Played this when i was younger I grinded it bad had like 6 lv 99s that took months and recent after 10 year break thiught i would have ago and they permanently banned me for cheating. I hate cheaters.... Mehr ansehen
Removing treasure hunter keys without reimbursing players who spent real hard-earned money is a real slap to the face considering RuneScape itself costs 100+ dollars a year to play. I had hundreds o... Mehr ansehen
Runescape/Jagex used to be one of the most reliable, consumer caring game developers but thats all changed. There's no player support as all avenues have been closed down. Their stance on bots has co... Mehr ansehen
Terrible game, they make character builds difficult, in game items way to expensive, the best play action only happens when you reach lvl 99+, and even if you grind your avatar to the top you don't ge... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
RuneScape is a massive 3d multiplayer adventure, with monsters to kill, quests to complete, and treasure to win. You control your own character who will improve and become more powerful the more you play.
Das haben sich andere Leute angesehen
Nice spil
Jeg har spillet i over 4 år - dog med nogle pauser undervejs. Fedt spil! :D Gf Jagex :D
Fint spil
Det er et fint spil med god grafik, men det bliver kedeligt i længden. Man bliver virkelig afhængig, så pas på! :D
Fremragende!
Udover at spillet er godt, så har de god support - havde problemer med min account, under 2timer efter var der svar, og problemet var løst. Der kan ikke siges andet!
Great site, no problems.
Great customer support and a fun game
Mistede 70kr på Runescape!
Jeg skulle købe member også kom jeg til at sende 2 koder, og så blev der hævet 140kr fra min mobil. Jeg sagde øv (fordi jeg ikke vidste om jeg spillede runescape om en måned (og så ville jeg ikke betale for 2 )), og ville så aktivere koden 2 gange (forskellige koder self), men jeg kunne kun aktivere 1, da der så var gået en måned ville jeg aktivere kodenr2, men den virkede heller ikke. Det var self også lidt min egen skyld, men de skal skrive at vis man kommer til at sende 2 sms'er kan man ikke få pengene tilbage! Ellers er spillet okay med grafik, men det bliver kedeligt når du ikke kan finde på noget, eller ingen runescape-penge har...
Rubbish
Bought my goods and didn't receive them. They also kept my credit card details!
fint og sjovt.
grafikken kunne være bedere men det er godt de har lavet det i "HD" det er også sjovt ... altså når man er member ... hvis man er non-member så er det ikke så sjovt.
man kan godt blive træt af det så 4/5 ;)
Hilsen en lvl 101-106 :P
okay men kedeligt til sidst
Rigtig god grafik, kan også spilles i fullscreen og HD. Men det er lidt kdeligt i længden. Men giver 4 ud af 5.
No title