Ritel Bewertungen

2'295
TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Doordat de Vodafone winkels niet meer bestaan,idem de KPN winkels kwamen wij via via bij RITEL in Naaldwijk .Super geholpen daar aan mijn nieuwe telefoon,daar gekocht,goede uitleg en duidelijk,kortom... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

De medewerker dacht echt met ons mee. We wilden 2 abonnementen omzetten en 2 extra abo's aanschaffen. Hij nam de tijd en het was gezellig. Dit was in lijn met 2 eerdere bezoeken aan deze winkel voor e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zeer goede klantvriendelijkheid.In winkel terneuzen. Amy nam ruim de tijd, en heeft keurig geholpen met probleem simkaart. Terwijl het toch druk werd in de winkel.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

In verband met een defecte telefoon, had ik snel een nieuwe nodig. Na wat onderzoek op internet zag ik bij Ritel een mooie telefoon met abonnement op de website. S’morgens de bestelling gedaan en nog... Mehr ansehen

1. Mobiltelefongeschäft
  2. Geschäft für Mobiltelefonzubehör
  3. Elektrofachmarkt
  4. Mobilfunknetzbetreiber
  5. Telekommunikationsausrüster

Über Ritel

Vom Unternehmen geschrieben

Voor 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!
Alle telefoons en netwerken
Voor zowel nieuw als verlenging
Onafhankelijk advies op maat
Altijd voordelige deals!

Ritel verkoopt alles op het gebied van telecom en accessoires voor zowel de particuliere als zakelijke markt. Je kunt bij ons online bestellen via www.ritel.nl of bezoek één van onze 18 winkels voor persoonlijk en onafhankelijk advies op maat! Bij Ritel kun je terecht voor een nieuwe telefoon, een telefoon met abonnement en voor Sim Only abonnementen. Het maakt niet uit waar je je abonnement hebt afgesloten! Daarnaast heeft Ritel een ruimte keuze aan accessoires zoals telefoonhoesjes, oplaadkabels en houders.

Vragen of hulp nodig? Wij helpen je graag! Onze online klantenservice is bereikbaar van ma-za 09:00 – 17:00 uur of neem direct contact op met jouw dichtsbijzijnde winkel!

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

(2'295)

56 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Kwalitatief geweldig!

Snel, vakkundig en doelgericht!

6. November 2024

Antwort von Ritel

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je snel en vakkundig geholpen bent bij Ritel, graag tot ziens!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Duidelijke en eerlijke uitleg voor de…

Duidelijke en eerlijke uitleg voor de aankoop van telefoon en abonnement

5. November 2024

Antwort von Ritel

Bedankt voor je review, wat fijn dat je goed geholpen en geïnformeerd bent door onze collega's van Ritel Etten-Leur! Veel plezier met je nieuwe aankoop en graag tot ziens!

Oprecht

Oprecht, eerlijk, direct en een geweldige hartelijke service

5. November 2024

Antwort von Ritel

Bedankt voor je lieve woorden! Wat fijn dat je tevreden bent over de service bij Ritel Etten-Leur, graag tot ziens in onze winkel!

Super service

Het was een super service ,neetjes alles uitgelegd en zeer klantvriendelijk

4. November 2024

Antwort von Ritel

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je tevreden bent over de service en klantvriendelijkheid van onze collega's! Graag tot ziens bij Ritel Hulst!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Uitstekende service en snel geholpen.

Uitstekende service en snel geholpen.

1. November 2024

Antwort von Ritel

Bedankt voor je review, wat fijn dat je goed en snel geholpen bent door onze collega's! Graag tot ziens bij Ritel Barendrecht

Vriendelijk en behulpzaam.

Zeer vriendelijk geholpen,geen vraag was teveel.

2. November 2024

Antwort von Ritel

Bedankt voor het achterlaten van een review! Wat fijn dat je vriendelijk geholpen bent door onze collega's van Ritel Waalwijk! Graag tot ziens in onze winkel

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede en een eerlijke service!

Ik ben heel goed geholpen en ook in het verleden.
Er word goed nagedacht en echt de tijd voor je genomen.
Ik zou zeggen wil je goed advies en een eerlijke prijs, dan moet je naar de Ritel.

1. November 2024

Antwort von Ritel

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn dat je nu en in het verleden goed geholpen en geadviseerd bent door onze collega's van Ritel Terneuzen, graag tot ziens in onze winkel!

Super service!

Laatst heeft Maurits in de ochtend mijn telefoon opgehaald omdat hij niet meer wilde opladen, nog diezelfde middag heeft hij mijn telefoon gerepareerd en weer thuis bij mij afgeleverd.

Alles helemaal top!!

10. Oktober 2024

Antwort von Ritel

Bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je de service die Maurits geleverd heeft zo op prijs stelt. Graag tot ziens bij Ritel Oud-Beijerland!

iphone 16 pro max / bruin/goud fout geinformeerd

op 12 september 2024 heb ik Ritel Oosterhout een Iphone16 pro max kleur buin-goud besteld. Ik heb aangegeven het toestel los te kopen, evenals mijn Iphone14 pro van maart 2023. Iedere week ben ik gaan vragen of bellen of er al informatie is wanneer mijn bestelde toestel kan verwachten. Geen van de medewerkers heeft mij verteld dat Ritel geen losse toestellen meer mag verkopen. De verkoopster die ik vandaag aan de telefoon heb gehad, vertelde dat zij dat 2 weken na de preorders te horen hebben gekregen van het Hoofdkantoor. 5 weken lang niets daarover gehoord. Sinds gisterenmiddag hoorde ik dat van een medewerker daar in de winkel. Vanmorgen wilde ik hierover wat meer informatie, het schijnt inderdaad dat Ritel geen losse toestellen meer mag verkopen. 5 weken lang !!! is mij daar niets over verteld. Ik vind dit schandalig. De mevr die ik vanmorgen (25 okt 2024 10u) aan de lijn heb gehad, heeft contact opgenomen met het hoofdkantoor van Ritel. Er zou nu voor mij een uitzondering gemaakt worden omdat ik 5 welen lang, iedere week contact, niet op de hoogte ben gesteld dat er geen losse toestellen verkocht mogen worden. Ik hoop dat Ritel Oosterhout zich aan deze belofte houdt. Ik ben echt boos. Als ik nu nog de iphone16 pro max ergens wil kopen kom ik onderaan de lijst. Als mij bovenstaande eerder was verteld had ik de iphone elders kunnen bestellen! Nogmaals ik ga er vanuit dat Ritel Oosterhout zich aan de bovenstaande belofte houdt.

25. Oktober 2024

Antwort von Ritel

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het ongemak dat u heeft ervaren bij het plaatsen van een pre-order van de iPhone 16 Pro Max. Wij begrijpen dat dit een frustrerende situatie voor u is geweest en waarderen uw geduld.

Het is duidelijk dat er een miscommunicatie heeft plaatsgevonden. Wij betreuren het ten zeerste dat u niet tijdig geïnformeerd bent over de beschikbaarheid van deze toestellen. Dit had niet mogen gebeuren en wij begrijpen uw boosheid volledig.

Na uw contact met onze collega's hebben zij gezocht naar een oplossing en u die ook aangeboden. U heeft echter besloten hier geen gebruik van te willen maken en de pre-order alsnog te annuleren.

Mocht u naar aanleiding hiervan nog vragen hebben dan horen we uiteraard graag van u.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ritel: goed in de winkel, in tweede instantie ook goede service.

Vorige week een nieuwe iPhone gekocht bij Ritel Oosterhout. Vriendelijk en behulpzaam personeel. De factuur zou worden verzonden per E-mail. Dat klopt, maar de factuur is als TEKST bijgesloten en niet als (pdf) bijlage. RITEL per mail om pdf factuur verzocht. Antwoord: NIET MOGELIJK! Als een bedrijf als RITEL niet in staat is om facturen als pdf bijlage te mailen dan houd ik mijn hart vast voor de kwaliteit van dit bedrijf.
TOEVOEGING 20-10-2024:
Nog op 18-10 gebeld door Ritel, was een misverstand en per ommegaande ontving ik de factuur in pdf vorm die ik nu eenvoudig kan opslaan. Vijf sterren dus voor winkel en administratie.

18. Oktober 2024

Antwort von Ritel

Van mijn collega's begrijp ik dat er inmiddels contact is geweest om dit misverstand op te lossen. Uiteraard kunnen wij een factuur in PDF leveren op verzoek.
We wensen u veel plezier met uw nieuwe iPhone!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Snel geleverd en goede service

Mijn nieuwe telefoon is snel geleverd via PostNL. Ik werd zelfs nog even gebeld om te vragen of alles duidelijk was en of ik misschien een verzekering nodig had.

18. Oktober 2024

Antwort von Ritel

Bedankt voor het achterlaten van je review, we wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop!

Hele slechte zaak.

Hele slechte zaak.
Meer dan 1 week geleden online een ano afgesloten en ik heb het nog steeds niet in huis. Ze zeiden dat ik moest bellen om iets te verifieren.. ik vraag me af wat precies, aangezien je alles online kunt verifieren tegenwoordig. Bestelling was goedgekeurd en zou verstuurd worden staat in account (nog steeds) maar ze doen moeilijk zonder reden. Ook negatieve reacties worden hier verwijderd heb ik gelezen op een andere website. Deze zal vast ook verwijderd worden, maar gelukkig heb je meer websites die wél betrouwbaar zijn!
Ritel zei dus dat ik moest bellen om te verifieren en daarna zeiden ze dat ze waren overvallen. Een fysieke winkel is overvallen, maar wat heeft dat te maken met mijn online bestelling? Een beetje raar. Voelt heel onbetrouwbaar en voel me onveilig dat ze mijn gegevens hebben, foto bankpas en foto id, alles!
Dus geen abo afsluiten hier als je niet kan bellen… en het lijkt me heel logisch dat je niet kan bellen als je een nieuw nummer aanvraagt🤦🏻‍♀️

13. Oktober 2024

Antwort von Ritel

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze manier van werken. Ik geeft je graag een toelichting, zoals mijn collega's je eerder ook hebben proberen te even.
Wij hebben geen mogelijkheid om reviews te weigeren of wijzigen, tenzij deze aantoonbaar niet over ons bedrijf gaat.
Wanneer je op onze website een bestelling plaatst, dan wordt deze door een van onze 21 winkels verwerkt. Bij een nieuw abonnement zoeken we vooraf altijd telefonisch contact met de klant, om 2 redenen: het voorkomen van fouten tijdens de bestelling en het voorkomen van fraude. Het is immers beter om fouten te voorkomen dan deze achteraf te moeten herstellen.
Jouw bestelling is terecht gekomen bij onze vestiging in Etten-Leur, omdat daar het toestel voorradig was. Helaas is deze winkel dinsdagochtend overvallen. Je zult begrijpen dat we deze winkel enkele dagen gesloten hebben gehouden. Hierbij hebben we er niet aan gedacht om jouw online-bestelling naar een andere shop te verplaatsen, waarvoor onze excuses.
De ervaring leert dat veel van onze klant waarderen dat we even contact met ze zoeken. Daarnaast waarderen wij de input die van van onze klanten krijgen middels een review of persoonlijk contact. Ook jouw reactie zullen we meenemen.
Ondanks deze ervaring wil ik je bedanken voor je reactie en begrip voor deze situatie.

Geweldige service!

Vandaag kwam ik in de winkel bij een schat van een vrouw met rode haartjes. Ze had voor ons speciaal een toestel geregeld, daar hoefde we maar 2 dagen op te wachten. Ritel is een stuk goedkoper als vodafone en tele2 zelf. De oude telefoon sputterde tegen met alleees. Maar ze kreeg het toch voor elkaar met wat tegenslagen. Nogmaals hartstikke bedankt ritel voor de goede zorgen! Ik ben ontzettend blij met mijn apple.

17. Oktober 2024

Antwort von Ritel

Bedankt voor je mooie woorden, wat fijn dat je goed geholpen bent door onze collega van Ritel Barendrecht! Graag tot ziens in onze winkel en veel plezier met je nieuwe telefoon!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onvriendelijk klantenservice en erg…

Onvriendelijk klantenservice en erg sloom. Zou hiet niet bestellen!!! Veel andere betere en betrouwbaardere opties.

Raar dat je aanvullende informatie moet geven. Je zou gewoon anoniem een klacht moeten kunnen indienen. Precies hierom NIET hier bestellen. Slechte service

13. Oktober 2024

Antwort von Ritel

Vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over onze klantenservice. We doen ons best om iedere klant zo goed en snel mogelijk te helpen als het een keer mis is gegaan. Om die reden hebben we je eerder om aanvullende gegevens gevraagd, zodat we hierover contact op konden nemen of na kunnen gaan wat er mis is gegaan. Doordat je die niet wilt verstrekken, hebben we daar geen mogelijkheid toe.
Mocht je die alsnog met ons willen delen zodat we ook daadwerkelijk serieus een oplossing kunnen bieden, dan zijn we nog altijd beschikbaar via shoppen@ritel.nl.

Super service

De dame die ons hielp, was echt super! Klantvriendelijk, oplettend, nauwkeurig, en kan multitasken! We zijn heel blij de winkel uit gewandeld. We missen onze vestiging in Vlissingen, maar zijn blij dat er nog 1 in Middelburg zit! Laat deze blijven ajb!

10. Oktober 2024

Antwort von Ritel

Fijn dat onze collega je zo fijn heeft kunnen helpen! We hopen je nog vaak te mogen begroeten in Middelburg of een van onze andere winkels.

Snelle en correcte afwikkeling

Snelle en correcte afwikkeling. Feedback zeer goed.

11. Oktober 2024

Antwort von Ritel

Bedankt voor je review! Wat fijn dat je snel en goed geholpen bent door onze collega's van Ritel Etten-Leur. Graag tot ziens in onze winkel!

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr