Godt: Langsom og tydelig udtale og gode lange pauser. Du kan faktisk nå, at gentage navneordene både i bestemt, ubestemt form både i ental og flertal i pauserne (når du er blevet nogenlunde for... Mehr ansehen
Jeg har arbejdet med "Tid til spansk" og modtager privat undervisning. Materialet er godt opbygget og fungerer super fint med lydfiler til ex. bilen. Undervisningen er meget intensiv og udbytterig, He... Mehr ansehen
Jeg har tidligere købt et begyndermateriale i tysk med CD'er og en bog. Glimrende med begge dele. I spanskmaterialet er der kun CD'ere, godt nok med indstruktion på dansk. Og en CD Rom man kan printe... Mehr ansehen
Nemt at købe og god bruger-service, da jeg uden indvendinger kunne få refunderet mine penge. Produktet synes jeg dog var meget gammeldags, kedeligt og ikke specielt lærerigt. Jeg købte kurset på... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Lær sprog i bilen. Lær spansk, italiensk, fransk, engelsk, tysk, thai, portugisisk og brasiliansk med sprogkurser på cd og cd-rom. Alle kurserne er danskproducerede. Vi har også letlæsningsbøger med cd på 5 sprog i flere sværhedsgrader.
Emiliedalsvej 197, 8270, Højbjerg, Dänemark
- - Send os en mail!
- romanskhus@romanskhus.dk
- www.romanskhus.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Udmærket oplevelse
Udmærket oplevelse. Nem bestilling, hurtig expedition.
Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering! Godt arbejde!
Alt gik som forventet.
Venlig og udmærket betjening ved telefonisk kontakt.
Varen kom som lovet.
Utrolig hjælpsom og venlig person jeg…
Utrolig hjælpsom og venlig person jeg var i telefonkontakt med.
Meget professionelt firma at handle med
Godt kursus men svært at lære thai
Stor hjælpsomhed
Hurtig levering - stor hjælpsomhed - bare OK
Bestilling og aflevering Corina Andersen
Nem proces og god service
Er ikke begyndt at arbejde med…
Er ikke begyndt at arbejde med materialet endnu, men indtil videre helt OK
Spansk for børn - super produkt!
Købte spansk til børn på download i går aftes og min søn på 8 år er allerede i gang her til morgen.
Jeg kan selv forstå og snakke spansk men nogle gange svært selv at lære fra sig til sine børn. Men det her kursus er mega godt og meget nemt for et barn at forstå, hvordan man skal gøre. Så 5 stjerner herfra!
Hurtig og nem bestilling.
Hurtig service
Hurtig service, god hjælp og fin varer. Tak for det.
Straks levering af varen. Utydelig tysk
Straks levering af varen, der var en lydfil, så ingen problemer dér. Angående selve lyden, så er det ærgerligt, at de tyske sætninger hele tiden bliver utydelige i slutningen af sætningen/slutningen af ordet. Det er så desværre især ofte de sidste ord i den tyske sætning eller ord, der er det specielle, eller selve bøjningen af det sidste ord, som man så desværre slet ikke kan høre. Det har desværre begrænset min indlæring en del, at den tyske udtale af ord og bøjninger er utydelige.

Antwort von Romansk Hus
God service og hjælp til at løse mit…
God service og hjælp til at løse mit problem. Den 5. stjerne kommer når I kan levere MP3 filer der kan overføres direkte til telefonen og som kan afspille både i den rigtige rækkefølge og uden at skulle starte hver fil enkeltvis. Det virker nu, men jeg havde ikke fået det til at virke uden jeres hjælp

Antwort von Romansk Hus
god oplevelse at handle på denne…
god oplevelse at handle på denne hjemmeside
Fuldt tilfreds :)
Spansk uden besvær
Jeg har gjort mig den ulejlighed at udskrive den medfølgende pdf fil til cd'erne. Jeg tror der er andre som mig der arbejder bedst når man kan følge med i teksten.
Jeg købte alle 3 kurser på en gang, det giver både overblik og den største rabat.
Jeg takker for hurtig svar.
Kan kun anbefales
Fantastisk service 👍 og virkelig god undervisnings fil “tid til spansk” begynder.
Nu er der pludselig mange flere ting jeg forstår i den anden undervisning jeg modtager på aftenskolen
Jeg er godt tilfreds!
Kurset i tysk passer super godt til det, jeg havde brug for. Det er dejligt at få genopfrisket de simple ting og så blive prøvet i, om man kan bruge dem, i forbindelse med oversættelse af danske sætninger til tysk. Rigtig god opbygning af kurset. Jeg er glad for, at jeg endelig bestilte!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.