Hotel Røde-Kro Bewertungen 58

TrustScore 4 von 5

3.8

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Købte take away den 11. april, wienerschnitzel til 6 personer. Vi blev alle meget skuffede over kødet. Det var ca 1 til 1,5 mm tyk max og knastør!! Nogen steder mere panering end kød!! Det prøver jeg... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bestilte få dage ophold 27.3-29.3 2 værelser til 4 voksne. Vi havde Sølvbryllup 27.3 og hyggede med vores 2 unge mennesker. Jeg bestilte vegansk 6 retter og blev ikke skuffet. Værels... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Havde købt en deal med 6 retter gourmet middag og morgenmad. Værelset var rigtig pænt og rent, dejlige senge og et tv med mange kanaler. Middagen smagte herligt og ved første øjekast troede vi i... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Et skønt ophold med virkelig lækker mad og smilende betjening 😊 Vi var to par af sted og havde booket ophold med 10 serveringer samt morgenmad 😋 Det skuffede bestemt ikke og kan klart anbefales.... Mehr ansehen

1. Hotel
  2. Dänisches Restaurant
  3. Familienhotel
  4. Veranstaltungsraum

Vom Unternehmen geschrieben

Familiedrevet hotel, der ligger i Rødekro ikke langt fra Aabenraa og centralt i Sønderjylland kun få minutter fra motorvejen. Vi sætter pris på den gode stemning, den professionelle tilgang til det, vi laver og sætter hyggen i højsædet. Book bord i vores restaurant og nyd en lækker middag - vi tilbyder både menuen med flere lækre elementer, samt den klassiske hovedret. Vi lægger vægt på de friske råvarer og den gode smag i vores køkken. Du kan nyde den lækre mad i vores hyggelige restaurant eller tage den med hjem. Du kan også booke overnatning på et af vores 26 standardværelser eller i en af vores suiter eller vælg et af vores gastronomiske ophold, der inkluderer restaurantbesøg med en lækker menu sammensat af vores dygtige kokke, samt overnatning og morgenmad

3.8

Gut

TrustScore 4 von 5

58 Bewertungen

5 Sterne
4 Sterne
3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God service og dejlig mad

Vi overnattede der to dage, og må indrømme deres personale er utrolig søde og behjælpelig.
Vi fik en masse historik omkring stedet og byen, som bestemt var sjov at få med!
Mad, vin og rom var virkelig lækker til en fair pris.
Vi kunne dog ikke få opgraderet vores værelse så vi måtte nøjes
Selve værelset var fint, man sov godt i sengen og tv’et havde en brugervenlig opsætning.
Selve badet var dog op af bakke, badeforhænget var træls og der var kun lunkent vand. Var rigtig glad for at komme hjem og få et varmt bad.
Men alt i alt, bestemt et besøg værd!

15. September 2023

Antwort von Hotel Røde-Kro

Tusind tak for den fine anmeldelse og de pæne ord om vores medarbejdere. Dem sætter vi utrolig stor pris på.

FANTASTSIK ophold

FANTASTSIK ophold

Super fine værelser , nye senge og pænt og rent alle vegne. Personale og tjenere var meget i smilende og imødekommende.
Vi fik 6 retter i den hyggelige restaurant og det var super lækker mad.
Morgenmaden var fin der manglede ikke noget.
Alt i alt et meget fint ophold og kan varmt anbefales.

20. August 2023

Antwort von Hotel Røde-Kro

Tusind tak for den flotte anmeldelse - den sætter vi stor pris på

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fra mail til morgenmad perfekt oplevelse.
Altid et besøg værd og vi vender retur.
Sara

31. Juli 2023

Antwort von Hotel Røde-Kro

Hej Sara - tusind tak for de pæne ord, og tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - det sætter vi stor pris på.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde købet et ophold igennem…

Vi havde købet et ophold igennem Risskov Bilferie.
Rigtig god mad begge dage, meget serviceminded personale, og rent på værelserne. Så kan man ikke forlange mere

16. Juli 2023

Kære Henning
Tusind tak for de pæne ord. Det glæder mig at høre, I har haft et dejligt ophold.

Glimrende

Efter et par overnatninger på Rødekro kan vi kun give stedet de bedste anbefalinger.
Rent og pænt overalt, venligt personale, og restauranten serverer mad i topklasse til meget rimelige priser.

5. Juni 2023

Antwort von Hotel Røde-Kro

Kære Finn - tusind tak for din anmeldelse og tak fordi du tog dig tiden til at skrive de pæne ord.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lækker mad, frisk servering og hyggelig atmosfære

Vi har netop besøgt Rødekro Kro hvor vi havde en overnatning i Suite og kunne nyde en 6 retters middag.
Værelset var rigtig pænt og rent, fin mini bar og kaffe/te på værelset.
Maden var lækker og vi blev dejligt mætte, hyggelig atmosfære, frisk og venlig servering.
Sidst men ikke mindst en lækker morgenbuffet med moderne og hurtig selvbetjenings panel med kolde og varme drikke.

Det er vores første besøg på stedet, men vi har hørt meget om det da vi selv er fra Aabenraa.

Positivt oplevelse
Ros til jer alle

Hilsen Flemming og Joan

25. März 2023

Super oplevelse

Vi har lige haft en overnatning inklusiv en 6 rettes menu og det var en super oplevelse.
Dejlig modtagelse i receptionen med alt forklaret.
Værelset vi fik var meget fint.
Den 6 retters menu vi fik var en suveræn oplevelse.
Det var en smagsoplevelse og der var ikke sparet på noget. Vi blev mere end mætte. God og venlig betjening.
Et sted vi kan anbefale og vi vil komme igen hvis lejligheden byder sig.

11. Januar 2023

Antwort von Hotel Røde-Kro

Tusind tak for den fine anmeldelse. Den sætter vi stor pris på og vi vil med glæde byde jer velkommen igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi boede på kroen i forbindelse med et…

Vi boede på kroen i forbindelse med et bryllup i Sønderjylland fra 12.8. - 15.8. Skøn oplevelse med et fantastisk personale, dejligt værelse og ikke mindst maden, som var utrolig god. Følte sig meget velkommen fra start til slut. Mange tak fra Carsten og Jette

11. August 2022

Antwort von Hotel Røde-Kro

Hej Jette & Carsten - tak for de pæne ord :-) Det glæder mig at høre, I nød jeres ophold.

Weekendophold

Vi har i denne weekend været på en fantastisk ophold med god betjening og super god mad. Vi kommer gerne igen. Lissy og Ingemann.

5. November 2022

Antwort von Hotel Røde-Kro

Tusind tak for den fine anmeldelse - den er vi glade for. Det skulle glæde os at byde jer velkommen igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Min veninde og mig har haft en skøn…

Min veninde og mig har haft en skøn oplevelelse på Røde-kro med super lækker aftensmad og morgen buffet samt super sød personale alle steder, vi kunne godt have brugt et par overnatninger mere 😁 hilsen Tina og Mona

13. September 2022

Antwort von Hotel Røde-Kro

Hej Tina & Mona - Tusind tak for de fine ord. Det glæder os at høre og I skal være hjertelig velkomne igen en anden gang.

3 dejlige dage i Sønderjylland

3 dejlige dage i Sønderjylland . Vi 2 søstre der har nydt et ophold på Røde Kro. Rene og pæne omgivelser, fine værelser, det sødeste og service klarer personalet . Maden er et kapitlet for sig selv,lækkert tilberedt og vi var så heldige at blive ekspederet af tjener Ove ,dygtigt sjov og charmerende.. alt i alt et dejligt ophold,, vi kommer igen 🙂

31. August 2022

Antwort von Hotel Røde-Kro

Tusind tak for de fine ord - vi vil glæde os til at byde jer velkommen igen en anden gang.

super service

super service, flinke personaler, god mad og 2 elbils ladepladser

24. August 2022

Antwort von Hotel Røde-Kro

Tusind tak for den fine anmeldelse :-)

2 skønne overnatninger

2 skønne overnatninger. Dejlig 2-retters menu og skøn morgenbuffet. Og de 10 serveringen er noget af det bedste mad vi har fået, det var særdeles fremragende og jeg vil anbefale alle at unde sig selv den oplevelse. Dejligt imødekommende personale, så helt igennem en dejlig oplevelse - vi kommer igen.

12. Juli 2022

Antwort von Hotel Røde-Kro

Tusind tak for de fine ord. Det sætter vi stor pris på og vi vil med glæde byde jer velkommen igen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rigtig god mad og service.

Dejlig god Dansk mad, som var virkelig godt tilberedt.
Morgenmaden, var samme høje kvalitet.
Imødekommende, venligt personale og kok.
Flink chef som hjalp os med et andet ophold.
Dejligt ophold !

30. Mai 2022

Antwort von Hotel Røde-Kro

Tak for de pæne ord - de er værdsat.

Utrolig venligt personale

Utrolig venligt personale, dejlig mad, fin suite, rent og pænt overalt.
Jernbanen kunne dog godt undværes.

15. März 2022

Antwort von Hotel Røde-Kro

Tak for den fine anmeldelse - det glæder os at høre.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Dejlig, mad , vin og pænt og rent værelse og glad og smilende personale

Havde et ophold på kro' en fra Torsdag til Fredag med tilhørende 6 retters menu og vin menu , super dejlig mad og dejligt vin valg, vi var også så heldig og få den sødeste og dygtigste tjener Mette, som virkelig forstod og få os til at føle os tilpas,dejlig mad, vin og en tjener der kræser om gæsterne " whats not to like " 😊
Også i receptionen blev vi mødet af smil og venlighed både da vi ankom og da vi skulle afrejse.
Dejligt pænt værelse lige bortset fra en lille ting som en lang revner I loftet og at det havde været dejligt hvis I havde tændt for varmen på værelset inden vi ankom nu da det var snevejr og koldt ellers fremstod værelset pænt og nydeligt dejlig dyne og hovedpude pænt bad bortset fra at skulle sidde med badeforhæng i skødet når man var på wc og så var det ikke langt nok måske i skulle overveje at bruge 2 forhæng så de kan glides ind til væggen 🤔
Og så er det ikke meget vand der kommer ud af bruseren uanset hvilken indstilling på bruseren , men god mad , vin og god og sød/ smilende tjener og et rent værelse tæller mere for mig så derfor 4 stjerner så et forhæng delt i to og lidt maling på loftet så havde det været 5 stjerner 😊
Vi kommer gerne igen en anden gang. Hilsen fynboerne 👍

26. Februar 2022

Antwort von Hotel Røde-Kro

Tak for den fine anmeldelse og de rosende ord til Mette og receptionen.
Og tak for at gøre os opmærksom på ovenstående - det tager vi til efterretning.

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Dårlig stil ved ændring ang. husdyr

Vi har i september 2021 købt en deal til overnatning på Røde kro hvilket vi med stor tilfredshed har gjort 5 gange før. Da vi prøver at bestille opholdet får vi at vide at pr 1 januar er husdyr ikke tilladt og at det står på dealen! Vi har altid før haft vores lille hund med så det betyder ingen ophold på Røde kro for os.
På dealen står der intet i betingelserne om husdyr, men i den oprindelige bestilling står det med småt under beskrivelse af hotellet.
Rigtig dårlig stil!
Karsten Berg

12. Februar 2022

Kære gæst
Vi har fuld forståelse for jeres frustration i forhold til ovenstående. Vi har dog desværre oplevet flere gener, når gæster har medbragt husdyr på værelserne. Derfor er denne beslutning truffet. Vi kan ikke kun tillade nogle husdyr og gøre forskel.
Dette har fremgået på vores hjemmeside tre måneder før, det er trådt i kraft, og jeg kan kun beklage, at I derfor ikke kan besøge os.

Rigtig god service

Rigtig god service, lige fra vi ankom, og til vi afleverede nøglen igen. Gode værelser, med det der er behov for.
Super lækker mad i restauranten, samt en lækker morgenbuffet. Gratis kaffe og the, imens vi var der. Ikke sidste gang vi kommer.

22. Januar 2022

Antwort von Hotel Røde-Kro

Tusind tak for den fine anmeldelse og fordi I tog jer tid til det. Vi vil glæde os til at byde jer velkommen igen.

Bedste julemad🤩

Vi fik julemaden til 15 mennesker fra Røde- Kro, bedre julemad kan ikke fås⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

28. Dezember 2021

Hej Susanne
Tusind tak for de rosende ord. Det varmer :-)

Hotelchef

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr