Sanitair Online Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Prima service, 2 jaar na aankoop kon ik nog reserve onderdelen bestellen. Mevrouw vd klantenservice was aardig en hielp mij goed. De douchecabine zelf, na 2 jaar gebruik.... Ja prima voor gasten, da... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zeer slecht, Bestelling geplaatst, geen bevestiging mail niets gehad, kan gebeuren, dus ik erachteraan mailen met het bestelnummer bij de hand ( stond op het bankafschrift) nu na 2 weken geen rea... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestelling was sneller binnen dan verwacht. Levering vlot. We kwamen erachter dat we nog aanvullende producten wilden hebben. Deze werden met behulp van een goed telefonisch advies de volgende dag no... Mehr ansehen

1. Badezimmerrenovierung
  2. Bäderstudio

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

online winkel van sanitaire producten, wij bieden alle A-merken aan tegen de laagst mogelijke prijzen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Goede service en advies

Bestelling was sneller binnen dan verwacht. Levering vlot. We kwamen erachter dat we nog aanvullende producten wilden hebben. Deze werden met behulp van een goed telefonisch advies de volgende dag nog bezorgd.
Ik had aanvankelijk wat moeite om badkamer producten online te bestellen, maar door mijn ervaring met sanitair-online.nl kan ik het iedereen aanraden!

30. Mai 2012

perfect

na een lekker avondje uitzoeken naar een geschikt bad kwam ik op deze site.
heerlijk overzichtelijk en de lever datum die er bij staat is perfect en klopt ook nog in mijn geval.
het afleverings bedrijf belde s,maandags al op dat ze woensdag kwamen en vroegen of het s'morgens/s'middags moest.

ga zo door

28. März 2012

Goed

Goede prijs/kwaliteitsverhouding, goede informatievoorziening over levertijden en voortgang hierin.
Verbeterpunt: Geef klanten de dag voorafgaand aan de leverdag de gelegenheid om te informeren naar het tijdstip van levering, waardoor ze hun dag kunnen plannen; nu kan alleen op de dag zelf, 's cohtends, over het tijdstip gebeld worden, waardoor de hele dag vrij gehouden moet worden.

23. März 2012

Super Tevreden!

Reeds een keer of 6 producten besteld, altijd optijd geleverd!
Goed telefonisch advies en prettig contact, zij weten ook nog wie je bent na een half jaar.
Chapeau!

21. März 2012

Gewoon goed !

Zo moet een bestelling behandeld worden! Tegenwoordig ben je verbaasd als iets gewoon goed verloopt. Dat is hier het geval, niets op aan te merken, prima !

1. Mai 2011

Zeer goed

Klantenservice goed bereikbaar en zeer prettig te woord gestaan. Goed meegedacht. Goede alternatieven aangedragen. Snelle en correcte levering. Kortom absoluut aan te raden. Speciale complimenten voor de vriendelijke en deskundige benadering van dhr. Schoenmaker.

1. Mai 2011

Uitstekende service afdeling

Toen één van de geleverde items niet in orde bleek, werd er uitermate snel en heel plezierig "meegedacht"om het probleem op te lossen! Niets dan lof! Service is dik in orde.

29. April 2011

Top behandeld

Door de goede deskundige hulp de juiste producten kunnen bestellen. Gelukkig is er goed meegedacht en ben ik geen spullen vergeten te bestellen. Geen agressieve verkoop houding aan de telefoon maar juist mee denkend en adviserend. Ook de levering is precies zo verlopen als we hadden gepland, dit kosten me geen extra vrije dagen helemaal super!!

Martin Jansen

Er wordt netjes meegedacht en eventuele alternatieven aangedragen. Tevens kan de leverdatum en tijd bepaald worden. Dat is nog eens flexibel te noemen.

Erg tevreden.

W.de Swart

De bestelling is na wat vertraging toch geheel naar wens bij ons binnen gekomen,
Alles was netjes geregeld, advies aan de telefoon was zeer deskundig en volledig.
Mijn complimenten.

Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr