Scooter City

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

ordered a scooter for my sons birthday in september took my money no scooter website is down big scam it is dont know to get my money back now 😡

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ordered a scooter two weeks ago and paid express delivery. Can't get in touch with them at all. Total scam, if you see this before you order then my advise would be dont order. I am trying to get my m... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

I’m slightly worried now with this company I have ordered my son a scooter for Xmas I have emailed them twice no reply what so ever. And can’t even track the order through the text message.

1. Motorrollerhändler

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Elendigt firma.

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Electric scooters

I bought 2 electric scooters for my grandkids birthdays,they were used 3-4 times,they are of very cheap poor quality,as my granddaughter put the stand down so it stood up it fell out smashing to the floor breaking the throttle hand,waited 2 wks cos out of stock on website,foned them up to be told due in end of next week,then 6 weeks,not happy to wait 6 weeks & upset grandkids cos the belt snapped on the other scooter,belt out of stock too,not happy to wait 6 weeks so wanted replacement or refund to be told no way past the 14 days time frame,was told they have found the part & i need to pay for it,so i did,part arrived totally different part,foned again to be told no replacement & no new scooter,so 6 weeks of use & both unusuable,got onto trading standards to be told,yes i was entitled to a refund or replacement of both scooter so now gona take them back myself,disgraceful customer service , fobbed of with lies everytime

25. Oktober 2015

Mekaniker fra helvede.

I overmorgen er det 4 uger siden jeg har afleveret min scooter til reparation.

I den tid er jeg blevet løjet for - de har IKKE ringet tilbage, som aftalt. Snydt - jeg VED, at min motor ikke fejler noget, den har det FINT - men skal alligevel betale 3-4.000 for et problem, der altså, i min optik, ikke er der. Og jeg er blevet holdt hen - 4 uger, uden at de er gået igang..

Jeg ved ikke hvad den endelige regning lyder på, men jeg er godt og grundigt knotten! - 4 uger! Fire uger, uden at kunne lave NOGET! (jeg har skizofreni, og magter IKKE offentlige transportmidler, og jeg bor derudover 12 kilometer fra Kbh, og har måtte handle i kiosk de sidste 4 uger for overhovedet at få noget at spise! :( )

Jeg er Pt. i gang med at finde et andet værksted, der kan varetageopgaven, og som måske kan give mig de rigtige estimeringer af, hvad der, rent faktisk, er problemet - cylinderen fejlede intet, det er jeg sikker på. (Ingen mislyde, ingen halten i motoren, jeg er sikker på, at den har fået for meget varme, eller køl, men derfra til at skifte noget, der ikke fejler noget?)

1 stjerne herfra: Dårlig – uacceptabel oplevelse, urimelig og grov behandling.

18. Mai 2015
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ingen aftale om pris

Jeg havde indleveret min knallert til Scooter Kbh., tidligere Scootercity, alt ved Jens Wolffsen Koefoed. Aftalen var at de ville ringe og aftale omfang af reperation og pris. Så forsvandt både knallert og forretning! Blev ringet op 6 uger senere af Scootermester, jeg kunne få min knallert tilbage, repareret, mod 1100 kr. kontant ved aflevering. Jeg gav 325 kr for en lapning af baghjulet og 720 kroner for "justering af kopling for andet gear", samt 50 kr for en ikke nærmere defineret pakning.
Men er glad for at se mit transportmiddel igen. Og den kører. mvh Gitte

12. Januar 2014

Scootercity's ejer!

læs anmeldelserne om scootercity og du vil for evigt holde dig væk fra dette fupfirma! Jens Kofoed står bag det igen og han har et ry for at snyde alle. Pas på!

4. Januar 2014

FOR DÅRLIGT

Firma har lukket og slukket på Hillerødgade,Nørrebro København uden advarsel,jeg og andres scooter/knallert ejer kan ikke find ejeren,hvis nogen har en ide om hvordan kan vi få fat iejeren og få vores thing tilbage.
Tak på forhånd.
Shafiq Sheikh
sgspk@hotmail.com

15. November 2013

Scootercity Har skiftet Navn

Til alle jer derude som ikke ved det, så er Scootercity lukket.
Der er nu åbnet Scooter København istedet for.

Det er nu sådan at det er nøjagtig samme person der står bag?
Hvordan det kan lade sig gøre kan man blot undre sig over.
Jeg kan kun fraråde at handle med den person.

Ærlighed det kommer man længere med i det lange løb.
Hilsen en Meget utilfreds scooter ejer.

19. Juni 2013
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

fantastisk service

Nu har jeg flere gange haft problemer med min brugte peugoet speedfight 1 scooter45 som jeg så har været inde og spørge til råds om hos Scootercity. De har været fantastisk hjælpsomme og har hvergang givet mig nogle gode råd istedet for at have taget maskinen ind til reperation. Jeg kan helt klart anbefale dette værksted

8. Januar 2013
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Enormt lang ventetid, dårlig service og ingen kommunikation.

I forbindelse med en reparation var der ikke nogen forhindring for noget som helst da jeg indleverede min knallert. Derefter har jeg ikke hørt noget fra dem og de reagerer hverken på mail eller telefon - som har 3 forskellige afdelinger, der åbenbart har så travlt at de ikke kan tage telefonen lige meget hvornår på dagen man ringer. Efter 4 personlige besøg i forretningen, hvor de med fantasifulde undskyldninger udsætter og bortforklarer, hvorfor de ikke har lavet noget som helst på reparationen eller kan komme med et tilbud på pris, har jeg stadigvæk ikke fået min knallert tilbage. Det værste ved hele situationen er at de overhovedet ikke tager ansvar eller beklager den ekstremt ringe service de yder, men skylder skylden på leverandører, sygdom og endda deres egne mekanikere/medarbejdere, som bliver beskyldt for at være inkompetente. Herlig chef, må man da sige. Gå langt udenom denne butik, med mindre man har enormt lyst til at spilde sin tid og eller gerne vil opleve bortforklaringer i en uendelige remixversioner - hvis man da er så "heldig" at få kontakt til dem.

Denne anmeldelse drejer sig om Scooter City på Hillerødgade, Nørrebro. D. 18/10 er der gået 3 måneder siden jeg leverede min knallert - og jeg har ikke hørt noget fra dem endnu.

13. Oktober 2012
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ingen problemer

Jeg har aldrig haft problemer med scooter city i Rødovre, alt har altid været lavet perkekt og hurtigt, max. en uge, og til rimelige penge inkl. arb. løn.

Så der køre jeg hen igen til rep. og service.

Hygge fra Skytten, Ballerup

22. März 2012
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Kan ikke klage

Købte min Peugeot Scooter i Scooter city for nogle måneder siden.
Siden da har de været super flinke mod mig! Deres sælgere fortalte ekstra meget om de forskellige vag til mig i detaljer og anbefalede mig også den billigste af dem, istedet for at fyre en masse af for at få mig til at købe den dyreste de havde. Oveni det måtte jeg godt få hjelm og betræk med gratis.
Efterfølgende har den været til syn, gik helt smertefrit og overstået på nogle timer.
Kun 4 stjerner fremfor 5, eftersom de lige "glemte" at sende garantibeviset hjem til mig, og der gik en uge før jeg fik det igen.

Alle disse aftaler var også kun mundtlige, havde absolut ingen problemer.

1. März 2012

Hold jer væk!

Jeg havde min knallert stående på Scootercitys værksted i over en måned uden at høre nyt. Personalet virkede totalt uengagerede og ikke særligt kompetente, og da jeg endelig mistede tålmodigheden og fik et andet værksted til at hente knallerten, tog de stadig fuld pris for den lille del af reparationen de havde fået lavet og gav ingen undskyldninger for den dårlige behandling. Efter at have læst her på trustpilot kan jeg se, at jeg vist bare skal være taknemmelig for at de ikke solgte min scooter videre.

Det andet værksted var FA Moto-sport i Brønshøj, de ordnede problemet på to dage og gav god service.

Hold jer væk fra Scootercity!

24. Februar 2012
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Blandet..

Jeg skulle have synet min knallert, og af manglen på bedre værkstedet, valgte jeg Scotter-City (checkede trustpilot inden, men kunne ikke finde andre værkstedet der ville tage imod med 2-takts scooter)

Jeg får tilbudt et syn, inklusiv udskiftning af luftfilter, for 2.500 kr. Denne pris inkludere ikke de dele der skal udskiftes. Jeg understregede at jeg kun ønskede dele der var nødvendige at skifte, og ikke ønskede at total super gennemgang, hvor rustne skruer skiftes ud med dyre titaniums skruer.

Jeg aflevere min scooter, og får afvide de nok ringer til mig imorgen, hvor scooteren forventes færdig. Da der var gået en uge blev jeg utålmodig.

Jeg tager personlig kontakt til værksføren, ved navn Jens Kofoed, som fortæller mig "ahmen den er da færdig i morgen! Jeg ringer til dig, det lover jeg". Optimistisk gik jeg fra værkstedet, og glædede mig til min nysynet scooter. Da der gik endnu en uge, blev jeg utålmodig igen.

Denne gang tager jeg henvendelse via telefon, og får kontakt til en yngre herrer (mit gæt er lærlingen). Jeg spørger efter Jens Kofoed, men han havde for travlt til at tale med mig, da han hørte at det var mig der ringede. "Bare fortæl ham den er færdig imorgen, og sig jeg ringer til ham. Det lover jeg", fortalte lærlingen videre til mig. Da der gik endnu en uge, blev jeg utålmodig.

Jeg forsøgte personlig kontakt med Jens Kofoed igen. Men Kofoed for ikke tilstede i butikken. Faktisk vidste hans medarbejdere ikke hvor han var henne, og de ville ikke tage sig af hans sager. Så ingen ville hjælpe, Jens for forsvundet, jeg manglede stadig min scooter, og en forklaring, men ingen havde interesse i at hjælpe mig. Jeg ventede igen, men blev utålmodig igen efter en uge.

Endelig fanger jeg Jens med personlig kontakt i butikken, og forlanger en forklaring på scoottercitys total mangel på service, og hvordan "en dag" pludselig udviklede sig til 4 uger. Jens virker ikke berørt af situationen, tværtimod, virkede det som om det var rutine for ham.
Han forklarede at han manglede luftfilteret, som skulle skiftes som del af aftalen. Dette var jeg ikke blevet informeret om... Faktisk havde det været ret så smart, og fortælle dette på første dagen, istedet for at "gætte" på man har det, og lade kunden vente 4 uger i total uvidenheden om hvad fanden der sker. Han havde modtaget dette luftfilter en uge efter min scooter blev afleveret, men manglede en forklaring for hvad der var sket de efterfølgende 3 uger.

Scooteren var nu færdig, kun overskredet deadlinen med 27 dage, og der var nu problemer med regningen.
Jeg var blevet fortalt at luftfilteret ved inkluderet i den forudaftalte pris. Faktisk var Jens Kofoeds argument, for at holde mig som kunde, at kun hos scottercity var luftfilteret inkluderet i prisen, i modsætningen til konkurrenterne. Men dette var ikke tilfældet da jeg modtog regningen, hvor jeg nu skule betale 1.000 ekstra for et luftfilter, jeg troede jeg allerede havde købt.
Jeg understregede også jeg kun ønskede dele udskiftet, hvis det var nødvendigt, og ikke ønskede kosmetiske, eller andre, små dims, som manglede eller var beskadiget. Men Jens Kofoed må ha overhørt dette, for der var dårlig nok plads på regningen, til at skrive alle de dele der var udskiftet. Selv dimser, jeg ikke vidste eksisteret, var blevet tilføjet.

Regningen overskred mit forventede budget med 4000 kr.

Jeg fortalte Jens Kofoed om min utilfredshed, og fik blot bemærkningen "Dårlig omtalte er bedre end ingen omtale". Allerede her vidste jeg at han angrede intet. Jens understregede også overfor mig, at alle vores aftaler var mundtlige, og at jeg havde intet på skrift.

Jeg har appelleret til forbrugerklagenævnet, men de fortæller mig også, at jeg burde ha haft aftalen på papir.

Det eneste lyspunkt i denne lange, ubehagelige rejse er selve reparationen. Min Scooter kører fortsat godt efter 3 måneder, men jeg er stadig skeptisk, og venter den dag, hvor jeg står ansigt til ansigt med Jens Kofoed igen, med en scooter der er selv imploderet, og et garantibevis.

Jeg kan ikke anbefale Scootercity til reparationer. Køb din olie hos dem, hvis konkurrenten ikke har hvad du søger, men undgå deres andre servicer.

9. Januar 2012
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendigt SVINDLER firma med dårlig moral!

Da jeg for et par år siden havde en scooter var jeg forbi deres værksted éen gang - og det blev kun éen gang!

Aftalen var, at der skulle skiftes cylinder. Da jeg kom for og hente min scooter igen havde de monteret en ny cylinder og tilmed en ny udstødning. Den gamle udstødning passe iflg. deres mekaniker ikke på den nye cylinder - mystisk!

Der skulle selvfølgelig falde betaling for både cylinder og udstødning før jeg kunne køre igen. Da den et par måneder senere kom til service andetsteds viste det sig, at de ikke havde skiftet cylinderen, men KUN udstødningen.
** Værkstedet der skulle lave service på den kunne hurtigt forklare, at problemet dengang formentligt havde været utæthed mellem cylinder og udstødning. **

Hold jer langt væk fra dette elendige firma. Utroligt de kan få lov til og overleve!!!!!

1. Januar 2012

Dårlig service

Jeg købte min scooter hos scooter city i efteråret 2010.
I et langt stykke tid var der ingen problemer med den, og det var først da den var blevet stjålet og totalsmadret at den skulle repareres helt at den første dårlige service kom. Først tog det dem 3 uger at finde ud af hvad man skulle gøre, dernæst 3 uger at sende den til Belgium, for at der så kom en helt ny scooter til mig, dog med samme stelnummer, men ellers var resten helt nyt.
Sidste gang var fredagen vor der blev vinterferie i 2011. Jeg kom ind til scootercity, og 'Mester' sagde lynhurtigt at det var olien der var problemet. Så der skulle skiftes en hel masse bl.a. udstødning. Men de havde ikke en ny udstødning hjemme, så de sagde at de ville kontakte producenten for at få en ny.
5 uger senere var den endnu ikke dukket op, og min far og jeg havde ellers snakket med producenten i Danmark, og fik af vide at der var en på vej. ScooterCity sagde at den ville være der i løbet af 3-4 dage, men da den ikke var det, ringede vi ind til dem og de sagde at den var blevet væk i en lageroptælling.
Nu sidder jeg så her med en scooter, som vi har fået dem tvunget til at putte en uoriginal udstødning på. Så jeg ved hverken og den er lovlig eller ulovlig, for scooteren kører stadig kun 35-38 km/t.

27. Dezember 2011

Meget lavt = 0

Afleverede min Honda Trilet i Hillerødgade, fordi batteriet afladede.
Efter 3 (tre) uger fik jeg trukket den ud af dem. En spole på en tommelfingers tykkelse skulle have ny kobberbevikling.
Pris 4000 kroner!!
Da jeg fik den tilbage kunne den stadig ikke starte ordentligt, og tilmed var nu fjernlys og nærlys blevet byttet, så den er ulovlig.

Blinklyset virkede nu heller ikke. Og en lygteskærm var ødelagt.
Afleverede den igen, men fik efter en uge at vide, at pågældende mekaniker var på ferie.
Nu har jeg opgivet og taget den hjem

4. November 2011

Scooter city

Jeg skulle se på en scooter, en dag jeg kiggede ind hos scooter city. Efter forgæves forsøg via telefon, og skulle henvende mig i reservedele for at kunne se på en scooter. For personen var åbenbart på ferie !
Anden gang havde jeg damen med, da det var hende der skulle have en scooter. Men dårlig service og ingen lys. Men skulle hele tiden henvende mig for at få svar på spørgsmål. Han ringede hele tiden i mobil, og havde åbenbart ikke tid til kunder. Men det kan jeg godt forstå, og sagde jeg ikke ønskede at købe noget hos Scooter City.

14. Oktober 2011

Totalt skodfirma

De ved ikke en skid om knallerter eller scootere.

De kan ikke finde ud af at lave tingene og de kan i det hele taget ikke finde ud af en skid.

Min mor købte en vivacity i roskilde for lidt over et år siden.
Den kører ad helvede til hvis den overhovedt kører!
efter flere henvendelser til sc. har e stadig ikke formået at ¨få den til at virke.
De har prøvet alt muligt men uden held.
Vi har næsten opgivet!

Jeg har nu fundet ud af at det er oliepumpen der ikke virker, den skal skiftes. og når jeg nu ringer til dem senere idag får de en besked om at de får lov til at betale for den del.

Skod firma

23. Juni 2011
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

En evighed om en reservedel

Skulle have min gamle Aprilia Habana retro scooter i gang med en ny CPU reservedel. Kørte til scootercity for de havde forhandlingen på dette. Købte og betalte 1200,- kontant for denne del. Der skulle gå 7 dage, hvilket var meget hurtigt, så da de ringede og sagde der gik en uge mere var det helt okay !! men i dag 110 DAGE senere har de stadig ikke ringet for de har stadig utrolige forklaringer på hvorfor den ikke er kommet endnu. Har næsten opgivet det helt !! køber aldrig noget derinde mere !!

26. Juli 2010
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr