Run For Cover Bewertungen 1'055

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk rejse! Virkelig god stemning og en følelse af at være en del af et team.. en rigtig løbe familie tur! God og helt ny bus, god tidsramme til stop ved grænsen og kaffe/the i bussen. Hotel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Der ydes altid en efterhånden noget nær angstprovokerende god service fra Run For Cover, det er en sjælden god oplevelse at handle hos dem, mere af det tak :) Flere og flere virksomheder, byder e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt igennem en fantastisk kreativ og inspirerende workshop, hvor der virkelig blev delt ud af viden og metoder. Dune 310 skaber et fedt miljø, både for børn og voksne. Kan anbefales til alle der vil... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har efterhånden handlet en hel del hos Run For Cover.- Maling, Tuscher, Bøger, Vinylplader og Tøj. Online fungerer det bare upåklageligt, og som regel har jeg på bestillingsdagen (alt efter tidspunkt)... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Geschäft für Künstlerbedarf
  2. Kunsthändler
  3. Buchhandlung
  4. Herrenmodengeschäft
  5. Musikgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Run For Cover er Danmarks førende hiphop og graffiti/kunst butik og webshop. Vi har et kæmpe udvalg af LP'er, bøger, streetwear, graffiti- og kunstudstyr(spraycans, markers, tuscher), kunstudstillinger og endda vores egen podcast og blog. Find hele vores udvalg på www.runforcover.dk eller i butikken på Hvidovrevej 80A, 2610 Rødovre.

Kontaktinformationen

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Fantastisk rejse

God og helt ny bus, god tidsramme til stop ved grænsen og kaffe/the i bussen.
Hotellet lå meget centralt og var en både estisk smukt hotel og med Weelness/træningscenter og lækker restaurant hvor Run for you havde søgere for sund maraton pasta buffet aften op til løbet og morgenmad på dagen.
Alt i alt en rigtig god tur!!!

27. April 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kan ikke indlæse gavekort.

Kan ikke indlæse gavekort.

Det er ikke lykkedes at indlæse gavekort fra webshop. Det er ikke muligt at finde et felt der hedder gavekort til under bestilling eller før betaling, som det ellers står beskrevet.

Der er et felt til rabatkode, men gavekortkoden genkendes ikke her.

14. Mai 2024

Run for cover

Kvalitetsvarer til en fornuftig pris. Kæmpe udvalg af flotte farver 😍Altid lynhurtig levering
Jeg har handlet der mange gange og jeg har været meget tilfreds hver gang.
Tak

23. April 2024
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Leveringstid +1 måned

Bestilte hos dem 23/12 - og i dag 25/1 har jeg fået besked om min vare er afsendt - så + 1 måned. Jeg har sendt flere mails for at komme i dialog omkring hvor min vare var - og sidst at jeg gerne ville annullere. Uden respons overhovedet. Der kan ske fejl alle steder - men at ignorere al kommunikation synes jeg ikke bevidner om den bedste kundeservice.

24. Januar 2023
Run For Cover-Logo

Antwort von Run For Cover

Hej Camilla

Jeg bliver oprigtig trist over at læse din anmeldelse. I udgangspunkt har vi ingen problemer med en dårlig anmeldelse, hvis vi føler den er berettiget men det synes vi ikke helt den er i det her tillælde. :-(

Problematikken med granitspray kom bag på hele Skandinavien i November efter den svenske blogger lavede et IKEA hack. Forespørgslen var (er) enorm og i en sådan grad at ingen producenter kunne følge med. Derfor aftalte vi med vores tyske producent at vi ville lægge dem op til forudbestilling med en forventet leveringsdato omkring midt/ultimo Januar - dette skrev med vi store tydelige røde bogstaver i webshoppen inde på selve varen (hvor vi også løbende er kommet med updates på udviklingen af leveringen da rigtigt mange har skrevet og ringet med en status). Status og info har være opdateret derinde følgende datoer:

D. 8.12.
D. 16.12
D. 20.12
D. 14.1
(og senest i går d. 25.1.)

Vi har i perioden været i intens dialog med producenten flere gange om ugen for at kunne fælge efterspørgslen til dørs. Som før omtalt er efterspørgslen enorm og til de første 120 kunder skrev vi endda en personlig mail til folk med updates men da vi desværre også kun er mennesker måtte vi erkende at vi til sidst valgte kun at opdatere inde på selve varen, samt løbende på Instagram og Facebook - og så satsede vi selvfølgelig på at folk læste updatesene inde på varen før de bestilte.

Vi modtog 120 granitspray i går og de blev alle sendt ud i går, og der er flere på vej. :-)

Summa summarum er jeg ked af din anmeldelse og af at du har haft en dårlig oplevelse - vi vil allerhelst have folk er glade og tilfredse. Vi svarer på kundehenvendelser og tager telefonen hver dag, når folk ringer MEN hvis du ikke har fået svar på din henvendelse er jeg meget ked af det og det kan jeg kun beklage. Nu er din vare desværre sendt men hvis du ikke vil have den så skal du blotte lade den ligge i pakkeshoppen. Så sørger jeg for at du får din penge tilbage så snart vi får den retur.

Mange hilsner

Torben
Run For Cover

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

skodbutik

skodbutik

Runforcover er en flok idioter som går og claimer de har styr på noget som de i virkeligheden ikk har styr på. Dårlig service gentagende gange vilket har resulteret i at jeg ikk har handlet der i lang tid. Så for et par dage siden kommer jeg for at købe noget grej hvor det første jeg får at vide er at jeg skal ligge tasken (et vildt ussikkert sted hvor alle kunne snuppe den på 2 sekunder hvis det var) jeg siger derefter at det er noget åndsvagt noget hvorefter jeg bliver mødt af svaret (Du skal gøre det ellers må du ikk være her) i en aggressiv tone…. Mit bedste råd hvis man mangler grej det er at tage i unfade eller fresh connection, der er de altid smilende og imødekommende og friske på at hjælpe en til hvad end man skal bruge hjælp til

19. November 2022
Run For Cover-Logo

Antwort von Run For Cover

Hej Lars

Vi er kede af du føler dig dårligt behandlet og vi ikke ved hvad vi laver. Vi har en firma politik om at man lægger sin jakke og taske når man går ind i vores butik - vi har også et skab til formålet og er man ikke tryg med det kan vi opbevare det bag ved disken. Det har vi haft længe så det er der egentlig ikke noget nyt i - det er ens for ALLE kunder - og ingen har, indtil nu, haft et problem med det. Vi synes bestemt også vi behandler folk pænt og ordenligt og at vi er hjælpsomme og imødekommende.

vh

Run For Cover

Super god

bestilte en masse forskellige tuscher og lidt andet. Bestilte kl 11:11, og pakken blev sendt kl 12. De arbejder hurtigt.
Fik et opkald fra butikken om, at der var sket en fejl, men min ordrer, men det var en falsk alarm.
Det gør bare lidt mere for kundservicen, når man får et opkald i stedet for en mail.

5. September 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Run For cover er det bedste jeg ved

Run For cover er seriøst den bedste butik.
Jeg har bestil tre gange på deres webshop, og første gang fik jeg fem klistermærker med og anden gang fik jeg ikke nogle, så jeg spurgte om jeg ikke måtte få nogle flere klistermærker med i min tredje pakke. Da min pakke så kommer åbner jeg den og ser en seddel, hvor der står "Har smidt lidt Xtra stickers med" og jeg modtager så 37 forskellige stickers! Det er virkelig nice! Så tusinde tak👍

23. August 2022

brandevarmt

Har bestilt fra dem et par gange nu og det spiller bare ultra maks hvergang, sindsygt gode produkter der bare er fjong. klart anbefales

18. August 2022

Altid en fornøjelse!

Servicen er ALTID i top hos Run For Cover!
Har handlet en del her nu og har altid været oven ud tilfreds.
Og er der et problem så bliver der altid fundet en løsning! Kanon godt arbejde!

15. Juli 2022
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altid en fantastisk oplevelse at handle…

Altid en fantastisk oplevelse at handle hos runforcover. Jeg handler med dem ca hver anden måned, og der er altid samme hurtige service, og aldrig fejl i min ordre. Jeg bestiller desværre altid først når jeg er løbet tør for markers, og der går aldrig mere end 2 dage før jeg har nyt stash. ren woop woop! <3

2. Mai 2022

Fantastisk service

Bestilte lidt lækker rigere til mig selv fredag klokken 16 kom lørdag eftermiddag Super lækker kvalitet superfede kundeservice Hvis man kunne give den ti ud af ti havde jeg gjort det

30. April 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr