Royaltemptationfashion Bewertungen 23

TrustScore 4 von 5

3.9

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De leukste winkel van Nijmegen. Zo vriendelijk en service perfect. En zie je ergens iets wat ze zelf niet hebben dan word het gewoon geregeld. Als ik zelf niet naar de winkel kan dan komen ze g... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super leuke winkel, ik kom er regelmatig. Altijd gezellig en wordt goed geholpen. Eigenaar en personeel zijn zeer vriendelijk en er wordt goed de tijd genomen om leuke outfits uit te zoeken. En er... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super mooie winkel met lieve mensen, altijd behulpzaam met de juiste kleding zoeken! kom veel met mijn kleindochter , ruilen geen probleem zeer tevreden 😊 leukste winkel van Nijmegen ( vindt ik) henn... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ik had een jurkje uit de sale gekocht 80 euro. Jurk paste niet, retour gemeld maar dit mocht niet sale artikelen. Conform wet mag je wel sale artikelen retourneren Dit aangeven, kreeg toen... Mehr ansehen

3.9

Gut

TrustScore 4 von 5

23 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Super leuke winkel

Super leuke winkel, ik kom er regelmatig.
Altijd gezellig en wordt goed geholpen. Eigenaar en personeel zijn zeer vriendelijk en er wordt goed de tijd genomen om leuke outfits uit te zoeken. En er is altijd tijd voor een leuk gesprek! Ik vind het een top zaak!

10. März 2026

De leukste winkel van Nijmegen

De leukste winkel van Nijmegen.
Zo vriendelijk en service perfect.
En zie je ergens iets wat ze zelf niet hebben dan word het gewoon geregeld.
Als ik zelf niet naar de winkel kan dan komen ze gewoon naar mij met de kleding.
En in de winkel altijd gezellig een bakje koffie.
Nee ik shop alleen nog maar hier want de gezelligheid in deze winkel vind je nergens anders.
Jullie zijn toppers gewoon ❤️

9. März 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik heb via fb paar keer schoenen…

Ik heb via fb paar keer schoenen gekocht en dat ging goed en snel reactie ontvangen en na de betaling kreeg ik snel mijn track en trace
Rtbrand beveel ik iedereen aan
En de schoenen lopen heerlijk en ben erg blij mee
Ik volg jullie heel graag op de sociale media en tot de volgende aankoop

5. Februar 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Een super tof team eerlijk en lief…

Een super tof team eerlijk en lief krijg altijd alles netjes opgestuurd je word gewaardeerd als klant nog niet 1 keer een probleem gehad dus ik begrijp sommige reacties niet je kan waar dan ook altijd een keer pech hebben of niet per direct geholpen worden maar dat betekent niet dat het een slechte winkel is rt brand is de tofste winkel met het gezelligste team 👍🏻

12. Januar 2026

LET OP! Slechte service / nemen retouren niet aan

Product op 19 juni in ontvangst genomen, direct gemaild vanwege defect en gevraagd om een retourlabel. Kreeg als reactie de draden af te knippen. (Hiermee niet akkoord, want dit gaat natuurlijk rafelen). Nogmaals gevraagd om een retourlabel, zonder gehoor.

Na meerdere mails werd er gereageerd dat ik het mocht retourneren, maar dan een tegoedbon zou ontvangen, omdat het buiten de retourtermijn zou zijn. (Volgens hun track en tracé was het 5 juni bezorgd, maar is op camera beelden te zien dat het in een kussenbak is gelegd, dus niet aan mij overhandigd). Maar die 19 juni is binnen de retourtermijn, dus daar begon de discussie al.

Na veel over en weer gemail, blijven ze bij hun standpunt en nu weigeren ze zelfs het retour aan te nemen en komen zelfs met incasso kosten.

Verschillende mails op late tijdstippen, geen antwoorden op gestelde vragen, incorrecte zinnen.

Het is dat ik hoogzwanger ben, anders had ik dit graag juridisch aangepakt.

Kortom:
*Nemen defecte producten niet terug.
*Houden zich niet aan het retourtermijn.
*Zijn erg nalatig met contact.
*Nemen op geen enkel stuk verantwoordelijkheid.

19. Juni 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Bestelling gedaan niks geleverd wel betaald

Bestelling gedaan, 160 euro betaald en niks geleverd gekregen. Er is geen contact mogelijk, reageert nergens op. Niet via insta, niet via mail en telefoonnummer werkt niet. Ik wil mijn geld terug, maar krijg geen reactie. Ik vrees dat ik 160 euro net zo goed had kunnen weggooien. Heel vervelend.

24. Juli 2025

Bestelling gister gedaan

Bestelling gister gedaan. Zou vandaag binnen zijn. Helaas nog steeds niet binnen. Nu is de datum weer aangepast naar morgen.

Als er niet gegarandeerd kan worden dat het de volgende dag in huis is, zet dat dan nergens neer!!!!! Super vervelend

4. Juni 2025

Super slechte service

Super slechte service! Jurkje retour gestuurd binnen retour termijn hun blijven volhouden van niet. Nemen jurkje niet retour. Toen kwam die met de smoes dat jurkje naar een huis geur rook dat ze het daarom niet retour namen. Jurkje hebben ze naar vragen terug gestuurd naar mij. Had hem al betaald 155 euro. Bij openen pakket komt er een enorme zweet lucht uit het pakketje. Tot mijn verbazing zie ik dat het jurkje vol zit met vlekken. Geen kaartjes eraan en helemaal beschadigd. Laten we het over de geur nog maar niet hebben. Jurkje is gewoon gedragen.
E-mail gestuurd, maar tot op heden geen oplossing.
Dat je zo je geld moet verdienen vind ik kwalijk. Als je merk koopt verwacht je kwaliteit en klant vriendelijkheid. Niet dat je een gedragen jurkje ontvangt. Oplichters zijn het!!

2. Dezember 2024

Retour

Ik had een jurkje uit de sale gekocht 80 euro.
Jurk paste niet, retour gemeld maar dit mocht niet sale artikelen.
Conform wet mag je wel sale artikelen retourneren
Dit aangeven, kreeg toen akkoord voor retour te sturen.
Dit meteen gedaan, track en trace geeft aan 4 september aangekomen bij de winkel.
Maar tot op heden geen geld teruggekregen.
Dit ook aangegeven, vervolgens mail terug gekregen dat ze altijd meteen de zelfde dag terugstoren, stuur maar verzendbewijs.
Dit verschillende keren gemaild maar er komt geen reactie en ook geen geld.
Dit is niet hoe je met klanten omgaat, ik ben nu 80 euro plus 5.95 kosten retour sturen kwijt.

16. September 2024
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr