De spanwartels (M12) met gaffels, U-bouten, bouten, (dop)moeren, ringen (allemaal M12) die ik bij RVS land heb besteld zien er allemaal mooi en stevig uit. De U-bouten en spanwartels staan sinds een w... Mehr ansehen
Zoekend naar een specifieke maat en uitvoering schroeven kwam er bij de alternatieven een mooie assortimentsdoos tevoorschijn met een hele verzameling van het gezochte type. Aangezien ik nog lang niet... Mehr ansehen
De bestelde goederen werden op de verwachte leverdatum geleverd. Aan 1 van de bestelde items was een klein beetje schade bij levering. De klanten-dienst handelde dit probleem zeer snel en accuraat af... Mehr ansehen
Ik heb hier reeds dikwijls besteld, er is een enorm assortiment van bouten en moeren, eenvoudig op te zoeken in de webshop. Verkrijgbaar in kleine en grote hoeveelheden. Steeds dezelfde dag verzonden,... Mehr ansehen
- Metallhandlung
- Baufachhandel
- Geschäft für Dekoration und Inneneinrichtung
- Heimwerkerfachhandel
- Befestigungsmittelanbieter
- Zulieferbetrieb für die Metallindustrie
Vom Unternehmen geschrieben
De mooiste RVS artikelen voor in en om je woning of bedrijfspand. Gemaakt van hoogwaardig roestvast staal voor een strak en stijlvol resultaat. Of je nu zoekt naar een RVS balustrade of hekwerk, deurbeslag, kapstok met kledinghangers, een klassieke ronde trapleuning of juist een industriële zwarte trapleuning, een robuuste vlaggenstok voor je boot of ventilatierooster: in onze vele categorieën bieden wij een ruime keuze aan RVS producten. Bestel nu vertrouwd in onze webshop en ervaar direct onze uitstekende service.
Via Fabrica 11, 6367 AX, Voerendaal, Niederlande
- +31 (0)45-7370045
- info@rvsland.nl
- www.rvsland.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Goede producten
Goede producten, snelle levering, acceptabele prijs
Goed geadviseerd
Goed geadviseerd, goed geholpen, en geweldig mooi af product ontvangen. Super support! In het bijzonder Martin Cox dank.
Servicegericht
Goede volledige info op de website. Perfecte service bij extra vragen. Probleemloos retour. Mooi materialen. Breed en groot assortiment.
Snel en correct geleverd
Zeer goede ervaring online bestellen…
Zeer goede ervaring online bestellen duidelijke website en pakket gaan ophalen.Zeer goed verpakt.Bedankt voor de goede service. Zeer tevreden klant.
Prima RVS
Prima RVS materialen, overzichtelijke site en snelle en correcte levering. Aanrader A+
Veel keus
Veel keus. Goeie producten voor een nette prijs. Snel geleverd en goeie communicatie.
heldere informatie
heldere informatie, snelle levering
stalendeur in kozijn gekocht
Ik heb een stalendeur in kozijn gekocht bij RVSland. De deur zelf is mooi uitgevoerd en ziet er degelijk uit, daar ben ik in eerste instantie tevreden over.
Helaas laat de werking van de ingebouwde magneetsluiting te wensen over.
De magneet is zó sterk dat de deur erg zwaar open gaat. Wanneer hij loskomt, schiet de deur abrupt open en begint deze hevig te trillen. Alles is correct en waterpas gemonteerd, dus daar ligt het probleem niet. De oorzaak is duidelijk: de magneet is simpelweg te sterk.
Daarnaast slaat de deur bij het sluiten door de magneet hard tegen het kozijn, wat veel kabaal maakt. Dit doet afbreuk aan het gebruikscomfort en voelt niet als een nette afwerking voor een product in deze prijsklasse.
Ik heb hierover contact opgenomen met RVSland. Daarbij werd aangegeven dat dit probleem bij hen bekend is en dat ik zelf stoelviltjes bij de bouwmarkt moest kopen om tussen de magneet te plakken als oplossing.
Persoonlijk vind ik dit een teleurstellende manier van omgaan met de klant. Als je een product koopt, mag je verwachten dat het goed functioneert zonder dat je zelf aanpassingen moet doen of extra kosten moet maken. Als dit een bekend punt is, had dit vooraf vermeld moeten worden of had er standaard een passende oplossing meegeleverd moeten worden.

Antwort von RVS Land
snelle levering en prima kwaliteit
Keurige levering
Keurige levering, mooi materiaal. Alleen de bijgeleverde schroef ging niet lekker in de plug!
makkelijk bestellen en correct geleverd
Zeer degelijk verpakte producten
Zeer degelijk verpakte producten. Ben ook zeer tevreden over de kwaliteit van de bestelde producten. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen.

Antwort von RVS Land
Goede service, doet. Wat het belooft!
Netjes verzaagd en zorgvuldig ingepakt.
Snelle levering van uitstekende mal…
Snelle levering van uitstekende mal voor deurbeslag
Leveren goede artikelen
Precies gekregen wat ik bestelde, prima pasvorm en erg solide
Goede heldere webshop
Goede heldere webshop, zonder poespas een correcte levering ontvangen
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.