Nem bestilling, Hurtig kvittering på ordre (316805) Ordre hurtig fremme, i dette tilfælde var embalagen desværre defekt, bryder lidt diskretionen som ellers er fin. Alt indhold var i ordren.
Jeg bestilte mine produkter - som i øvrigt kun kostede en tredjedel af hvad det gjorde på andre hjemmesider! - ved middagstid, og modtog dem om morgenen dagen efter! virkelig hurtig levering o... Mehr ansehen
Leveringstiden levede op til det angivne antal hverdage. Desværre var der dog ikke mere plads i den ønskede pakkeshop, hvilket resulterede i at pakken blev forsinket, og at jeg derfor desværre ikke n... Mehr ansehen
Über RipnRoll.dk
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Der udover forhandles kendte mærker som Durex, Condomi, RFSU, My Size og Danske WorldsBest, Protex og NJC kondomer.
Stort udvalg af kondom venlige glidecremer er også på lager til hurtig og diskret levering.
- Danmarks billigste kondomer
- My Size kondomer fra str. 47 til 69mm
- Glidecreme til kondomer
Bjælkevangen 10, 2690, Karlslunde, Dänemark
- info@ripnroll.dk
- www.ripnroll.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ordre #102820
Jeg kan helt klart anbefale ripnroll, det er billigt (hvis man vil) hurtigt og anonymt, hjemmesiden er overskuelig og spækket med interessante produkter og sjov.
Nu bestiller jeg hovedsageligt kondomer, faktisk den billigste til 1kr og trods prisen føler jeg stadig den er langt bedre til prisen end top konkurrenten, det eneste jeg umiddelbart kan sætte en finger på er at glidecremen godt kan tørrer ud (?) efter 15 20+ minutters brug, ellers har jeg aldrig oplevet noget med dem.
Stort tilfreds med servicen også!
Hurtig levering!
virkelig hurtig levering og billige produkter! skal helt sikkert handle der igen
Ordrenummer: 101566
Super
Hurtig ekspedition og forsendelse.
Ordrenummer: 101476
Smukt.
Bestilte og kom hurtigt alt supert!!
-Ordre nummer 99604
meger bra
Bestilte en tirsdag og på lørdag lå pakken i postkassen. Ordrenr 100705
Altid billigt og superhurtig ekspedition!
Der er absolut intet at klage over! Ordre nr. 100840
Ordre opdatering #100498
Jeg kiggede rundt på nettet efter billige kondomer og fandt rip'n'rol som er billige. Jeg bestilte kondomerne og dagen efter var de sendt. jeg ventede og ventede kunne ikke forstå hvorfor de ikke kan da der var gået 8 dage uden jeg havde hørt noget skrev jeg til jer. Jeg fik dog hurtigt svar og et tracking nr så jeg kunne finde min pakke. Fik pakken 1 dag. Alt i alt er det god service gode varer dog tog forsendelsen for lang tid jeg skulle vente ialt 9 dage på pakken.
Kan kun anbefales......
Hurtig og diskret forsendelse, samt varer der altid lever op til forventningerne.
Kan kun anbefales. :-) Ordrenr.: 100867
Riv & Rulle!
Har brugt RipNRoll gennem ~4 år og der har altid været hurtig levering uden problemer.
Bare på med dutteren, så sejler kutteren!
OrdreNr: 100751
Som det skal være!
Perfekt service og leveringstid ! odrenr. 99986
God service, hurtig ekspedition.
Ikke meget at sige. Det fungerer bare. Varerne bliver sendt til tiden i en diskret pakke. Ordre nr. 98473
Godt.
Fin service, overskuelig hjemmeside. Standard kondomer med lang holdbarhed. Hurtig og diskret afsendelse, ingen problemer der.
Fremhævning af ordrenummer giver gratis gave. :-)
Ordre Nummer: 100188
Kondomer for enhver smag ;o)
Billigste sted at købe kondomer, og udvalget er bredt og for enhver pengepung. Har indkøbt kondomer 2 gange med 1 års mellemrum. Første gang havde samtlige kondomer kun ét års holdbarhed, men denne gang er der ingen "hast" med at få dem brugt... ;o) Lynhurtig ekspedition - sådan skal dét bare være!
(Ordrer #75110 + #98925)
Hurtigt og godt
Jeg bestilte 200 kondomer om tirsdagen som skulle bruges til noget indflytterfest, og de var der om torsdagen, så det var perfekt.
Ordrenummer: 98768
God handel
Hurtig og nem handel til billige penge++++
Det eneste jeg er lidt imod er at holdbarheden på produktet kun er 12mdr,
Sidste gang jeg købte produktet i 2011 var der 25mdr holdbarhed.
God weekend.
Ordre nr.99954
Super som altid
Der er endnu en gang intet at klage over, fin pris, hurtig levering. :)
Ordrenummer: 104160
Bedste priser
RipNroll havde de billigste, helt ned til 80 øre pr. stk ved køb af 100 stk. Og så var det forskellige slags og i den lille indpakning.
Ellers er priserne på de andre produkter også i den billige ende.
Eneste minus er, er fragten kostede 29 kr. og at det ikke så ud til, at man kunne få fri fragt ved købt af X kroner.
---
Jeg fandt så lige ud, da jeg så lidt nærmere på kondomerne, at de kun kan holde til november måned 2012, og de er købt midt i april 2012. Det er altså ikke mange måneder til 200 kondomer. Så jeg vil nu hellere anbefale jer, at handle et andet sted, hvor I kan spare fragten ved at købe lidt større ind og at de så også kan holde.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.