Scooterrecyclingalmere Bewertungen

TrustScore 3 von 5

1. Autoverwertung

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Wij halen uw oude of sloop scooter bij u op en voorzien u ter plaatsen van een officiële RDW-vrijwaring. Met deze vrijwaring stopt per direct uw aansprakelijkheid voor het voertuig.'

Akzeptabel

TrustScore 3 von 5

Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Recycelt alleen wat ze geld opleverd

Volgens hun site is het een inleverpunt voor scooters recycling. Helaas nemen ze alleen dure merken aan dus ze recyclen alleen wat ze nodig hebben.
Waar ze reclame voor maken doen ze niet en ze vragen er ook geld voor een compleet gratis scooter

2. Oktober 2024

Me scooter is net opgehaald

Me scooter is net opgehaald. Top geregeld. Gewoon even mailtje schrijven en dan krijg je antwoord terug en plan je een afspraak in. De vrijwaring doet hij ter plekken je krijgt het per direct op je whatsapp en op de mail.

18. Juli 2023

Was helemaal top geregeld door marco

Was helemaal top geregeld door marco. Afspraak werd soepel gemaakt en marco was ook op tijd. De scooters werden ter plekke gevrijwaard en kreeg via mail de vrijwaringsbewijzen. Top gedaan marco!!

30. Juni 2020

Snel en uitstekend geregeld.

Marco van scooterrecyclingalmere kwam om 20.00 u. 's-avonds mijn scooter ophalen in Amsterdam. Ter plaatse kon hij direct via zijn telefoon online een vrijwaringsbewijs regelen bij het RDW welke ik direct digitaal ontving in mijn e-mail. Top gedaan Marco.

6. November 2019

Heb contact gezocht met dit bedrijf om…

Heb contact gezocht met dit bedrijf om mijn scooter gratis af te laten halen voor recycling.
Er zaten nog veel goede onderdelen op.
Ik heb hun 3x een bericht gestuurd voor een afspraak
Zij stuurden 1 bericht: is de scooter nog compleet?
Dit is een recycle scooter die gratis afgehaald kan worden dus weet niet wat ze precies verwachten, misschien een rijklare scooter die ze voor een mooi bedrag direct kunnen doorverkopen

Daarna niks meer van hun gehoord.
Volgende dag heb ik de scooter op marktplaats gezet met de melding dat deze gratis afgehaald kan worden en heb ik 25x reacties ontvangen in 1x uur.
Communicatie met dit bedrijf is waardeloos en ze reageren asociaal.

7. November 2018
Scooterrecyclingalmere-Logo

Antwort von Scooterrecyclingalmere

Alvorens u in al uw wijsheid begint te klagen is het misschien handig eerst even te informeren. U heeft maar 1 bericht gestuurd en daar heeft u inderdaad een reactie op gekregen die wel iets meer omvatte dan alleen: "is de scooter compleet ?" Zoals altijd proberen wij binnen een uur te reageren op binnen gekomen berichten, zelfs op zaterdag, zondag en in de avonduren.

De reden waarom wij dit vragen is simpel. Wij komen of liever kwamen met regelmaat op adressen waar we werden geconfronteerd met een bergje onderdelen. Of we dat maar even wilde vrijwaren en afvoeren. Nu schrijft u wel dat wij de scooter "GRATIS" mogen ophalen, maar dat is verre van gratis.

Het vrijwaren kost ons geld, RDW erkenning kost ons geld, RDW abonnement kost ons geld, huur kost ons geld, verzekering voorraad kost ons geld, de bus rijdt niet op water en mijn gezin wil ook graag eten. Met andere woorden om uw oude scooter te komen ophalen kost dat ons gemiddeld E 40,- Dus wat is gratis ?

De domme suggestie dat wij een rijklare scooter verwachten die we vervolgens kunnen verkopen zal ik maar laten voor wat het is. Dat is niet veel meer dan domme man praat.

Voor wat betreft de "goede onderdelen" helaas is het zo dat er niet zoals bij auto's een bloeiende handel zit in scooter onderdelen, dus ook de suggestie dat daar een verdienmodel achter zit is helaas onzin. Uw oude scooter levert op gemiddeld 0,15 ct per kilo oud ijzer, nog niet eens voldoende om het vrijwaren te vergoeden.

Dus voor u van alles schrijft, is het wellicht handig u eerst te verdiepen in de kwestie. En voor wat betreft uw marktplaats avontuur. Reageren doet de hele wereld maar werkelijk een wrak ophalen en vrijwaren ( wat ook hen ook geld kost) is een ander verhaal, zoals uw wellicht inmiddels ook gemerkt heeft.