Sengeexperten.dk Bewertungen 844

TrustScore 4.5 von 5

4.4

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte en Breeze dyne som eftersigende skulle have en kølende effekt. Jeg synes ikke den har været mere kølende end andre dyner. Jeg har taget kontakt til kundeservice og får at vide, at dynen kun... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hold da op, hvor er jeg tilfreds! Bestilte en seng online, som alligevel ikke ku leveres...øv, men så fik jeg den fineste service og den fornemste kompensation 😁 Jeg har aldrig sovet bedre! TAK!... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker ny dyne og hurtig levering. Jeg søgte efter en ny dyne, da min gamle er over 10+ år gammel, så det var på tide at få en ny. Jeg spurgte ChatGPT hvilken dyne der minder mest om min, da jeg vi... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service. Selvom jeg bor langt væk klarede vi det hele pr. tlf/sms. Jeg sendte billeder af hvordan jeg lå i den gamle seng, og fik rådgivning derudfra. Få dage efter bestilling, fik je... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Bettenfachgeschäft
  2. Fachgeschäft für Bettwaren
  3. Schlafzimmermöbelgeschäft
  4. Bettwarenfachgeschäft
  5. Matratzengeschäft
  6. Geschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Velkommen til vores specialforretning for senge med 38 års erfaring! Vi tilbyder personlig, faglig og passioneret vejledning af dit sengekøb, samt en fysisk butik hvor du kan teste vores produkter før du vælger. Derudover tilbyder vi levering, samt evt. opstilling af din nye seng, i hele Danmark af vores egne veluddannede montører. Vi er stolte af at tilbyde de bedste mærker indenfor sengeverdenen til hele den danske befolkning, inklusive Hästens Beds, Auping, Carpe Diem Beds, Dunlopillo, TEMPUR®, JENSEN® Beds og SX One. Besøg vores specialforretning i Vejle Centrum for en grundig vejledning og analyse af dit behov og test mere end 40 forskellige dobbeltsenge i vores showroom. Gør dig selv den tjeneste at booke en tid hos os, så ved du, at vi har god tid til at vejlede dig. Du kan også finde nøje udvalgte kvalitetsprodukter, så som lækkert sengetøj, markedets bedste dyner, stort udvalg af hovedpuder, lagner og rullemadrasser, på vores webshop. Vi har mange års erfaring med at sammensætte kvalitetssenge, og vores passion har givet super tilfredse kunder, som kommer tilbage igen og igen. Vi fjerner naturligvis al pap emballage m.m., så du ikke skal have udfordringer med det. Vi ønsker god kommunikation med vores kunder, så giv os feedback - vi sidder klar til at høre fra dig. Med venlig hilsen, Per, Frederik, Jesper, Peter & Hanne

Kontaktinformationen

1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk service og vejledning i sengeeksperten

Min mand og jeg skulle købe ny seng og vi valgte at gå til sengeeksperten i Vejle. Det fortryder vi bestemt ikke. Vi blev taget godt imod af Jesper, der brugt over 2 timer på at give sin ekspertise og vejledning. Sammen med ham fandt vi den perfekte seng til os, samt dyner , puder og tilbehør der gør at vi sover som konger. De kender virkelig sit kram i sengeseksperten og jeg vil anbefale alle at tage i sengeeksperten når de skal have ny seng eller tilbehør som dyner og puder. Bedre service finder du ikke!

24. Juli 2023

Antwort von Sengeexperten.dk

Super tak, Emma for din flotte anbefaling af os her på TP.
Den er jeg virkelig rigtig glad for.
Men det allerbedste er, at du føler dig godt behandlet og fik den hjælp som du havde brug for.
Jeg ønsker jer rigtig god søvn, fremover...
De bedste sommer hilsner
Hanne Bruun, Indehaver

God og hurtig service.

Nemt og hurtig levering - fint pakket ind og god info omkring eventuel returnering. Varen var 100% iorden.
Jeg er meget tilfreds.

17. Juli 2023

Antwort von Sengeexperten.dk

Så dejligt et skriv, Lykke:-)
Det er alt vi ønsker: gode produkter og tilfredse kunder...
Tusind tak fordi du deler din oplevelse her på TP.
De bedste sommerhilsnert

Alt klappede perfekt

Alt klappede perfekt. Leveret og monteret som aftalt. Sover godt i den nye seng.😉

10. Juli 2023

Antwort von Sengeexperten.dk

Det er dejlig læsning, Henrik!
Tusind tak fordi du deler din oplevelse her på TP.
At du er helt tilfreds er det allerbedste..

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, hurtig levering. Og dejligt sengen bliver opstillet af jer!!!

10. Juli 2023

Antwort von Sengeexperten.dk

Tusind tak for din feedback, Merete.
Jo ,vi opstiller din nye seng og fjerner al emballage, så du bare skal sove når vi er kørt:-)
Fedt at du er tilfreds og sov dejligt:-)
De bedste hilsner
Hanne Bruun og SX Teamet.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Værd at køre langt efter

Jeg er begejstret for min nye Jensen seng, og vil gerne sige tak til Hanne for fremragende rådgivning. Atmosfæren er seriøs og behagelig, og Hanne investerede al nødvendig tid i at hjælpe med at finde den helt rigtige seng. Udvalget i butikken er stort nok til, at man reelt kan sammenligne forskellige senge og madras fastheder. Priserne er fair og gennemskuelige. Flinke montører sætter et fint punktum på en god oplevelse. Alt er godt. Kan varmt anbefales.

16. Mai 2023

Antwort von Sengeexperten.dk

Hvor er det dejligt læsning, Bente:-)
Så fantastisk at du er tilfreds med min vejledning og mine montører, det er simpelthen så dejlig en anbefaling at få.
Mange tak fordi du har brugt tid på at skrive her på TP, det er uvurderlig for mig og hele teamet bag Sengeexperten by Bruun.
De bedste solskinshilsner

Sådan skal det gøres!

Udsøgt service og kompetent vejledning i butikken samt prof. levering. Stort udvalg af senge.
Kan varmt anbefale at købe seng hos sengeexperten

19. Juni 2023

Antwort von Sengeexperten.dk

Tak for dette skønne skriv, Jens:-)
Det varmer så dejligt når vi har tilfredse kunder. Jeg håber vi ser dig en anden gang... Ha` den dejligste sommer.

Dag til dag ekspedition

Dag til dag ekspedition, henvendelse pr tlf, jeg havde glemt at sætte kryds ved levering, vedkommende ringede mig op for at høre om det ikke skulle leveres, så dejligt at der var en kvik dame i ekspeditionen.

18. Juni 2023

Antwort von Sengeexperten.dk

Tak for din ros til vores webteam, Britta.
Vi skal naturligvis altid hjælpe hinanden så godt som vi kan.
Dejligt at du værdsatte det:-)
De dejligste sommerhilsner

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Er meget tilfreds med min tilsendte…

Er meget tilfreds med min tilsendte topmadras fra Tempur. Savner bedre information for levering af denne, ellers top.

17. Mai 2023

Antwort von Sengeexperten.dk

Dejligt at du er tilfreds med produktet, Petra.
Information omkring levering får jeg fulgt op på. Min leverandør sender direkte, så der burde være styr på det.
Mange tak for stjernerne og din besked her på TP, den er så vigtig for os.
Rigtig god Pinse.
MVH Hanne Bruun

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitet men vi kunne ikke bruge…

God kvalitet men vi kunne ikke bruge puden alligevel men super venlige og imødekommende personale det hjælper med returnering. Har ikke en finger at sætte.

7. Mai 2023

Antwort von Sengeexperten.dk

Tusind tak for din feedback, Katharina.
Vi refunderer naturligvis jeres køb, hvis den er ubrugt og I har valgt et produkt som I ikke kan bruge.
Dejligt at du er tilfreds med vores service, jeg håber du har lyst til at handle hos os en anden gang.
De bedst hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig ekspedition og mulighed for…

Hurtig ekspedition og mulighed for returnering. Tilfreds!!!

1. Mai 2023

Antwort von Sengeexperten.dk

DEJLIGT; Jette, at du er tilfreds - sådan!
Jeg er taknemlig for din anmeldelse... super tak.
Håber vi ser dig en anden gang.

fin oplevelse

Fin oplevelse

16. April 2023

Antwort von Sengeexperten.dk

Mange tak for stjernerne, Birthe.
Dejligt at du havde en god oplevelse ved at handle hos os. Jeg håber at vi ser dig en anden gang.
Hanne Bruun, Indehaver

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god service - også når det går galt.

Vi købte seng hos Sengeexperten i 2020 og da vi uheldigvis for 2 gang, stod til at skulle have ombyttet vores madrasser grundet sætningsskader, fik vi lov at bytte til en helt andet seng i et andet mærke.
Tak til Hanne for en seriøs og imødekommende behandling, der har vendt en dårlig oplevelse til en god.
Også tak til dine gæve gutter der uden at kny kom slæbende med den nye dejlige seng, som vi allerede er blevet meget glade for:-)

4. April 2023

Antwort von Sengeexperten.dk

Sikke en dejlig tilbagemelding, Lisa!
SÅ fedt at I er tilfredse med den nye seng, som vi i fællesskab, blev enige om var det rigtige valg til jer.
Ja, desværre gik noget galt med jeres madras - flere gange, det beklager jeg.
Tusind tak for tilbagemeldingen her, den er jeg taknemlig for, sov rigtig dejligt fremover...

Perfekt

Venlig, høflig, og særdeles kompetent faglig rådgivning, og der blev brugt den tid der var nødvendig, for at nå frem til det bedst mulige for os. Levering og opstilling foregik perfekt, og med et godt humør.

12. April 2023

Antwort von Sengeexperten.dk

Super dejligt at du er helt tilfreds med os, Max. Vi ønsker kun tilfredse kunder, så tusind tak for at dele din oplevelse herinde...
Jeg håber at I kommer til at sove fantastisk, fremover.

God betjening

God betjening, dygtige folk der kom med sengene,tog alt pap.mm.med tilbage

4. April 2023

Antwort von Sengeexperten.dk

Hvor er det godt at vide... at du er helt tilfreds med os.
Tusind tak for din anmeldelse, Jørgen:-)
Hele Teamet bag Sengeexperten by Bruun ønsker god Påske:-)
MVH Hanne Bruun

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

stort og lækkert udvalg samt hurtig og…

stort og lækkert udvalg samt hurtig og perfekt levering

26. März 2023

Tak...tak...tak, Betinna:-)
Så skønt ,at du er helt tilfreds med os og vores service - tusind tak for at dele din oplevelse med os, her på siden...
Rigtig god påske...

Hurtigt post.

Hurtigt post.
Fint produkt.

15. März 2023

Perfekt:-)
Tak for stjernerne, Dorrie, det betyder alt at du er tilfreds.
Hanne Bruun

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr