Jeg har brukt flere forskjellige apper, men jeg kommer aldri til å bruke deres igjen. Rentene deres og alle de ekstra gebyrene er rett og slett en skandale! Kundene fortjener å bli informert tydelig o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Resurs ble løsningen for meg som Pensjonist. Jeg visste ingenting om Resurs før jeg var hos optiker Lundemo, Trondheim. De sa at jeg kunne få en grei nedbetaling på brillene slik at jeg som pensjo... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
En vare som er på tilbud og ettertraktet, men 12 dager til lønning. Løsningen var Resurs Norge som på timen ordnet det formelle og vi handlet samme dag varen vi gledet oss med. Og betalte denne uten r... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg bruker ressursbank ifm betaling av alarm levert av Novus. Jeg har lagt betaling til novus på forfall i banken, slik at betaling skjer automatisk på betalingsfrist. Det jeg ikke liker er at det bli... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Resurs er en ledende nordisk bank med en enkel filosofi: Vi ønsker å skape balanse i folks hverdagsøkonomi. Se gjerne vår FAQ hvor du finner svar på ofte stilte spørsmål: www.resursbank.no/kundeservice
Havnelageret, Langkaia 1, 0150, Oslo, Norwegen
Bittet Kunden um Bewertungen
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Handla på nett hos Power tok det på avbetaling fikk svar på sekundet var supert 😀😀

Styr unna denne bedriften
Gir kampanje om 36 måneder nedbetaling uten rente og avgift
Men hvis du er litt sent å betale så tok de over 300kr på rente og trekket to gang avgift på 45kr og 50 ca, kun for at man var sent å betale en måned, dei sender heller ikke faktura på mail eller i banken eller vips du må logge inn på deres bank for å se når tid du skal betale og det fort gjort å glemme når man har travle dager
Useriøse og tullete bedrift/ anbefaler ikke på det sterkeste

Antwort von Resurs Norge
Dåerlig app og elendig kundebehandling! Resursbank er noe man absolutt ikke bør benytte! Selv når man blir lovet at det skal være rentefritt, blir man belastet med skyhøye renter, og de tar ingen selvkritikk når man informerer de om feilen.

Antwort von Resurs Norge
It was my first experience using a loan to buy a computer, and Resurs Bank made the whole process easy. The approval was fast, and the money came immediately. A very straightforward and pleasant experience.

Antwort von Resurs Norge
Ville endre tilbakebetalingsplanen med et større engangsbeløp og deretter resten fordelt over 12 mnd. Ikke mulig for Ressurs bank å etterkomme dette ønsket. Jeg betalte da inn hele beløpet og bestemte meg for aldri å bruke denne banken mer.

Antwort von Resurs Norge
Fikk en sms der jeg ble bedt om å identifisere meg via en lenke. Da jeg ikke er kunde der, så gjorde jeg selvfølgelig ikke det. Sendte en mail , men fikk beskjed at de ikke svarer på mail. "snakket" med en chat bot som ba meg logge inn for å snakke med en person, som jeg ikke var interessert i. Da de ikke tar noe som mulig er scam seriøst så anbefaler jeg å styre unna denne bedriften.

Antwort von Resurs Norge
Har akkurat benyttet dette tilbudet om fakturakjøp og så langt ser dette greit ut. Vanligvis benytter jeg creditkort ved nettkjøp (aldri debet kort på nett) og fakturaen kommer vel i neste måned. Hva som er viktig å gjøre både ved slike fakturakjøp og også ved creditkort kjøp, er å betale hele kjøpssummen ved første forfall, da unngås renter. ikke sikkert banken/creditkort selskaper er så fornøyd med det rådet, de vil nok helst at folk betaler over en lang periode slik at de tjener renter, men jeg betaler alltid ved første forfall og kjøper aldri noe om jeg ikke allerede har nok penger på konto til å dekke beløpet. Faktura eller credittkort kjøp, er noe jeg benytter fordi en da får en viss sikkerhet mot svindelbutikker på nettet. Selv om jeg alltid sjekker nettbutikker før jeg benytter dem for første gang. Så ja jeg kan anbefale Resursbank og deres betalingsløsning med fakturakjøp, såfremt en betaler alt utestående ved første forfall.

Antwort von Resurs Norge
Jeg har gjennomført dette etter at jeg kommet tilbake fra optikeren, tenkte alt skal være i orden med betalings planen . Men i dag får jeg beskjed at betalingen ble forsinket og måtte gå gjennom hele prosessen på nytt . Nå skal være i orden igjen håper ikke at jeg må gå gjennom hele prosessen igjen får å aktivere betalings planen .

Antwort von Resurs Norge
Appen fungerer ikke i det hele tatt jeg har sendt e-poster og ringt i flere måneder . Jeg må alltid logge meg på nettbank for å kunne betale og det oppstår problemer med innlogging der også. Slitsomt

Antwort von Resurs Norge
Helt tragisk kundeservice. Ventet 25 min på svar på telefon. Fikk svar og ble satt videre til nye 57 minutter i kø. Ny avdeling med en kundebehandler med en utrivelig behandling. På nytt satt over. Ny ventetid på 18 min.
Styr unna ressursbank, er den dårligste servicen jeg har opplevd. Handlet på Ellos og skulle kun ha igjen penger som var tilgode.

Antwort von Resurs Norge
Når man tror det ikke kan bli værre.
Resurs bank appen,
får ikke åpnet svar på støtte forespørsel, eller sendt melding.
Prøver chat, etter å ha logget inn med BankId, prøver gjentatte ganger å få snakke med et menneske, får beskjed om å logge inn???
Blir kastet ut, logger inn på nytt, prøver på nytt etter mye om å men blir jeg satt i kø 16.41, får da beskjed om at det er 29 stk foran med ventetid på 34+ min, veldig vits da AI sa mennesker var tilgjengelige til 17.
Blir kastet ut igjen, mens jeg står i chat kø, logger inn på nytt, havner tilfeldigvis på nettleser i stedet for i app, etter å ha logget inn med BankId 3 ggr, og klarer da å faktisk lese svar på siste henvendelse.
Og det er desidert det frekkeste svaret jeg noengang har fått, ikke svar på henvendelsen, mere kjefting!
Nå har det vært meldinger frem og tilbake siden slutten av mai mnd, og nå prøver denne kundebehandleren å inbille meg at purringer er sendt som fakturaer pr post.
Det er regelrett løgn!!!!!!
Har bodd på samme folkeregisteradresse i 17 år, og nei jeg har ikke mottatt en eneste purring i posten.
I tillegg får jeg «kjeft» fordi jeg ikke har betalt på flere mndr.
Vel det skjedde etter at dere sluttet å bruke avtalegiro, da gikk det mndr hvor jeg ikke fikk purringer, lykkelig uvitende.
Ergo mitt sjokk, da jeg fikk epost i slutten av mai, og det tar tid å finne ut på appen også, når man logger inn står det faktisk 0kr å betale!
Nå har jeg betalt +ekstra i 3 mndr, og har kontaktet Finansklagenemda.
Jeg har forholdt meg til hva dere har sagt og skrevet.
Det blir fortsatt aldri noe konkret, og det dukker opp ny regning bare dager etter at forrige er betalt, med forfall samme mnd, enda jeg betalte det som var skriftlig sist.
Det blir overhode ikke tatt noe ansvar fra dere, alt blir lagt på meg, men at dere synker så lavt at dere begynner å dikte opp ting.
Det er IKKE greit!

Antwort von Resurs Norge
Utrolig tungvint å få betalt, må bruke bank ID 3 ganger og mye frem og tilbake. Kjenner ikke til noen annen betalingsløsning som er så omstendelig og tidkrevende!

Antwort von Resurs Norge
fram og tilbake mellom bank og bank id for og betale . utrolig treigt og gammelt system. tvinges over til en app. Latterlig system

Antwort von Resurs Norge
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.