Last reply from Scandia Housing Wednesday 16th Jan. Does anybody know what it means "Rekonstruction" in legal terms? Virksomheden Scandia Housing er under rekonstruktion. Alle kunde... Mehr ansehen
Vi vil gerne hjælpe den familie som er kommet i klemme med manglende udlejning af deres hus på gadevangsvej i Gadevang. Hvis du som udlejer læser dette, så kontakt os på graveslink@hotmail.com
Vi er som mange andre fanget af manglende indbetaling af husleje. Vi havde valgt at sende en sober mail til PH, men kunne også blot opleve, at hans, og også Scandia Housings mailadresse var lukked... Mehr ansehen
Scandia Housing har hjulpet os med at finde de helt rette lejere til vores hjem. Deres repræsentant var utroligt sød og forstående og hjalp os med at finde den rigtige løsning for os, mens vi er i udl... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Scandia Housing er specialister inden for boligudlejning. Vi har siden 1993 specialiseret os inden for tidsbegrænset boligudlejning af møblerede såvel som
Indiakaj 1, 2100, København Ø
- 33 93 11 81
- scandiahousing@scandiahousing.com
- www.scandiahousing.com
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
manglende husleje igen, igen, igen, igen, igen, ig...
-------------------------------------------------------------------------
Opdatering mandag den 14 januar.
Så modtog jeg endelig det skyldige fra Scandia housing, men hold da helt op for en ballade der skulle til.
Aldrig mere Scandia housing, i hvertfald ikke hvis ejerforholdene forbliver det samme.
Opdatering Lørdag den 12. januar
Løfterne herinde fra PH er kun tom snak!!!
Igår fredag den 11. Januar var dagen hvor jeg skulle have haft de skyldige beløb fra SH tilrådighed på min konto, ja faktisk havde PH lovet at det ville ske d. 10 men han fik en dag mere af god vilje, det blev misbrugt.
Jeg startede dagen i går med at tjekke om pengene var kommet, konstaterede det ikke var tilfældet. Meddelte dette øjeblikkelig i personlig mail til, dem fik han yderligere 2 af i løbet af dagen, som sædvandlig ingen reaktion.!
Det fik jeg til gengæld af en af medarbejderne som sendte mig SH Banks overførselsbilag som var klar til godkendelse midt på dagen d. 10 januar, kun manglene PH's godkendelse inden overførslen kan effektueres.
Det klinger noget hult i mine øre at der svares her på siden " har taget foranstaltninger til at ALLE får deres husleje til tiden i næste måned" når man ikke engang evner at få bragt de forholdt der er lovet herinde i orden.
De tekniske fejl der tales om som årsag eller tastefelj (der var den igen, de må være noget fumlefingeret hos SH) er vist mere et spørgsmål om PH's vilje til at godkende overførselsbilagene eller som jeg frygter mest; betalingsevnen.
Det virker som om det eneste der virkelig har effekt er at gå gennem en advokat, hvilket er endnu et besværlig tiltag forårsaget af PH. Ufatteligt at man ikke værdsætter sine kunder noget mere. kære PH vil det blive nødvendig med en advokat eller har jeg penge mandag?
Mvh
Michael
--—--------------------------------------------------------------------------
Opdatering
Først en korrigering af PH påstand i sit svar, EN og kun EN mail om at jeg skulle ringe har jeg modtaget og det efter dette indlæg. Har intet behov, hvis du vil forklare noget kan du bare svare på mine spørgsmål i mit oprindelige indlæg.
Har i går modtaget min udeblevet december husleje nøjagtig 25 dage, 15-20 mails og et indlæg her på siden, efter jeg skulle have haft den.
I dag og i morgen bliver spændende dage, 8 dages ekspeditionstid fra modtagelse af min opsigelse skulle jeg modtage mine lejere depositum. Det var den 3 januar Dvs opgørelsen skal laves idag og jeg skal have pengene til rådighed morgen. Lad os se om det bliver overholdt!?
Mere vil følge..
--------------------------------------------------------------------------------------
Kære [Name removed]
Så er det desværre blevet min tur lave et indlæg her på siden vedrørende manglende husleje.
Jeg udlejede mit hus gennem SH i januar 2011 i samme forbindelse tegnede jeg en administrations aftale da jeg ikke var interesseret i at skulle bruge hverken tid eller kræfter på at administrerer en udlejningsvirksomhed mens jeg arbejder i udlandet.
Allerede første gang jeg skulle have penge fra SH i marts var der problem og med få undtagelser har det været sådan lige siden. Til sidst er det så sammen med mange andre fuldstændig kulmineret her med december huslejen.
Nu kan jeg se at du har svaret flere indlæg på trustpilot fredag d 4. januar ”ikke alle, hvorfor mon dog!?” Og nogle har endda fået udbetalt deres husleje. Alligevel så bliver jeg så harmdirrende rasende. Prøv at følge december måneds husleje udeblivelse tidsforløb:
Den 22. december gør jeg til administrator og i personlig mail til [Name removed] opmærksom på at min husleje igen er udeblevet, noget jeg ikke kan forstå idet vi havde et sagsforløb med november måneds husleje (den sag vender jeg tilbage til senere). En sag hvor [Name removed] forgæves forsøgte at ringe mig op, jeg skrev igen en mail med konstruktiv kritik og gav i samme forbindelse opmærksom på at jeg ikke behøvede en opringning, det eneste jeg var interesseret i var at få bragt forholdende i orden. Den mail og mailen fra den 22. blev der aldrig svaret på.
Den 24. december svarer [Name removed] på indlæg på trustpilot. jeg har stadig ikke fået svar på mine mails.
Den 28. december skriver jeg igen personligt til [Name removed] – intet respons
Den 2. januar skriver jeg igen – intet respons
Den 3. januar har jeg mistet tålmodigheden og opsiger min administrations aftale med SH, jeg kan se at [Name removed] personlige assistent har modtaget mailen samt en af administratorerne, som også bekræfter modtagelsen og meddeler mig at hun ikke kan gøre mere før end opsigelsen er godkendt af… ja gæt… [Name removed]. Her vil jeg sige at uanset hvor længe [Name removed] skulle være om at godkende så er opsigelsen juridisk bindende fra den dag hvor en autoriseret medarbejder bekræfter modtagelsen. Gør for øvrigt også lige opmærksom at jeg stadig mangler min husleje.
Den 4. januar skriver jeg igen til [Name removed] og i min frustration over han ikke har godkendt min opsigelse gør jeg ham opmærksom på at der sikkert er flere på trustpilot der kunne tænke sig at kende det sande billede af hvorfor vi er så mange der ikke får udbetalt vores husleje. Senere samme dag er [Name removed] inde og svare flere indlæg på trustpilot og som før nævnt er der også nogle stykker der får bragt deres husleje i orden. Se der er flot og hurtigt damage control. Men jeg derimod har intet hørt og jeg mangler stadig min december husleje. Utroværdigt [Name removed]
Den 8. januar rykket igen i personlig mail for december husleje og godkendelse af opsigelsen – ingen respons
Lad os kigge lidt på indholdet af den respons der er givet:
Den første forklaring jeg fik af en ledende medarbejder ved SH var da aprils huslejen også udeblev, fik den først overført den 3. maj altså lidt mere end 3-5 dages forsinkelse! Nå men begrundelse som blev givet over telefonen og derfor ikke kan dokumenteres ”gad vide om det er derfor [Name removed]altid ringer i stedet for at svare mails!!??” var at en af navngivet medarbejder ikke længere performet og nu ville blive afskediget og så ville problemet være løst!. Medarbejderen er der ikke længere, men problemerne.! Og ret så uanstændig at udstille sin medarbejder overfor en kunde.
Når man så læser responsen og begrundelserne for husleje udeblivelse fra SH på trustpilot så spænder det lige fra tastefejl!!, vi kan optimere et par processer, fejl i administrations systemet, teknisk fejl og den helt nye fra den 4. januar ”Vi får nu tilføjet ressourcer til at få løst vores tekniske problem” altså pludselig et ressource problem. Alt sammen bare en endeløs sludder for en sladder, hvor mange gange er hver især ikke blevet lovet bod og bedring og ingenting sker..
Nu er det jo ikke nogen hemmelighed at [Name removed] skal godkende alle bankoverførsler, hvilket alle administratorer er meget hurtig til at gøre opmærksomt på, og her vender jeg så tilbage til november måneds husleje. Her bliver der godt nok reageret på min henvendelse og den søde administrations medarbejdere var så elskværdig at sende mig SH banks (jyske bank) overførsels dokument. Den var sendt til godkendelse af banken hos [Name removed] d. 13. november og den bliver godkendt den 20. november, senere samme dag som jeg har klaget over udeblevet husleje. Altså i hvert fald ikke et teknisk problem!!
Jeg kunne egentlig godt tænke at få forklaret på skrift hvor i består de tekniske problemer eller proces problemer?? Det er jo en smule underlig at så mange har haft så store problemer med at få deres husleje i så lang tid og det ikke har været muligt at løse det.
Et hvert anstændigt firma med etikken og samvittigheden i orden, for ikke at nævne betalingsevnen, ville i et sådan tilfælde sende ikke bare et men flere breve ud til deres kunder med forklaring om hvor i sådan problemer ville lige ligge og de ville også komme med en tidsfrist for hvornår det ville være fixet og hvordan sagsbehandlingen ville være i mellemtiden, det gør man ikke i SH ergo der må være noget helt andet galt.
SH har eksisteret i omkring 20 år, tilsyneladende med stor succes men med den opførsel der udvises og accelererende gennem 2012 ser det unægtelig ud som om pengetanken er tom og man må frygte at de penge der stod på udlejernes konto er blevet brugt på at opretholde driften. Her er måske svaret på spørgsmålet om hvorfor ikke alle på trustpilot får svar, det virker på mig til at de der er blevet svaret ”kun” har haft en enkelt måneds husleje til gode, dem der ligesom mig har enten mere eller ønsker deres lejeres depositum tilbage ikke bliver svaret simpelthen fordi det er der ikke penge til.
Jeg er i bund og grund rigtig trist over at det er kommet hertil, det eneste jeg ønskede ud af mit produkt købt hos SH var ingen bekymringer og ingen tid brugt på udlejningsejendom og jeg har fået alt andet. Bruger ufattelig meget tid på mails og eventyrlige forklaringer og er ærligtalt ret bekymret for mine penge. Det kan også undre at [Name removed] ikke svarer på mails, denne sag er jo ikke særlig kompliceret med juridiske spidsfindigheder eller andet. Ganske simpel SH har mine penge og tilbageholder dem uretsmæssigt og dem vil jeg sammen med andre gerne have tilbage.
Da nu [Name removed] på trustpilot giver udtryk for der ingen finansielle problemer skulle være, så kan det Kære [Name removed] ikke være særligt svært at fortælle mig hvornår kan jeg forvente at se mine penge på min konto?
Mvh
Michael Reck

Antwort von Scandia Housing
Manglende overførsel af husleje underminerer tillid
Min kone og jeg fik et positivt indtryk af SH I forbindelse med udlejning af vores lejlighed. SHs repræsentant optrådte meget professionelt og fik lejet ud til en god pris allerede efter første fremvisning. Derfor har vi også ved flere lejligheder anbefalet SH til andre.
Desværre har vi de sidste tre måneder oplevet problemer med huslejebetalingen. For oktober og november er huslejen blevet overført med 2-3 ugers forsinkelse efter gentagne henvendelser pr. telefon og mail. For december er huslejen trods gentagne henvendelser ikke blevet overført.
Mange beskriver her på Trustpilot at have oplevet det samme over det sidste år, og modsat hvad Direktør Peter Høyer i sine svar giver udtryk for, er der ikke tale om sporadisk forekommende forsinkelser af 2-5 dages varighed, men et mønster. Det virker ikke sandsynligt, at SH ikke skulle være i stand til korrekt at håndtere månedligt tilbagevendende overførsler. I stedet er det nærliggende at spekulere på om årsagen skal findes i SHs forretningsmodel eller økonomiske situation.
Uanset hvad årsagen måtte være, er det underminerende for tillidsforholdet til SH. Vi valgte netop SH for at fremleje af vores lejlighed under et udlandsophold skulle være trygt og nemt, men med de forsinkede og manglende overførsler er det i stedet blevet… utrygt og besværligt.
Opdatering: Jeg modtog d. 4/1-2013 husleje for december. Samme aften blev jeg ringet op af Direktør Peter Høyer, der virkede oprigtigt beklagende og ivrig efter at forklare sig. Han var tydeligvis opmærksom på, at tillid er helt centralt for SHs forretningsmodel, og tilkendegav, at problemet (der angiveligt hidrører fra en ny udbetalingsløsning og berører ca. 120 af SHs ca. 7000 kunder) vil blive udbedret og de berørte kunder kompenseret. Jeg vil følge udviklingen og opdatere denne anmeldelse på baggrund af mine oplevelser de kommende måneder. Jeg vil opfordre andre til at gøre det samme – både for at kunne følge udviklingen og for at yde SH retfærdighed såfremt de får udbedret problemet og foretager skridt for at genoprette tilliden. Det er et konstruktivt udgangspunkt at anerkende, at der er sket et tillidsbrud, der skaber besvær, økonomiske problemer og utryghed for kunderne. Men det er naturligvis afgørende, at der følges op med handling.

Antwort von Scandia Housing
Ikke eksisterende viceværtordning og manglende depositum
Endelig huslejen indbetalt 4. januar. Er blevet enige med Scandia Housing at vores samarbejde skal ophøre, da de har misligeholdt vores kontrakt.
Så nu har vi siden december ventet på en opgørelse samt depositum på 28.500.
Det ser ud som om det bliver et lige så krævende projekt at få dem udbetalt,
Jeg er ansat i Novoregi og vil, hvis ikke beløbet udbetales i næste uge, sende en aereamail ud. Det vil betyde at mange tusinde, både danskere og i udlandet, vil kende til Scandia Housings skandaløse behandling af deres kunder.
Min tålmodighed er opbrugt !!!!!!
Tidligere indlæg:
Jeg har lejet mit hus ud via Scandia Housing fra 1. april 2012. Første gang der var problemer med huslejen var for oktober måned, som først blev sat ind på min konto 5. november. D.d. 3. januar 2013 har jeg endnu ikke modtaget husleje for november og december måned. Altså ikke bare en forsinkelse på et par dage.
Når vi rykker får vi en sludder for en sladder, at de har problemer med systemerne og straks vil ordne det. Der sker bare ikke noget.
Jeg betaler ca. 24.000 kr. om året for administration og viceværtordning. Viceværtordningen er desværre ikke eksisterende. De ringer bare videre til mig, og spørger om de må sende en håndværker. Sidste regning fra håndværker på ca. 1.400 kr. var for smøring af vinduer. Noget viceværten burde have klaret.
Vi er blevet enige med Scandia Housing om, at vore aftale ophører pr. 1. januar 2013, og lejer betaler fremover husleje direkte til os. Problemet er dog bare at vi stadig mangler husleje for 2 måneder samt indskud på 3 måneders husleje.
Utroligt uproffesionelt firma
Kan kun tilføje mig de andre klager her på siden,det samme ævl hver gang,manglende husleje betaling til udlejer,eller slet ingen, sørgeligt at man behandler sin kunder så groft,gad vide hvor mange det drejer sig om,de bruger heller ikke pbs, man skal selv tjekke hver mdr.om der overhovedet er kommet nogen penge på ens konto,vil på det kraftige anbefale andre ikke at bruge det firma,vi kan jo her i fam,starte med at kontakte hver vores store arbejdsgivere og sende en intern email rundt om at de ikke skal bruge scandiahouses til hverken udlejning eller som lejer.
Manglende husleje! STILL NO RENT, NO RESPONSE, NO SERVICE!
Til Peter Højer,
Jeg kan godt se at vi ikke er ene om problemet angående manglende husleje med mindst 12 klager på Trustpilotder handler om det samme emne siden kun 14 december.
Vi mangler vores husleje fra november måned selvom vores lejer har betalt SH. Selv om vi ringer og skriver og snakker med dine medarbejdere sker der ikke noget.
Jeg kan godt se at du har svaret andre og forklaringen er at forsinkelsen har været på grund af tekniske problemer men da vi har bedt om at vores husleje skal overføres for et pat uger siden kan jeg ikke forstår hvor stor problemet kan være hvis huslejen et stadig ikke overført i dag. Derfor vil vi gerne have det opklaret med det samme hvorfor vi venter og hvorfor dine medarbejdere ikke kan løse problemet da vi nu bliver henvist til dig og blev fortalt at dig som direktøren står for overførsler.
Scott og Katrine Craft

Antwort von Scandia Housing
Scandia Housing tilbageholder husleje!
Jeg har endnu ikke (29/12) modtaget husleje for november og december måned - selvom mine lejere har betalt.
Endvidere har stort set samtlige huslejeudbetalinger været op til 1 måned for sent indbetalt til mig. Det er stærkt utilfredsstillende. Især fordi jeg betaler Scandia Housing ca. 24.000 kr. om året netop for at undgå sådanne problematikker direkte med lejerne.
Hvad vil I gøre ved det og hvornår kan jeg regne med, at det hele er løst?
Opdatering pr. 9/1-2013:
Jeg har mandag modtaget min husleje - og venter nu spændt på, at jeg får udbetalt januarhuslejen her medio januar som aftalt med Peter Høyer søndag. Peter gav mig en god forklaring vedrørende tekniske udfordringer og jeg ser nu frem til, at alt kører efter bogen fremadrettet. Der har været et brud på tilliden i og med, at jeg absolut ikke havde forventet problemer af nogen art - og da slet ikke at skulle bruge tid på at opkræve mine egne penge hos Scandia Housing. Men som nævnt har Scandia Housing nu lovet at rette op og indtil videre har de altså fulgt de aftaler, som blev indgået søndag. Hvis jeg fremadrettet ikke oplever nogle forsinkelser, vil tilliden igen blive opbygget.

Ingen leje i december og forsinket leje for 5 måned i træk
De samme problemer beskrevet som af jer andre: gode betalende lejere, flinke ansatte, gentagne rykkere fra os, en uigennemskuelig virksomhedstruktur og personlige forsikringer fra CEO om udbetaling men forsinket leje igen og igen. Ingen leje her til jul. Fuldstændig uacceptabelt.
Vi overvejer at involvere en advokat og DR Kontant disse dage hvis vi ikke får vores leje. Jeg kan ikke bruge mere tid på at rykke for leje.
Jeg er nervøs for betalingsstandsning lige nu - andre lejere i lignende situation ring evt [external link removed] så vi kan koordinere evt. fremadrettede tiltag.
vh
Torsten Bondo – Valby
Ingen husleje overført i 2 mdr, ingen forklaring, absolut ingen tillid til Scandia
Har lejet mit hus ud gennem Scandia Housing siden juni i år, og de første 4 mdr gik det fint. Men siden er det gået ned ad bakke. Huslejen for oktober kom d. 5.11, og kun efter at en af medarbejderne på kontoret havde involveret direktøren - der personligt ringede til mig, undskyldte og lovede at det ikke ville ske igen - men sådan skulle det ikke gå: Vi har ikke modtaget en krone siden, dvs. Scandia skylder os husleje for både november og december måned - og det er ikke fordi vores lejere ikke har betalt. Har rettet henvendelse til Scandia mange mange gange, både telefonisk og via mail - og også direkte til direktør Peter Høyer, men bliver fuldstændigt ignoreret (han sidder tilsyneladende i møde fra 8 morgen til kl 17 om eftermiddagen hver dag)! Dem man kan komme til at tale med på kontoret, er søde nok - men nogen forklaring kan man ikke få. Kan kun tolke situationen således, at Scandia da må være tæt på at gå i betalingsstandsning - hvilken grund kan de ellers have til at behandle deres kunder på den måde (og ud fra indlæg her på siden, er der flere af os end jeg troede)? Vi har nu overgivet 'sagen' til vores advokat.
Manglende huslejeoverførsel femte måned i træk!
Det første år hvor vi samarbejdede med SH gik alt sin smurt. Men med opkrævelsen af administrationsgebyret i august kom desværre fem måneders tovtrækkeri, hvor vi hvert måned skal rykke op til flere gange, for at få udbetalt huslejen. Selv efter (tomme) løfter fra [name removed] om fuldt fokus på at få situationen udbedret, står vi nu igen igen uden pengene - og terminen skal betales d.31!
Gad vide om det nogensinde bliver bedre!?
Manglende huslejeoverførsel - endnu en!
Jeg må desværre tilslutte mig gruppen af utilfredse udlejere, som ikke har modtaget deres andel af huslejen fra SH. Jeg har gentagne gange spurgt SH om de havde økonomiske problemer, men har ikke fået svar på dette spørgsmål. Uanset hvad, er deres håndtering af udlejers penge efter min mening sjusket, uprofessionel og respektløs.
Dertil vil jeg også nævne, at der nogle steder på dette site, af [name removed] er nævnt, at det drejer sig om ”dages” forsinkelse. Til det vil jeg give mig selv som eksempel hvor oktobers husleje var 15 dage forsinket, og i skrivende stund er novembers husleje 32 dage forsinket og december måneds husleje fem dage forsinket – bankdage, vel-at-mærke!
Dog vil jeg i alt det negative nævne, at vi har haft et godt forløb og har altid fået hurtig svar på henvendelser hos vores "field agent" og ejendomsadministrator. Desværre er det blot sådan, at når man betaler andre for at håndtere ens penge, så er denne ene faktor en slags ”on-off knap” på det samlede indtryk. Og lige nu står min knap på OFF!
Til dem af jer som er interesseret har jeg oprettet en Facebook side hvor vi kan "samles" og dele viden, nyheder, stille spørgsmål, og forhåbentlig svar på hvad der kan gøres. Siden hedder "SH in financial problems"
Uacceptabelt
Til Peter Høyer
Jeg tror samtlige af dine udlejere har stor forståelse for at vi først kan få huslejen overført den 15. i en måned. Problemet er bare at det aldrig sker og at huslejen først bliver udbetalt efter gentagne henvendelser. Det er ganske simpelt uacceptabelt at Scandia Housing på den måde misligeholder den gældende aftale med sine udlejere. Venligst få rettet op på dette således at huslejen falder til tiden hver måned fremover. Alt andet er virkelig beskæmmende for Scandia Housing!

Manglende Husleje
Jeg er også en blandt mange som ikke kan få huslejen ud af Scandia house, selv om vores lejer har betalt til tiden.
Der bliver ikke reageret på mails eller telefon opkald, det er dybt fustrerende.
Tog personligt forbi og fik min husleje i december, men igen ingen penge i januar.

Forsinkelser på betaling
Jeg kan godt se her, at jeg ikke er den eneste. Det først år vi udlejede vores hus, alt gik fint. Men de seneste 8-9 måneder er det gået helt galt. De laver også fejl ved opkrævning af huslejen ved vores huslejere. De er selve færdige med Scandia. Jeg kan ikke husk hvornår var sidste gang, at jeg ikke skulle skrive til Scandia for at finde ud af, hvornår vi får vores penge, og hvorfor dette er skete. De beklager bare og siger at pengene kommer. Når kontrakten ender i juli 2013, så benytter vi dem ikke igen. Aldrig igen.

Staerk mistillid til Scandia Housing
Ligesom andre kaemper vi med manglende udbetalinger af husleje. For tredje maaned i traek er huslejen ikke kommet, og Scandia Housing (SH) skal aktivt kontaktes foer der sker noget (oftest talrige gange, da de ikke vender tilbage paa de foerste henvendelser).
Taenk paa al den likviditet SH ligger inde med fra tilbageholdt dipositum fra lejere og loebende huslejeindbetalinger, som de udover de (obligatoriske) forsinkede dage tilbageholder i to uger inden udbetaling til udlejer. Man skal ikke vaere super kreativ for at udtaenke en smart investeringsfidus med al den likviditet liggende. Gad vide om det er det der sker i SH? Uanset hvad er det staerkt frustrerende, at skulle bruge tid hver eneste maaned paa at faa sine penge udbetalt.
Vores opfordring til andre - find en konkurrende virksomhed, som udbyder samme service, eller staa for udlejningen selv. Vi ville ikke vaelge SH igen.

Manglende betalinger og kommunikation
Det primære med at udleje igennem Scandia Housing er at få lejet sin lejlighed ud.
Det er gået ganske fint med en udlejer fra dag 1 og til en husleje jeg ville have svært ved selv at finde lejere til, også selv når man modregner det ikke helt ubetydelige salær.
Desværre halter det lidt i den generelle kommunikation hvor jeg flere gange er blevet kontaktet omkring spørgsmål som allerede tidligere er besvaret ligesom der ved udflytningstjekket var en generel forvirring om hvornår jeg egentlig var flyttet ud.
Desværre har der de seneste måneder også været en del problemer med modtagelse af huslejen. Jeg har været nød til at rykke og også udbedt mig en forklaring som endnu lader vente på sig.
Det er naturligvis temmelig foruroligende når Scandia Housing samtidig sidder inde med depositummet til lejligheden og man ikke kan lade være med at bekymre sig om konsekvenserne af en evt. økonomisk klemme i Scandia Housing.
Mvh Lars Mathisen
Kraftigt nedadgående service - og manglende betaling
Jeg har af to omgange udlejet min lejlighed via Scandia Housing. Første gang uden problemer - og derfor to stjerner frem for kun én.
Desværre er anden gang - fra oktober 2012 - en anderledes oplevelse. Huslejen fra november er på trods af flere skriftlige og mundtlige henvendelser endnu ikke udbetalt og medarbejderne er ude af stand til - eller uvillige til - at forklare hvordan en husleje der er betalt rettidigt fra lejer kan holdes tilbage af Scandia Housing.
Med mindre Scandia Housing er på randen af konkurs er opførslen uforklarlig - specielt når virksomheden tager sig godt betalt for at udlejer slipper for besværet med at rykke for husleje med videre.
OPFØLGNING 28/12
Jeg har måttet revurdere min rating til kun en stjerne...siden mit oprindelige indlæg har jeg modtaget
- Et særdeles beklagende opkald fra CEO med løfte om bedring...men ingen penge
- Et underligt opkald fra administration for at bekræfte at den konto de har overført til de sidste halvandet år er den rigtige...men ingen penge
- Adskillige løfter om at vende tilbage, lægge besked (for personalet er ikke sådan lige til at få fat på når man ringer) etc....men ingen respons og ingen penge.
High service level, excelent customer focus and very useful app.
Very good experience with field agent being very focused on customer needs and highly commited to our case. Quick replies and all the time very good to follow up. High degree of service level. The Scandia app is very good.
Professional Staffs with Efficient Coordination and Communication
Scandia Housing has very professional staffs who are efficient and friendly in handling my case, which was quite challenging as I was still abroad when I initiated the apartment hunting process. They were informative, cooperative and flexible in coordinating every aspects leading to the final success of contract signing and moving in. I really appreciate their effort and would definitely use their service again should I need one in the future!
Lækker app til boligsøgende!
Scandiahousings app giver en besked når der er en bolig der matcher det du søger, super lækkert!
Problemer med udbetaling af husleje
Udlejning af bolig gik rimeligt smertefrit, vil dog anbefale at man selv er tilstede under fremvisningen da Scandia Housing ofte sender nye agenter og de har ikke altid sat sig ind i boligen detaljer. Har f.eks. haft en fremvisning hvor agenten ikke kunne svare en potentiel lejer om huset var opvarmet med naturgas, olie eller el.
Det helt store problem er udbetaling af husleje, indtil videre har jeg været nødsadiget til at ringe og rykke for 33% af alle husleje betalinger (Det skal nævnes at lejer har betalt til tiden), og det er ikke unormalt at jeg skal ringe flere dage i træk for at få pengene udbetalt. Beskeden er hver gang at der er sket en procedurefejl, men de har indtil videre ikke vist sig villige til at rette op på dette. Man bør grundigt overveje om deres administrationsordning er pengene værd, for mit vedkommende har det kun givet anledning til problemer.
Derudover har der været problemer med fremsendelse af forskellige kontrakter med ændringer af lejer uden medfølgende kommunikation, generelt har kommunikationen været noget forskellig alt efter hvilken medarbejder jeg har talt med.
Til sidst skal det dog nævnes at deres medarbejdere altid er venlige og virker villige til at rette de fejl de begår (om end det kan tage et par opkald). Så mangler vi bare at de også retter deres procedurer så fejlene ikke opstår.
Opdatering 17/12/2012
Efter at have modtaget svar fra ScandiaHousings direktør, Peter Høyer, havde jeg håbet at problemerne var løst. Dette har dog vist sig ikke at være tilfældet.
Oktober huslejen blev ikke udbetalt til tiden. Efter et telefonopkald blev huslejen dog overført samme dag.
November huslejen blev ikke udbetalt til tiden. Efter at have rykket ScandiaHousing flere dage i træk blev huslejen udbetalt 5 dage for sent.
December huslejen er ikke blevet udbetalt til tiden, vi venter stadig....

Antwort von Scandia Housing
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.