Rynkeby Bewertungen 97

TrustScore 1.5 von 5

1.4

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ribena solbær light Før et riktigt godt produkt , nu er det virkelig blevet dårligt , det har ingen smag af den gamle version Nu med blandings forhold1+5. Så ærgeligt, en meget dårlig ide I lig... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg købte for et par dage siden, hvad jeg troede var helt almindelig appelsin juice i netto, så jeg rigtig kunne hygge mig søndag morgen. Jeg hælder et glas op og hvilken skuffelse. Jeg har købt en... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bondefangere! Man forventer ikke en gang saftevand, proppet med kunstige sødemidler når man ser et Rynkeby logo. Det er virkelig et selvmål og man fortjener Intet andet end modvind når man forsøger... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Blev noget skuffet, da jeg i weekenden købte - hvad jeg troede var appelsin juice. Det viste sig at være vand, tilsat en smule smag, forklædt i de gode gamle juice kartoner. Jeg troede ellers Rynkeb... Mehr ansehen

1.4

1 Stern

Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen

Ribena solbær ligt

Ribena solbær light
Nu med blandings forhold1+5.
Så ærgeligt, en meget dårlig ide
I lige fik der , jeg er færdig som kunde🤮

31. Mai 2026

Rynkeby juice is a joke

Rynkeby juice is a joke! (God morgon orange in Sweden) Expensive and mostly water. Warning for this scam company. If they do this to their juice, image what they do with other products..
Please stop selling these scam products at ICA Axfood and Coop.

30. Dezember 2025
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Engang et godt mærke

Engang et godt mærke (2 stjerner for nostalgi), men fik købt deres "Appelsin frugt drik" (20% juice, 80% vand), til 10kr, da jeg desværre troede at det var deres "Appelsin frugt nektar" som er 50% vand og 50% juice.
Den smagte simpelthen af vand... Skuffende og dyrt.
Så med deres "frugt drik" betaler man 50kr. For 1 liter appelsin juice.
Kan lige så godt købe Coops øko mærke til 20kr for 1 liter juice og så blande det op selv...

Rynkeby plejede engang at være det gode mærke..

1. September 2025

Rynkeby Frugt Brus...

Rynkeby Frugt Brus.... lyder sådan set godt, men hvor pokker er brusen af???
Købte en flaske Pink Grape med tranebær i dag, underlig smag og nærmest uden brus. Kunne lige så god havde være saftevand på flaske.
Det var så 3 gang jeg fik køb en sådan Frugt Brus, første, sidste og eneste.

23. Januar 2025

Rynkeby kørt i sænk

Rynkeby er blevet kørt i sænk de seneste år. Dårlige produkter, med næringsmæssig værdi på højde med en Pepsi Max, vildledende markedsføring, samme produkter solgt som private label til langt lavere pris i Netto. Rynkeby har åbenbart mere travlt med at lege cykelryttere end at fokusere på kunderne. Jeg har købt det sidste Rynkeby produkt.

20. August 2024

Gid jeg kunne give 0 stjerner

Gid jeg kunne give 0 stjerner, Rynkeby har totalt ødelagt deres brand. Deres frugtdrik er bare for at de kan spare penge, simpelt hen ikke i orden overfor deres kunder. Hvis i ikke fikser det her lukker jeres butik sgu snart ned

21. Februar 2024

Hold da fast

Hold da fast. Rynkeby samler simpelthen på sure kunder!

Jeg skrev faktisk til dem om at jeg var ualmindelig utilfreds med at blive narret til at tro, deres kræfthelvede af aspartam frugtdrik var ren juice.

Og mage til perfid marketings afdeling.

Jeg klagede direkte til dem så jeg ikke skulle gå online og lave shitstorm
But be hold. I har allerede været der. De ved det! Og de er fuldstændigt ligeglade med jer !

Det eneste jeg bad om, var kompensation i form af den varer jeg troede jeg havde købt. Såsom var juice.

Men i stedet fik jeg en ligegyldig affejning.

Jammen selv tak. Her er et negativ review til samlingen, og en. Kunde der IKKE vender tilbage!

Dårlig kundeservice = ingen kunder!

Held og lykke i stormen venner! I har absolut intet at være stolte af!

18. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er faktisk utilfreds men...

Jeg er faktisk utilfreds med jeres nye smagsændringer🧐, men jeg tror på, at i forstår vores utilfredshed🥵, men jeg tror på, at I kæmper hårdt for at finde en god løsning!! 🙏🙏

Det må heller ikke være sjovt for jer! 😅

God jul 🎄

5. Dezember 2023

Ville ønske at Rynkeby ville skrive

Ville ønske at Rynkeby ville skrive
Light på de produkter som de søder med sødemiddel hvilket jeg bare slet ikke forstår at der er behov for at bruge…😡😡😡😡😡
Kommer ikke til at købe Rynkeby mere

5. November 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeres hyldeblomst saft var ellers så…

Jeres hyldeblomst saft var ellers så god, jeg var vild med den. Men i har desværre ødelagt den med ''Ny smag'' .. Den smager ikke godt, lidt af pære nu. Total ødelagt. Kunne i ikke gå tilbage til den gode gamle smag?

12. Oktober 2023
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hvorfor ødelægger i jeres brand Rynkeby?

Kære Rynkeby, jeg er så skuffet over at i kan finde på at lave frugtdrik i stort set samme kartonlayout som jeres tidligere juice produkter.
Hvad fik jer til at ro at danskerne ikke længere selv kan blande deres eget saftevand fra koncentrat?
Er fremtiden for jer virkelig at i vil sælge tynd færdigblandet saftevand i stedet for juice, endda til en pris hvor man kan købe rigtig juice fra andre producenter.
Jeg håber at i er bevidste om at i er ved at smadre jeres ellers så gode brand. Kom nu ind i kampen og sælg juice i god mærkevarekvalitet 2 - 3 kr. dyrere end alle private label brands.

16. September 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr