Rijschool Abetoy Bewertungen 164

TrustScore 5 von 5

4.9

Bilal is een ontzettend rustige en geduldige rijinstructeur, waardoor je niet snel gestrest raakt. Hij legt alles duidelijk uit, wat enorm helpt. Ik had jarenlang erge rijangst, maar dankzij Bi... Mehr ansehen

Kan me geen betere rijschool wensen! Binnen een weekje alle lessen en beide examens gedaan (motor) met succes. Yasser is een top instructeur, legt alles heel fijn en duidelijk uit en geeft je ni... Mehr ansehen

Na te hebben overgestapt van rijschool gelijk gerustgesteld door Yassir en Bilal. Rijlessen waren leuk met humor, maar ook zeker serieus. Er was een duidelijk streef niveau om het examen te halen. Bil... Mehr ansehen

1. Coaching-Zentrum
  2. Führerscheinausbildung
  3. Fahrschule
  4. Motorradfahrschule

Betrouwbare en flexibele auto en motor rijschool in Amsterdam en omstreken

4.9

Hervorragend

TrustScore 5 von 5

Top rijinstructeur – van rijangst naar rijplezier!

Ik had jarenlang erge rijangst, maar dankzij Bilal heb ik nu juist plezier in het rijden. En het beste? In één keer geslaagd!

Echt een aanrader voor iedereen, dank je wel, Bilal!🚗

7. Februar 2025

Super tevreden over mijn rijlessen bij…

Super tevreden over mijn rijlessen bij Rijschool Abetoy! Ik begon met lessen bij Yasser en ging later verder bij Bilal. Allebei waren ze heel geduldig en zorgden ervoor dat ik me relaxed voelde achter het stuur. Ze leggen alles duidelijk uit en geven je echt het vertrouwen dat je nodig hebt om veilig te rijden. Echt een aanrader voor iedereen die op een fijne manier zijn rijbewijs wil halen!

28. Oktober 2024

Goede rijschool!!

Goede ervaring, zeker een aanrader.Veel geduld en als prettig ervaren de rijlessen. Dankjewel Bilal.😄

21. Mai 2024

Such a great and fun experience

Such a great and fun experience. Everything went smooth and super professional. Would recommend to everyone who need to get their license and need help learning how to drive but also with all other formalities, he was so helpful and on point. Big thank you

5. März 2024

Rijschool Abetoy

Niet genoeg woorden om mijn waardering uit te drukken voor mijn geweldige rijinstructeur! Zijn geduld, expertise en ondersteuning hebben me geholpen om vol vertrouwen achter het stuur te stappen. Ik waardeer zijn toewijding om me veilig en zelfverzekerd te maken op de weg. Bedankt voor alles Yasser!!🙌🏽

10. Februar 2024

HEEL tevreden!

HEEL tevreden met Yasser. Legt altijd alles heel goed uit , is geduldig , motiverend en eerlijk. Ik zou me geen betere rijschool / instructeur kunnen voorstellen. Ik ben zeer dankbaar dat ik bij zo een goeie rijschool terrecht ben gekomen en raad echt iedereen Abetoy aan! Dankje wel Yas!

29. Januar 2024

My driving instructor taught me how to…

My driving instructor taught me how to drive properly wat to do at turns and how to look. If I made a mistake he would tel me how to do it better he prepared me wel voor my driving exams I was very happy when in got my license I want to thank my driving instructor Bilal
Kevin

15. Januar 2024

Best experience ever

After wanting to get my full license for almost ten years I finally did it thanks to Yasser on my first try! A whirlwind of laughs along the way while him also believing in me and my abilities more than I did myself. Cannot thank him enough and would HIGHLY recommend.

12. Januar 2024

Zeer fijne rijschool

Deze rijschool heeft me super goed geholpen. Ik voelde me erg comfortabel in de auto, door de rust die Bilal uitstraalt. Hij is duidelijk in zijn aanpak en heeft veel geduld. Ook veel kunnen lachen. Een rijschool die ik velen ga aanraden!

17. Dezember 2023

Aan te raden!

Uitstekende ervaring gehad met rijschool Abetoy, goede ervaren begeleiding bij zowel lessen als vooraf het examen! Een absolute aanrader!

20. November 2023

Een hele fijne ervaring

Ik heb een hele fijne ervaring gehad, en vindt ze een goeie begeleiding geven. Geduldig en begripvol, en daarom is het me gelukt te slagen. Zeker een aanrader!!

26. Oktober 2023

Motorrijbewijs A behaald!

Motorrijbewijs A behaald!

Had me geen betere rijinstructeur kunnen wensen.
Yasser wil je nogmaals bedanken!

Succes in de toekomst toegewenst.

Groet,

Benny