Rødkilde ATV Bewertungen 16

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har netop købt ny CanAm ATV hos…

Har netop købt ny CanAm ATV hos Rødkilde. Hurtig afhentning og indregistrering forløb smertefrit, og man er ikke i tvivl om at de er fagfolk. Alt i alt en god oplevelse.

2. Januar 2026

Antwort von Rødkilde ATV

Tak "Consumer" - hvem du så er :-)

Jeg kan virkelig anbefale Rødkilde ATV

Jeg kan virkelig anbefale Rødkilde ATV. Personalet var super hjælpsomme og professionelle. Kim vidste lige hvad jeg havde brug for og deres produkter levede 100% op til mine forventninger 👍
TAK for super god service, det er ikke sidste gang jeg handler hos jer

21. Mai 2025

Antwort von Rødkilde ATV

Tusind tak for den fine anmeldelse Emma. Det er vi glade for.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har handlet flere gange med…

Jeg har handlet flere gange med Rødkilde ATV og jeg sætter virkelig pris på den service og de gode produkter som de forhandler. Jeg kan virkelig anbefale dem.

11. Februar 2025

Antwort von Rødkilde ATV

Mange tak Mikkel. Du har nu været kunde i over 10 år. Det sætter vi pris på!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Indenfor to år har jeg henvendt mig til…

Indenfor to år har jeg henvendt mig til dem om en lille Honda reservedel, to gange, og igen får jeg at vide, det kan de ikke skaffe, det er ikke rigtigt, de gider ikke, for meget arbejde i forhold til hvor lidt penge de ville tjene, ham der svarede mig hedder Kim Rasmussen, de skulle skamme sig.

19. Mai 2025

Antwort von Rødkilde ATV

Henning Meerson fra Hjørring har aldrig været kunde hos Rødkilde ATV.

Han har henvendt sig for at få prisen på et klistermærke (!) til en Honda ATV fra 1999. Da den er 26 år gammel kan det klistermærke ikke leveres mere fra Honda. Det er svært at trylle en vare frem som ikke findes.

Det har vi prøvet at forklare Henning uden held.

Meget hjælpsom personale

Meget hjælpsom personale, og hurtig pakning og levering af varer. Kun tilfredshed her fra.

2. April 2025

Tak for anmeldelsen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget god kundeservice og produkter af…

Meget god kundeservice og produkter af høj kvalitet.

Rasmus og hans kolleger er fremragende til både at rådgive om produkter samt at sørge for at de er klargjort og lige til at bruge.

Ligeledes har Rødkilde altid været behjælpelige med hurtig levering af reservedele når uheldet har været ude og klar med tips til at undgå unødvendig slid på dele.

12. März 2025

Antwort von Rødkilde ATV

Mange tak for den fine anmeldelse Niels.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Hold jer langt væk fra dette firma.

Hold jer langt væk fra dette firma.
De gider hverken tage telefonen eller sende de rigtige dele der er bestilt. Men pengene vil de gerne have.
Ejer er ufattelig arrogant og mener han styrer verden.

22. Juli 2024

Antwort von Rødkilde ATV

Luther Gudmundsson har 3 gange bestilt sliddele til en brakpudser pr telefon.

For at sikre mod fejltagelser og da Luther kan være lidt svær at forstå, har vi hver gang opfordret Luther til at sende en mail med reservedelsnumre fra vores katalog på web, eller bestille på webshoppen.
Det har Luther nægtet hver gang og tre gange har nogle af de tilsendte dele åbenbart været forkerte.
Da Luther heller ikke har betalt nogle af de tilsendte dele, har vi bedt Luther sende en mail med nummer på de ønskede dele hvilket har resulteret i denne anmeldelse.
Luther er sendt til inkasso.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har nu været fast kunde siden 2017…

Jeg har nu været fast kunde siden 2017 og har altid modtaget super service, men i dag blev jeg alligevel positivt overrasket.
Jeg ringede for at bestille en ny Logic Pro harve til ridebanen og for at høre om de havde mulighed for at skaffe et nyt gaskabel og speeder til min Logic Pro hestepære opsamler. Da det kommer fra England og med Brexit etc. In mente tænkte jeg, at det havde lange udsigter.
Kim havde 3 gaskabler på lager, så det har jeg i morgen, og harven kommer hjem i næste uge…
Tænk at verden er blevet sådan at service er noget man lægger mærke til når det opleves, det burde være en selvfølge.
Tak for det Rødkilde, jeg er sikker på jeg vender tilbage efter flere af jeres fede kvalitetsprodukter.

Mads Frost

22. April 2021

Hej Mads. Mange tak for anmeldelsen

Anbefaling: Hurtige og professionelt

Jeg er fast kunde og køber vel grej og reservedele for i gennemsnit tkr. 20 årligt. Altid hurtig forsendelse og altid i en god kvalitet. Ingen billig bras. En gang imellem går det galt, men så fixer Kim & co. det altid. Udover honda atv er jeg mest glad for min kunz brakpudser m. wetland og twindæk. Kan næsten køre overalt i mosen. Og hestepigerne kan bruge den til folde.

27. Juli 2020

Hej Claus. Tusind tak for den fine anmeldelse

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Denne anmeldelse gælder udelukkende…

Denne anmeldelse gælder udelukkende Rødkilde og Rødkilde ATV - Jeg har gennem flere gange været i dialog med dem i forbindelse med en handel og hvor de "glemte" flere vigtige oplysninger der i første omgang førte til en annullering. Desuden var jeg overrasket over den noget arrogante og "Karl Smart" agtige tilgang til kunder som firmaet har. Kan på ingen måde anbefales.

22. November 2019

Antwort von Rødkilde ATV

Martin Nøhr er ikke kunde hos Rødkilde ATV.

Rødkilde har dog i 2019 købt en ejendom hvor Martin Nøhr fra EDC Svendborg var ejendomsmægler. Det blev en handel fyldt med fejl og forsømmelser fra ejendomsmægler Martin Nøhr.

Det blev efterfølgende blev påpeget i en tilfredshedsundersøgelse fra EDC.

Det blev åbenbart ikke godt modtaget :-)

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr