Ripley's Believe It or Not! Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Har besøgt Ripley’s i København to gange de sidste 30 dage. Jeg er kæmpe fan. Alle de underlige ting der fremvises og skrives om, hele vibet er super nice og min kammerat og jeg er virkelig glade for... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Awful - felt like the place was held together by sellotape. With so many wonderful museums in Copenhagen this is definitely not one of them. A total rip off.

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Jeg var her som barn og husker det som værende utroligt spændende. Har lige været der igen og det virker desværre ret slidt og misvedligeholdt. Tingene er stadig spændende og imponerende, men det... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Stuffy, the ventilation should be better. Not scary at all but there r interesting objects. Our kids of 13/14 would recommend this place. We were here for almost 2 hours. Drinks upstairs were welcome... Mehr ansehen

Akzeptabel

Alle Bewertungen

8 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

The Mystic Exploratorie. En ægte turistfælde.

The Mystic Exploratorie
Et lillebitte sted, det er set på under 15 minutter. Der er stort set intet mystisk - og det handler næsten udelukkende om horror, tortur og indespærring med diverse skrig og støn og dukker, der skal ligne mishandlede mennesker. I disse Coronatider er det mest uhyggelige faktisk, at det er umuligt at holde afstand til andre besøgende i de små snævre og mørke rum.
Gid man kunne give negative stjerner!

31. Juli 2020

Worst place ever

Worst place ever!

DONT spend your money on this scam.

Things for kids didn't work, lousy attractions, boring and totally waste of time....

15. Juli 2020

Uegnet for mindre børn

Vi var afsted 2 voksne og 2 børn på 6 og 7 år. Stedet var drøn kedeligt for os voksne og børnene var bange for de mange mørke rum og høje lyde.
Ekstra udstillingen var aldeles afskyelig. Min datter græd fordi det var så uhyggeligt. Absolut uegnet for små børn. INGEN advarsler om at der vises totur og den glade sælger i døren lod os forstå at ekstra udstillingen var en interaktiv udstilling, hvor børnene kunne lege.

17. Oktober 2015
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Kedeligt og uegnet for børn

Vi var 2 voksne og 2 børn på 5 og 8 år. Børnene var klart for små til at forstå det meste, og vi voksne kedede os enormt. Udstillingen var gammel og slidt, og der var ingenting gjort for at gøre den interessant eller spændende for hverken børn eller voksne.

Det værste var dog, at den ekstra udstilling, som der blev krævet ekstra penge for, var et rædselskabinet af alle mulige meget uhyggelige ting - folk der blev tortureret, en dukke der sad i en elektrisk stol og så ud som om den blev henrettet. Det hele var lavet som en scene fra en gyserfilm.
Det egner sig absolut ikke til børn under 13 år, og vi blev IKKE fortalt at det var uegnet for børn da vi købte billet.

Ren turistfælde.

26. Februar 2015
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Musseum for teenagere og andre med humor

Ripleys er efterhånden et musseum der er mest kendt for at være noget for teenagere. Og det er vel også i aldersgruppen 11-16 at man får mest glæde af de sjove ting der er derinde. Helt fint mussem som dog godt kunne være lidt billigere.

9. Mai 2012

Uhyggeligt ringe museum

Jeg var med mine børn inde og se Ripley's Believe it or not samt H.C. Andersen-museet. Vi vadede lige igennem uden at blive imponeret eller underholdt. Og det såkaldte H.C. Andersen-museum er blot en række statiske udstillinger med en masse plancher der fortæller om forfatteren og hans eventyr. Jeg tror faktisk, det ville være billigere at tage en tur i Tivoli og få en tur i Den Flyvende Kuffert, og man ville have fået en langt bedre H.C. Andersen-oplevelse.

12. April 2012
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr