Jeg har lige fået leveret min seng fra Schwarz, og den er bare fantastisk lækker og skøn at ligge i. Jeg gik til Schwarz, fordi jeg havde set, at de havde en konkret seng, jeg havde tænkt mig at kø... Mehr ansehen
Købte en ny seng - Villy Nørgård retro. Var forinden til en rygtest, da jeg gerne ville sikre mig korrekt madras, da problemet var akut (da jeg fik smerter af min gamle seng). Utrolig professionel,... Mehr ansehen
Købte for ca 10 år siden Dunlopillo elevationsseng med kyndig og god vejledning fra Schwarz Senge. Er fortsat meget glad for sengen. Ringede i dag om et mindre problem med sengen (kunne ikke huske hvo... Mehr ansehen
Fik en rigtig god vejledning i butikken, så jeg valgte den rigtige seng for mig. Også levering og montering var meget professionel og dog skete der desværre et par uheld. En af montørerne fik slået hu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
- Schlafzimmermöbelgeschäft
- Bettenfachgeschäft
- Fachgeschäft für Bettwaren
- Bettwarenfachgeschäft
- Matratzengeschäft
- Geschäft
Vom Unternehmen geschrieben
Schwarz Senge er en traditionsrig specialforretning med stort S. Her finder du unikke senge, madrasser og meget mere, og du bliver grundigt vejledt af specialuddannede og erfarne medarbejdere. Vores sortiment er nøje sammensat af en række kvalitetsmærker som bl.a. Carpe Diem, Röwa, Dunlopillo, Getama, Jensen Beds og Saffron, så vi har senge og madrasser til alle typer af mennesker. Hos Schwarz Senge hjælper vores specialister dig med at finde frem til netop den seng eller madras, som opfylder dine individuelle behov. Kig forbi vores store forretning på Østerbro, hvis du længes efter sengen, der tager kvaliteten af din søvn til et helt nyt niveau.
Århusgade 85 , st., 2100, København Ø, Dänemark
- schwarz@schwarz.dk
- www.schwarz.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Meget god service
Meget god service, da vi handlede i butikken på Østerbro 😘
Professionel og god service
Stor viden om produkter og rigtig god og professionel Service. Fin kommunikation om levering
Personlig og kvalitet
Har handlet hos Schwarz flere gange og hver gang god information om mulige valg. Kvalitets produkter. Udstrakt service inkl levering
Igen fik vi den bedst tænkelige service…
Igen fik vi den bedst tænkelige service fra Klaus ved levering af senge fra Schwartz på Østerbro. Hentede madrasser og sengebunde i vores sommerhus, (tidligere køb) leverede dem til vores adresse i byen, samtidigt med levering af ny sengeramme og sengebund.
Personalet i denne forretning er helt igennem professionelle og gør det yderste for at hjælpe kunden til at finde den bedst tænkelige løsning til ny seng. En fornøjelse at tale og handle med. Skønt at der stadigvæk findes denne type specialforretninger med uddannet og hele vejen igennem dygtigt og venligt personale.
Mvh
Klaus Hansen
Frederiksberg
Glimrende venlig og professionel…
Glimrende venlig og professionel rådgivning. Jeg er meget tilfreds med min nye seng
God og kompetent service og vejledning
God og kompetent service og vejledning. Meget tilfredsstillende levering og montering.
Fin betjening
Vi har købt en helt fantastisk seng hos…
Vi har købt en helt fantastisk seng hos Schwarz.
Den blev leveret med en mindre fabriksfejl på, men det blev rettet op uden problemer.
Seng i verdensklasse
Rigtig god service, levering overholdt og min Carpe Diem seng er VIDUNDERLIG!!!
God punktlig service og første klasses…
God punktlig service og første klasses varer.
Fantastisk god service og produkter af…
Fantastisk god service og produkter af høj kvalitet
Gennem OK inklusiv en besværlig…
Gennem OK inklusiv en besværlig levering.
God og grundig vejledning.
God og grundig vejledning.
Levering og montering som aftalt.
Alt fint.
Max antal stjerner til Schwarz Senge…
Max antal stjerner til Schwarz Senge for kvalitet i service og produkt.
Rigtig fin information og hjælp til…
Rigtig fin information og hjælp til valg af madras, som var vores vigtigste fokus og hjælp til valg af seng+bund til den madras vi valgte.
Der er en bemærkning vedr den ene madras, som er hård med tendens til at kan rulle ud til siden.
Vi vil i løbet foråret kontakte Schwartz Senge .
Super god oplevelse og 2 madrasser…
Super god oplevelse og 2 madrasser leveret og passer perfekt. Tak
Virkelig god service og kvalitet på…
Virkelig god service og kvalitet på deres udvalg:-)
Altid god for en handel hvor kvalitet…
Altid god åfor en handel hvor kvalitet indgår
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.