Rioleringsbedrijf Kuijpers

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Laten we onze krachten bundelen. Geen ster waard: hun website is nu offline. Wij zijn opgelicht door loodgieter Kuijpers. Zelfde persoon a.k. Kvk nummer. Heeft nog zoveel meer handelsnamen, websites.... Mehr ansehen

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

DIT BEDRIJF NIET BELLEN !! OPLICHTERS!!! Mensen doe alsjeblieft melding bij ACM als je bent opgelicht door mohammed el moussaoui KVK 77964381!!! ACM gaat hier namelijk achteraan… Vooraf zou het... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Hardnekkige Verstopping keukenafvoer.Telefonisch is verteld dat voorrijkosten €40 zou zijn en tarief afspreken met monteur. Was snel ter plaatse. Tarief €169 spoed aanrijdkosten. +€70 p mtr spiraal.... Mehr ansehen

Alle Bewertungen

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Eigen schuld dikke bult

Omdat het bedrag van 820,62 voor een verstopte gootsteen me zo tegenviel ging ik pas nadenken. Na het lezen van de reviews sloeg de twijfel me toe. Reviews lezen is handiger vooraf besef ik mij nu heel goed. Maar ten eerste is het probleem goed opgelost voor zover wij nu kunnen zien. De loodgieter kwam sympathiek over. Het materiaal wat gebruikt is zag er professioneel uit. Van te voren zijn kosten besproken. Wat kon er fout aan zijn. Het eindbedrag viel ons alleen tegen. Hadden we vantevoren beter moeten bedenken. Op de factuur staat helemaal geen informatie zoals Adresgegevens. Telefoonnummer. KvK nr. Bankrekeningnummer.

23. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Pas op dit zijn scammers

Pas op dit zijn scammers.
CCV Fix-it via 085 0600702 werkt achter hetzelfde nummer als Kuijpers.
Ze misbruiken de bedrijfsnamen van goede bedrijven,
Kwetsbare mensen worden opgelicht.

Hebben geen KVK komen met auto's zonder bedrijfslogo. Ze willen je zo snel mogelijk veel geld laten pinnen en zijn weg voor je het weet.

16. Mai 2022

OPLICHTERS!!

€ 1.578,- voor 2 uur werk en niet opgelost.
Waardeloos en grootste oplichters die ik ooit heb meegemaakt.

11. Mai 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onverstaanbare persoon aan de andere…

Onverstaanbare persoon aan de andere kant van de lijn. Er zou met 3 uur een loodgieter langskomen voor het verhelpen van een lekkage. Niemand kwam opdagen. Na wederom contact zou er de volgende ochtend iemand langskomen: niemand op komen dagen. Daarna de opdracht afgezegd. Na het lezen van deze recenties blij dat dit niet doorgaat, maar ik ben wel weer een dag kwijt.

30. April 2022

LET OP: OPLICHTERS

LET OP: OPLICHTERS
Dit bedrijf heeft meerdere websites die er hetzelfde uitzien (in ieder geval rioleringsbedrijf-Verbeek.nl en rioleringsbedrijf-kuijpers.nl) en meerdere 085-nummers, in ieder geval 085 060 0702 en 085 060 0439. Ze kwamen bij ons ‘s avonds 1x langs zonder het probleem (eenvoudige verstopping standleiding keuken) op te lossen en vragen om directe betaling, in ons geval ruim € 600. Ze zouden de volgende dag terugkomen maar deden dat niet en waren niet meer of moeilijk bereikbaar. De kosten zijn ruim drie keer zo hoog als van een erkende rioolservice (zij losten het binnen een uur op voor €187 met weekendtoeslag).

29. April 2022

Zeer slecht bedrijf

Zeer slecht bedrijf, pure oplichting! Willen vooraf een handtekening met de mededeling dat het ontstoppen 99 euro per meter kost, 40 euro voorrijkosten, zonder iets te doen en 160 euro om te starten. Vervolgens asociaal staan schreeuwen en geweldadig worden als je zegt dat het pure oplichting is.
Niet laten komen deze oplichtersbende!

19. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Spiral left in, damaged toilet

I called them last week for helping, they charged 800EUR for 1 hour. Worst part is another company found a spiral they left behind when looking with a camera inside the pipe and didnt inform us. Report these scammers to police and stay away !

1. April 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Heel slecht gevoel overgehouden aan dit…

Heel slecht gevoel overgehouden aan dit bedrijf! Gevoel van oplichting gezien ze mijn moeder(89) een bedrag lieten betalen van €350,- voor nog geen 10 minuten werk!! Gelukkig niet gepind. Ook lieten ze de wc vloer kletsnat achter. Een uitglijder had dus ook nog eens gekund. Al met al zéér slecht en niet mee in zee gaan! De site ziet er gelikt uit maar ondertussen……!

28. März 2022

OPLICHTERS!!

Geen prijsopgave vooraf aan de opdrachtgever, zoals staat op de site. Gevolg: torenhoge rekening voor half uurtje werk, die huurder van het pand moest betalen.
Mail hierover wordt niet afgeleverd, telefonisch contact verloopt moeizaam: de baas is er niet, er wordt me geen naam gegeven, ik word uitgelachen als ik zeg dat dit een idiote rekening is en dat ik juridische stappen wil ondernemen. Ik kan wel komen praten, en als ik adres vraag waar ik naartoe kan komen, wordt er gezegd: dat staat op de site, en het wordt geweigerd het me gewoon aan de telefoon te vertellen.
Speurtocht naar achtergrond van dit bedrijf levert niets dan onduidelijkheden op.
Kortom: ga hier niet mee in zee, en waarschuw anderen!!!

17. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

OPLICHTERS!!! KOMEN AFSPRAKEN NIET NA!!!

OPLICHTERS!!!

Vreselijk 'bedrijf'! Niet te bereiken!!! Willen alleen geld vangen en als er iets is achteraf dan hoor je ze niet meer. Ze kwamen bij mij voor de keukenafvoer, ik had hen gebeld allemaal vriendelijk (toen nog) en werd vrijwel direct teruggebeld door een PRIVE NUMMER van een monteur en met hem de afspraak gemaakt. Allemaal prima. Nadat hij was geweest was het probleem toch niet verholpen en besloot ik om een nieuwe afspraak te maken in het kader van garantie. Dat kon en hij zou vandaag 15/3 komen.

Eindstand. Niemand kwam. Ik heb paar keer het 085 nummer gebeld en zou ik weer worden teruggebeld door de monteur wat NIET gebeurde. Daarna bleef ik bellen om maar door te worden verbonden met de monteur of nogmaals het verzoek te leggen om worden teruggebeld door de monteur en op een gegeven moment ben ik geblokkeerd. Als ik via mijn andere tel deed bellen namen ze wel op, maar zodra ik mijn postcode en huisnummer noemde toen hingen ze weer op. Op een gegeven moment werd ik gebeld door een privé-nummer en was het dus de monteur. Ik herkende zijn stem (Brabants accent oid) en was het ook diegene die bij mij is geweest, maar hij zij van niet. Hij zei dat hij CARLOS heette. Hij zei dat de planning mij niet in de agenda heeft gezet en u moet nogmaals bellen voor een nieuwe afspraak en ik zou dan het nummer 085-0046195 moeten bellen, dat zou een ander nummer van hun zijn. Dit is blijkbaar een heel ander bedrijf die mij totaal niet kent. Ik krijg hun dus niet meer te pakken en ben ik €240 lichter.

Kortom, LAAT JE NIET OPLICHTEN DOOR DIT BEDRIJF!!!!

Gevonden via website: rioleringsbedrijf-kuijpers.nl

15. März 2022
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Vrijdag 28-01-2022 ons riool laten…

Vrijdag 28-01-2022 ons riool laten ontstoppen voor € 240,- (half uur werk) nu maandag 31-01-2022 dus 3 dagen later weer verstopt, bedrijf gebeld om weer langs te komen omdat de verstopping niet goed is verholpen maar men wil alleen komen als we gewoon weer betalen, iets wat we dus niet gaan doen.

31. Januar 2022

Half uur werk kost 500 Euro

Vanwege een verstopte afvoer van de gootsteen in de keuken gebeld met Kuipers voor een loodgieter. Volgens de site krijg je altijd van tevoren een prijsopgaaf, maar die kreeg ik niet. De jongens waren verder handig en met de spiraal freesmachine was het binnen een halfuur opgelost. Vervolgens moest ik een electronische handtekening zetten op de werkbon, waarna de factuur via de email kwam en kon je via pin betalen. Proces is prima, behalve dat de prijsopgaaf niet was gedaan en het halfuur werk 500 Euro kostte!

28. Januar 2022
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr