Jag beställde en väska med ett Pokémon-tryck och fick en väska med ett helt annat Pokémon-tryck. När jag kontaktade kundservice, tillsammans med bifogade bilder, säger de att det visst är samma väsk... Mehr ansehen
Das sagen Bewerter
Jag beställde en julklapp den 1 december och fick min orderbekräftelse där det stod att jag kommer få ett nytt mail när paketet packats och skickats. Det är nu den 12 och den paketet har inte ens sk... Mehr ansehen
Beställde ett "glas" som inte alls var vad jag hoppades på, kvalitén kändes så dålig och den var i plast. Jag var inte alls nöjd så hörde av mig via mejl till kundservice och redan nästa dag hade de... Mehr ansehen
beställer den 12de dec, dom skriver på sin sida att alla beställningar innan den 16 kommer innan jul. sen skriver man med deras kundsupport och dom säger att dom har förseningar och det kommer ant... Mehr ansehen
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Ingen leverans och kundtjänst med…
Ingen leverans och kundtjänst med automatsvar ( efter 3 dagar dessutom ) Bedrövligt!
värdelös service!
Det är nu den 12 och den paketet har inte ens skickats! Jag skickade ett mail och klagade och allt de kunde skriva var att det kommer skickas snart.
Sämsta servicen någonsin!
Undvik om möjligt
Undvik om möjligt. Du kommer definitivt inte få allt du beställt. Kundtjänst återkopplar inte alls, eller väldigt långsamt.
Bra kundservice
Jag var inte alls nöjd så hörde av mig via mejl till kundservice och redan nästa dag hade de svarat samt löst mitt problem utan några konstigheter!
Snabb frakt och trevligt bemötande!
Varning!
Ja, vad ska man säga.....Kommer aldrig att handla där mer!!
(för mycket bluffande för min del och sen på köpet uselt bemötande från kundtjänst)
Bluff sida!
Varning för bluff!
Jag la en beställning för en vecka sedan och enligt sidan så skulle de skicka samma dag. Pengarna drog dem direkt, men skicka varor eller svara på frågor gör de inte. Vill varna för denna sida!
VAARNING DYR RETURFRAKT
Beställde en maskeradcape som inte höll måttet. Över axelpartiet var den konstig och enligt mig, felsydd.
Kontaktade kundservice för att informera om att jag ville skicka tillbaka.
Enligt dem skulle man bara "skicka med post tillbaka". Bara det att själva paketet var skrymmande och ingen retursedel erbjuds av företaget. = mitt ansvar om jag vill skicka rek eller ej. = 85kr frakt tillbaka för en vara som kostade 110kr.
Se till att läsa på innan ni köper.
Kundservice var inte behjälplig alls!
Alltid nöjd
Jag har alltid varit nöjd och fått bra service på roliga prylar.
Även när varorna inte fungerat som de ska så har det inte varit något problem alls att få nya och än så länge har jag inte ens behövt skicka tillbaka den felaktiga varan utan bara fått en ny utan problem. Alla andra butiker har krånglat och varit jobbiga när det varit något fel, roliga prylar är den enda butik som varit så lätta att ha och göra med och så generösa vid retur. Jag har kanske haft otur med andra butiker, vad vet jag, men jag blir alltid glatt överraskad av bemötandet från roliga prylar när man är van vid så dåligt bemötande och så mycket krångel annars. Bravo roliga prylar!
Skickades inte alls samma dag
Fick inte leveransen i tid och dålig kundservice vid kontakt. Gick inte att få tag på via telefon trots 10 samtal.
Riktigt dåligt kundbemötande och inget ansvarstagande
Vi hjälpte dottern att beställa saker från Roliga prylar.
Roligaprylar vägrar ändra ett fel som blivit på klarnafakturan pga. att de inte har avtal med Klarna att göra detta, så det går inte....... (Arbetar själv mot klarna dagligen via mina 2 webbutiker)
Totalt nonsens.
Detta har vi försökt:
Har skrivit mejl om problemet, löses inte, pratar med sk. kundservice som inte kan göra något åt felet.
Pratar med ansvarig XX som säger ovan beskrivet om Klarna.
Så om du inte vill betala mer än de aviserar, och oändliga kontakter och tid för att åtgärda ett fel så vänd dig någon annanstans.
Det är när det strular man kan visa sin förträfflighet och här oseriösa företag som dessa stupar.
När allt klaffar är det ju hur lätt som helst att vara bra.....
Förvånansvärt att de kan lägga så mycket tid ändå, istället för att rätta till problemet och behålla sin kund och få gott betyg.
Förstår det inte, hade aldrig behandlat mina kunder med sådan ignorans och ovilja.
Nu när man lagt så mycket tid och gett dem så många chanser!
Återkomma nu när det är offentligt är lite för sent att bry sig...
Sedan har vi redan skickat inköps bevis till trustpilot för detta köp sedan tidigare.
Skit kundservice!
I placed an order one week ago. I received confirmation email immediately after the order. Several days late, I asked the customer service where is my order, they said it was canceled. What they did was that they sent an email to everyone saying that they had payment problem that day. The email was not for a specific order, it was regarded as spam by Gmail! If I didn't ask them, they would never let me know my order was just cancelled wihout receiving a nortification many days after the order!
Crappy service.
They asked me to re-order, but the rabbatkod is no longer valid. It was RoligaPrylar's fault for the payment problem but they didn't actively contact and compensate the customer. What a shame.

Antwort von Roligaprylar
Bra utbud. Bristande lagerhållning. Tröga leveranser.
Många skojiga prylar. Dock väldigt skiftande lagerhållning. Man blir ofta besviken när man klickar på vara efter vara och ser att de inte finns i lager. Sega leveranser. Ofta tar det en hel dag att få iväg en försändelse.

Fantastiskt snabb leverans
Roliga och unika produkter till bra priser. Fantastiskt snabb leverans - ofta är varorna framme dagen efter. Trevliga nyhetsbrev. Aldrig några bekymmer.

Antwort von Roligaprylar
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.