Banner for Rombouts

Rombouts Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Web shop en bestellen, verzenden ging goed en snel. Ik had 5 bussen (koffiebonen en filters Kuifje) besteld. Deze waren echter redelijk los verpakt in 1 doos, 2 waren beschadigd van het tegen elk... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Gemakkelijk digitaal te bestellen en heel snel geleverd. Degelijk verpakt door een zeer vriendelijke medewerker. Een klein minpunt in deze bevraging ontvangen we een Engelse tekst. Spreek ons in Bel... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Altijd klaar met raad en daad, snelle levering en super vriendelijk personeel. Yannick Jacobs staat altijd klaar en helpt onmiddellijk als je met vragen zit, en zoekt altijd een gepaste oplossing. De... Mehr ansehen

1. Kaffeerösterei
  2. Kaffeemaschinenlieferant
  3. Lebensmittelhersteller

Über Rombouts

Vom Unternehmen geschrieben

Experience authentic Belgian coffee from Rombouts – four generations of craftsmanship and passion in every bean.

Our coffee is traditionally roasted in Belgium and born from honest partnerships with farmers around the world. We consciously choose sustainable production methods, so you can enjoy exceptional flavour and quality with peace of mind. ☕

From filter coffee to espresso beans: with Rombouts, you're tasting more than just coffee — you're tasting history, respect, and craftsmanship.

Why choose Rombouts?

Here’s what sets us apart:

• Fast delivery

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 48 Std.

Alle Bewertungen

149 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Tevreden klant! Lekkere italian style!😋👌

Bestelling liep iets minder want eenmaal ik iets in mijn winkelmandje legde, kon ik het niet verwijderen en moest ik opnieuw beginnen. Maar eenmaal mijn bestelling correct ingegeven ging alles vlotjes. Snel en correct geleverd. Nog geen proeftaste gedaan maar ik vertrouw erop dat de smaak even goed is als de laatst gekochte in de Colruyt.

29. März 2026

Antwort von Rombouts

Dankjewel voor je fijne en uitgebreide review! 😊
Super om te horen dat je tevreden bent en fan bent van onze Italian style ☕️😋

We hopen dat de smaak je opnieuw helemaal kan overtuigen ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekkere koffie begint bij goede bonen

Vooral heel lekkere koffie.het leven is te kort om slechte koffie te drinken.en prijs/kwaliteit verdient Rombouts 6 sterren.snel en goed geleverd door B Post.koop Belgisch🙂

10. März 2026

Antwort von Rombouts

Wat een fantastische review, dankjewel! ☕️💛
Helemaal mee eens: het leven is te kort voor slechte koffie 😉 Geweldig om te horen dat je onze prijs-kwaliteit zo waardeert én dat de levering vlot verliep.

Bedankt voor je steun en voor het “koop Belgisch” — daar zijn we trots op!

Zeer goede webshop en …

Zeer goede webshop en klantvriendelijkheid!

7. März 2026

Dankjewel voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je onze webshop en klantvriendelijkheid zo waardeert — dat doet ons echt plezier! ☕️✨

Vlotte bezorging

Vlotte bezorging. Kwaliteitsvol producten.

27. Februar 2026

Dankjewel voor je fijne review! 😊
Fijn om te horen dat de bezorging vlot verliep en dat je tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Daar doen we het voor! ☕️✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Just received a e mail im happy to say its in the post love the coffeehave been drinking the coffee filters…best coffee ever

Just received a new email my KeiI have been drinking the coffee filters over 30 years now will not try anything else great coffee and quick and easy I have recommended it to friends and family. I am a disappointed on the Keith Haring Tin when I put my codes in it is saying they have been used I no they have not.Does anybody else have this problem .5 STARS FOR COFFEE 1 STAR FOR THE FREE KEITH HARING STORGE TIN VERY DISSAPOINTED AS I HAVE BEEN A LOYAL CUSTERMER AND GETTING FRIENDS AND FAMILY PURCHASEN THEM

2. März 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Thank you so much for your loyalty — 30 years is truly amazing! ☕💛
We’re delighted to hear how much you enjoy the coffee and that you recommend it to friends and family.

We’re sorry to hear about the issue with the Keith Haring tin codes — that’s certainly disappointing and not the experience we want for our loyal customers. Please feel free to contact our customer service team so we can look into this for you and help resolve it.

Thanks again for your continued support — it means a lot to us!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alles zeer vlot en correct verlopen

Alles zeer vlot en correct verlopen , levering was zeer snel geleverd met een zeer vriendelijke bezorger. Kortom een aanrader!

20. Februar 2026

Dankjewel voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat alles zo vlot en correct verlopen is én dat de levering snel en vriendelijk gebeurde. Bedankt voor de aanbeveling — dat waarderen we enorm! ☕️

Vlotte afhandeling en levering

Vlotte afhandeling en levering. Bedankt.

21. Februar 2026

Dankjewel voor je fijne review! 😊
Fijn om te horen dat de afhandeling en levering vlot verliepen. ☕️

snelle bestelling en levering

Wij hebben ons meteen kunnen registreren, bestelling geplaatst en dag nadien zijn we geleverd.

16. Februar 2026

Dankjewel voor je fijne review! 😊
Wat leuk om te horen dat registreren, bestellen én leveren zo vlot verlopen is — en dat je de volgende dag al kon genieten. Zo zien we het graag! ☕️🚚✨

Perfect

Well packed

16. Februar 2026

Antwort von Rombouts

Thank you for your great review! 😊
Glad to hear everything arrived perfectly and well packed. Enjoy your coffee! ☕️📦

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Filter koffie heel goed

Filter koffie wordt door onze bewoners goed gesmaakt

13. Februar 2026

Dankjewel voor je mooie review! 😊
Wat fijn om te horen dat de filterkoffie zo goed gesmaakt wordt door jullie bewoners. Dat doet ons echt plezier! ☕️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lekker koffie en vlotte correcte…

Lekker koffie en vlotte correcte levering !

12. Februar 2026

Dankjewel voor je fijne review! 😊
Geweldig om te horen dat de koffie smaakt en dat de levering vlot en correct verliep. Daar doen we het voor! ☕️

Good

Good service

10. Februar 2026

Antwort von Rombouts

Thank you for your review! 😊
We’re happy to hear you’re satisfied with our service. Enjoy your coffee! ☕️

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Het duurde een week eer ik mijn…

Het duurde een week eer ik mijn bestelling gekregen heb. Dit is toch lang vergeleken bij anderen.

11. Februar 2026

Bedankt voor je feedback. 🙏
We begrijpen dat een week wachten langer aanvoelt, zeker vergeleken met andere bestellingen. Onze excuses voor het ongemak. Zodra een pakket ons magazijn verlaat, ligt de verdere levering helaas bij de vervoerder. We nemen je opmerking mee om onze service waar mogelijk te verbeteren.

Hopelijk kun je ondertussen genieten van je koffie! ☕️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snelle levering en is gewoonweg de…

Snelle levering en is gewoonweg de beste koffie 👍

26. Januar 2026

Antwort von Rombouts

Dankjewel voor deze heerlijke review! 😊
Super om te horen dat de levering snel was en dat je onze koffie gewoonweg de beste vindt 👍☕️ Dat waarderen we enorm!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wij zijn verheugd dat ge alles opgelost…

Wij zijn verheugd dat ge alles opgelost hebt zodat we toch deze lekkere koffie kunnen drinken

23. Januar 2026

Antwort von Rombouts

Dankjewel voor je mooie woorden! 😊
Fijn dat alles opgelost is geraakt en dat jullie opnieuw kunnen genieten van die lekkere koffie. Daar doen we het voor! ☕️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

ik kan nu nog niet oordelen heb voor…

ik kan nu nog niet oordelen heb voor de eerste keer bestelt en dat viel heel goed mee

20. Januar 2026

Dankjewel voor je review! 😊
Fijn om te horen dat je eerste bestelling alvast goed meegevallen is. Hopelijk mogen we je ook bij een volgende bestelling opnieuw overtuigen! ☕️

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr