk
Hvis man blot er opmærksom på betingelserne og har læst det hele godt igennem, så er der intet at gå fejl af med serviceklub.
Jeg bestilte et par makeupting, der kom med posten 2 dage senere. Super!

Intet at klage over, min gave til 1,- kr. kom to dage efter,
så købte jeg varer i shoppen de blev også leveret lynhurtigt :-)

Antwort von Serviceklub.dk
En herlig oplevelse at handle hos Serviceklub.dk de ting man
bestiller kommer et par dage efter man har bestilt dem og gode
tilbud,der skulle have været lidt mere at vælge imellem så havde
oplevelsen været endnu større men er yderst tilfreds ud over det.
Med venlig hilsen Trunte.

Antwort von Serviceklub.dk
hurtig, nemt og billigt, samt et godt udvalg

Antwort von Serviceklub.dk
Mit navn er Isabella Billeskov Mark :)
Hvis man ofte køber produkter for at pleje sig selv, er det en rigtig god side. Man sparer massere af penge. Har faktisk aldrig prøvet noget lignende, blev slugt af alle de gode og billige produkter med det samme. Er man studerende og desværre ikke har så mange penge er medlemskabet lidt dyrt. Det er desværre ikke muligt for mig at være medlem af jeres medlemskab og det er virkelig desværre. Kan godt se i også skal tjene på det og det derfor ikke bare koster 100 kr. selvom det ville være rart :)
Men en rigtig fed side!

Antwort von Serviceklub.dk
Jeg har handlet flere gange hos serviceklub.dk og har aldrig haft problemer med dem. Super gode tilbud og hurtig levering. Også på min gave, en super flot Georg Jensen juleuro. Eneste grund til de ikke modtager stjerne nr 5 er at det er lidt dyrt at være medlem.

Antwort von Serviceklub.dk
nogle tilbud er gode,andre kedelig men hurtig levering og til døren

Antwort von Serviceklub.dk
Aner ikke hvad service klub er men har modtaget en regning med 3 rykker gebyr. Har aldrig haft noget med dem at gøre. Ps er det bare for at tjene penge men ligger samtlige 3 rykkerbreve i den første rykker. Når jeg læser anmeldelser på denne side føler folk sig jo snydt. Nogen mere en andre.... Hvis ikke sundt for et firma i længden.....
Så det samme er sket for mig som med jer andre.
Agter nu ikke at betale den.
Mvh Morten

Antwort von Serviceklub.dk
Jeg har dags dato modtaget girokort med 3 rykker på.
Jeg har ALDRIG hørt om Serviceklub eller fået noget der fra eller benyttet deres siden. Jeg har måtte Google dem for at finde ud af hvad det er. og kan stadig ikke genkende dem.
Efter at have mailet med Servicekluben er der kommet ordning på dette problem

Overraskende nemt og hurtigt

Antwort von Serviceklub.dk
Hejsa. Ja så har vi lige fået vores pakke fra serviceklub og alt svarede til vores forventninger. Dejligt

Antwort von Serviceklub.dk
Fortræffeligt Firma-Super Service-Super Hurtig Levering. 5 Stjerner herfra......
Kan det gøres bedre ...? Jeg tvivler.... Kan kun anbefale dette Firma til ALLE!

hej :-)
Jeg havde problemer med at logge ind og jeg fik hurtigt et svar :-) super - De varer jeg har købt ,har der været hurtig levering på , tusind tak .
Er bare rigtig glad for at serviceklub er opfundet

Antwort von Serviceklub.dk
Har super gode erfaringer med serviceklub, hvor både priser og support er helt i top! Abonnementsbetingelserne er samtidig simple, så serviceklub får klart en anbefaling herfra.

Antwort von Serviceklub.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.