sackzelfbouw.be Bewertungen

TrustScore 3.5 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Wij zijn zeer ontevreden klanten en raden Sack Zelfbouw ten sterkste af. Communicatie trekt op niks. Er zijn onderdelen te kort maar Sack laat dit niet weten. Zij steken uiteindelijk alle schuld o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste, Gisteren waren wij te gast op jullie opendeurdag. We hebben met veel interesse geluisterd naar de infosessies die duidelijk en helder werden naar voor gebracht. Hierin kon ik sterk de go... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

We zijn naar de zelfbouwdag geweest, super dagje en hebben veel bijgeleerd :) De werknemers van Sack Zelfbouw waren top, stonden altijd klaar voor uitleg. En goed georganiseerd 👌 De verkoper van... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Toffe ervaring. Misschien volgende keer meer standen plaatsen zodanig dat iedereen de verschillende zaken kan uit proberen. Prijzen weggeven hoeft voor mij niet. Beetje frustrerend dat teamlid met pr... Mehr ansehen

1. Flatpack-Möbelaufbau

Vom Unternehmen geschrieben

ZELFBOUWPAKKETTEN MET BEGELEIDING. Duurzaam en energiezuinig wonen start bij jezelf! Sack Zelfbouw is dé pionier en de referentie in zelfbouwpakketten en dat al meer dan 20 jaar. Zelfbouwpakketten op maart van jouw plannen voor verwarming, sanitair, elektriciteit, ventilatie, groene energie en badkamers. Waarom zelfbouw? Een zelfbouwpakket! Onze missie en bedrijfsvisie is dat iedereen het recht heeft om zo goedkoop mogelijk te bouwen. Sack Zelfbouw geeft aan iedereen zonder voorkennis de kans om zelf de handen uit de mouwen te steken en zo fors te besparen op zijn bouwbudget. Je hoeft niet in te boeten op kwaliteit en wint tijd omdat je niet hoeft te wachten tot de volgende aannemer kan beginnen. Je werkt op je eigen tempo en kan altijd op ons rekenen als je hulp bij het installeren nodig hebt. Samen de handen uit de mouwen! Met een Sack Zelfbouwpakket bespaar je gemakkelijk tot 50% op je (ver)bouwbudget! Bovendien werken we alleen samen met de A-merken waardoor de kwaliteit altijd gegarandeerd is. Sta je nu al te popelen om zelf te (ver)bouwen, maar ben je toch niet zo'n ervaren klusser? We got you! Met deskundig advies en begeleiding garanderen wij de goede afloop van jouw droomproject. Professioneel advies en begeleiding gedurende het hele (ver)bouwtraject. Sack Zelfbouw is ook dicht in je buurt. Je kan ons vinden in Temse, Roeselare, Aarschot en Zottegem

Akzeptabel

Alle Bewertungen

11 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Warm aanbevolen

Deskundige uitleg. Snelle reactie op vragen. Warm aanbevolen.

7. Februar 2023

Antwort von sackzelfbouw.be

Hey Zelfbouwers, bedankt voor je feedback. Alvast een succesvolle werf toegewenst.

Gewoon een goede eerste indruk

Gewoon een goede eerste indruk
Onderhandelingen zijn nog niet ten einde...

7. Februar 2023

Antwort von sackzelfbouw.be

Beste Kris, Bedankt voor je fijne review. We wensen je alvast een succesvolle zelfbouw en hopelijk samen met Sack Zelfbouw.
Zit je nog met bijkomende vragen, laat het niet ons te contacteren.

duidelijk

duidelijk en correct ontvangen

7. Dezember 2022

Antwort von sackzelfbouw.be

Beste Freddy, Bedankt voor je fijne review.

Badkamer

Medewerkers denken mee en geven alternatieven

6. Februar 2023

Antwort von sackzelfbouw.be

Hey Jasper en Stien, Bedankt voor je fijne review.

Duidelijke offerte

Duidelijke offerte, zonder druk.

9. Januar 2023

Hey Zelfbouwers,
Beste Gino en Els,
Bedankt voor je fijne review.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Er verliep van alles mis

De verkoper deed het zeer goed. Direct getekend en dan....

-Verkeerde communcatie bij bestelling. Niet ingelicht dat we moesten bevestigen gevolg 1 maand vertraging
-Bij levering verschillende stukken verkeerd en te kort
-Bij bestellen van perstang werd een kniptang geleverd ondertussen verlof weer 1 maand vertraging
-Het blad van de lavabo was ook verkeerd geleverd weer 1 1/2 vertraging
-Bij de levering geen sifon terug 4 dagen later
Dus zeer tevreden zijn we niet.

15. Dezember 2022

Beste,
We lezen hier je ontevredenheid en nemen dit uiteraard zeer ernstig. We zullen dan ook bekijken waar het verkeerd is gegaan. Als er nog specifieke vragen zijn, laat het niet ons te contacteren.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

TEchnisch ok, goede raad, maar systeem straalt te veel wantrouwen uit naar de klant.

Het ganse systeem en de website straalt wantrouwen naar de klant uit:
* geen details van prijzen, hoe kan je dan retour van artikels controleren?
* retoursysteem: overal staat dat niet zomaar alles retour genomen wordt, terwijl dit wel zo mondeling verkondigt wordt.
* website om retour in te geven is zeer onhandig en gebruiksonvriendelijk
* retourprocedure: Fotos van alle artikels maken is een must, en als je deze dan doorstuurt, komt alles in de spam terecht en blijft dit zonder ractie.
6 weken wachten vooraleer je iets kan terugbrengen is zeer lang.

14. Dezember 2022

Antwort von sackzelfbouw.be

Beste Kasper, we lezen je ontevredenheid. Dit nemen we natuurlijk heel ernstig en we nemen tevens je feedback mee om onze procedures en communicatie eventueel aan te passen waar nodig.

Geslaagd zelfbouw project

Heel complete saleservaring. Zeer bekwame verkoper. Ook de aftersales ervaring was goed, al mijn vragen werden snel beantwoord! Zelfbouw is zeker haalbaar voor iedereen.

9. November 2022

Antwort von sackzelfbouw.be

Beste Luc, Bedankt voor fijne feedback.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Geen enkele levering is foutloos…

Geen enkele levering is foutloos verlopen. Afroepen van leveringen kan enkel volgens opgelegde vaste stappen. Hierdoor verstrijkt de geldigheidsduur van de offerte en voor je het beseft, betaal je een fors hogere prijs.
Offertes en facturen zijn zó onduidelijk, dat je niet weet wat er inbegrepen is in de prijs en sowieso voor verrassingen komt te staan.

21. Dezember 2022

Beste Wannes,
Onze procedures zijn opgemaakt ter bevordering en in het voordeel van de klant. Verder heb je als klant steeds de mogelijkheid om zelf te bepalen wanneer je levering mag volgen.
We nemen je feedback natuurlijk ernstig en bekijken waar het is fout gelopen en passen aan waar eventueel mogelijk.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Geef Sack de zak.

Prima medewerkers maar een rotsysteem dat zelden oplossingen maar altijd frustratie en ergernis genereert.

21. Dezember 2022

Antwort von sackzelfbouw.be

Beste Guy, We lezen hier je ongenoegen en vinden dit natuurlijk niet zo heel fijn. We streven naar een maximale klantentevredenheid en dat is natuurlijk niet altijd even evident.
Mogen wij je toch een aangename kerst en voorspoedig 2023 wensen.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Bestelling werd pas veel later…

Bestelling werd pas veel later doorgegeven dan de datum van bestelling in de winkel (28/10/2022). De producten zouden een 3-tal weken later geleverd worden. De levering duurde daardoor 6 weken (9/12/2022).
De levering daarentegen was tiptop!

7. Dezember 2022

Antwort von sackzelfbouw.be

Beste Ann, bedankt voor je review. Helaas hebben wij de leveringen van de leverancier niet altijd onder controle. Dit is natuurlijk te wijten aan het algemeen en wereldwijde tekort aan grondstoffen. We proberen er natuurlijk alles aan te doen om dit te voorkomen.
Mogen wij je alvast een fijne kerst en een voorspoedig 2023 wensen.

Goede communicatie, correcte leveringen

Leveringen waren correct en communicatie met de klantendienst verliep vlot. Ik kreeg goede informatie van de installateurs.
Flexibiliteit was er zeker. We zijn uiteindelijk compleet afgeweken van het originele collectorplan gemaakt door SACK. We hebben dit besproken met een technicus in Temse. Deze luisterde aandachtig, ging akkoord en leverde ons de extra collectoren.
Verkopers zijn vriendelijk, maar missen soms technische kennis. Ik kreeg bijvoorbeeld verkeerde flexibels meegeleverd voor het aansluiten van de kraan. Ik kreeg na een telefoontje direct de correcte flexibels doorgestuurd via de post.
Tip: Moedig klanten meer aan om voor de levering de filmpjes alvast eens aandachtig te bekijken. Zo blijft de uitleg van de technici veel beter hangen wanneer zij komen leveren.

4. Februar 2022

Antwort von sackzelfbouw.be

Beste Nick en Eline, Bedankt voor jullie fijne feedback.
We gaan zeker aan de slag met die tip. Ondertussen zijn de 180 nieuwe video's zo goed als klaar.
Nog een fijne kerst en een voorspoedig 2023.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hebben ons al heel goed geholpen om…

Hebben ons al heel goed geholpen om snel van start te gaan.
Bij ons moet de afzuiging nog geregeld worden in 2023

Antwort von sackzelfbouw.be

Beste Martin en Greet, bedankt voor jullie fijne review.
Alvast fijne feesten en een voorspoedig 2023.

Top kwaliteit

Heel vriendelijk personeel , gedienstig. De geleverde artikelen worden goed gecheckt . Heel goed en mooi materiaal

15. August 2022

Antwort von sackzelfbouw.be

Beste Martine, Bedankt voor je fijne review.
Alvast fijne feesten en een voorspoedig 2023.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Leveringen niet zoals afgesproken net…

Leveringen niet zoals afgesproken net zoals levertermijnen en betalen bij levering niet nagekomen.
Geen voorstellen voor oplossingenof alternatieven.

Antwort von sackzelfbouw.be

Beste Tim, We lezen hier je ontevredenheid. Het probleem van de levertermijnen is helaas te wijten aan een algemeen tekort aan grondstoffen bij de producenten. Wij proberen er alles aan te doen om dit te voorkomen. Helaas zijn zowel onze leveranciers als wij zelf afhankelijk van de productie ergens anders in de wereld.
Toch willen wij je bedanken voor de review, zodat we hier verder op kunnen werken.

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Bart op de helpdesk is top

Bart op de helpdesk is top, alsook vele andere techniekers van sanitair, ventilatie.
De afdeling Elektriciteit verloopt niet goed, desonkanks dat de 3 techniekers die ik daar ken zeer goede mensen zijn, maar ligt het niet aan hen, er is een hoger structureel probleem, en mensen zijn onderbemand.
Online tool is ook niet voldoende.

29. September 2022

Antwort von sackzelfbouw.be

Hey Davy & Katrien, Ik geef het zeker door aan Bart, hij is inderdaad een topper. En in alle eerlijkheid zijn ze dat allemaal bij Sack. Spijtig dat we worden afgerekend op een probleem binnen de markt. Het is enorm moeilijk om meer toppers te vinden op de arbeidsmarkt. Maar we blijven verder zoeken. En hopelijk krijgen we dan de volgende keer een betere score van je.
Mogen wij jullie nog wel prettige feesten wensen en een voorspoedig 2023.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik kan Sack absoluut niet aanraden

Ik kan Sack absoluut niet aanraden. Zeker niet voor verbouwingen. Er wordt geen aandacht geschonken aan de bestaande toestand en te weinig mee nagedacht over de mogelijkheden. De technieken zijn hier ook niet aan aangepast en Sack geeft weinig tot geen advies. De handboeken en video's gaan ook zelden over de exacte versie van de technieken die geleverd worden waardoor het toch altijd net iets anders is en we het keer op keer zelf moesten uitzoeken.

Antwort von sackzelfbouw.be

Beste Lies, We vernemen hier je ongenoegen over Sack Zelfbouw. We nemen deze feedback zeker mee en proberen er alles aan te doen om onze service nog te verbeteren.
Ondertussen zijn er ook 180 nieuwe video's opgenomen met de allernieuwste technieken.
Mogen wij jullie toch nog prettige feesten wensen en een voorspoedig 2023.

Communicatie slecht

Communicatie slecht, verkeerde leveringen, nie kunnen optijd kunnen leveren, verkeerde informatie krijgen op tekening, jullie tool voor elektriek zit vol fouten. Verkeerde informatie krijgen bij offerte enz... is de tweede maal dat ik met jullie werk, maar nooit meer en zal het zelf aan niemand meer aanraden, te duur en de klant is een nummer.

12. Juli 2022

Antwort von sackzelfbouw.be

Beste Koen, We lezen hier je ongenoegen en we nemen hier meteen nota van. Zoals je weet is er wereldwijd een tekort aan grondstoffen. Hierdoor kunnen zelfs onze leveranciers, en dat zijn toch niet de kleinste o.a. Vaillant en Bosch, niet meer op tijd leveren. Wij doen er samen met de leveranciers alles aan om dit probleem te voorkomen.
Verder hebben wij nieuwe procedures ontwikkeld om de communicatie nog vlotter en sneller te laten verlopen.
We begrijpen dat dit voor jullie nu te laat komt, maar het is onze plicht om te reageren op jullie ongenoegen.
Als er nog vragen zouden zijn, laat het niet ons te contacteren.
Mvg, Steven Truyman, Marketing

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr