Halleluja! Fabios restaurang visa upp en italiensk mat kultur på hög nivå, absolut byens bedste varme og hygge 🤩
Das sagen Bewerter
Jeg har besøgt Fabio flere gange men i dag var noget helt særligt, pigen bag disken hedder vist Freja og er sindssyg dygtig til hendes arbejde, selvom der var travlt. Hun ydede en helt fantastisk... Mehr ansehen
Fabio på Falkoner alle Hold da op en skuffende omgang mad. Vi bestilte deres 3 retters sæson menu Ret 1. med 3 små retter var uden smag. Ret 2. okseragout kødsovsen bestod stort set kun af to... Mehr ansehen
Så hyggeligt og autentisk italiensk restaurant. Udefra meget diskret men når man træder ind genopdager man det italienske køkkens enkle og intense smag og hvorfor vi besøger Italien gang på gang. En æ... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
restaurant, fabio, vinsmagning, ost, italien/itaiensk, frederiksberg, falkoner alle, centeret, romantisk, Gårdhave, ikke rygning, antipasti, Pasta, selskaber, barnedåb, bryllup, konfirmation
Kontaktinformationen
Dänemark
- www.restaurantfabio.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat 66 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot
Das haben sich andere Leute angesehen
Recommended!!
Absolute great food and lovely people! Highly recommended!
Lækker tre-retters menu
Lækker tre-retters menu - som altid- hos Fabio. Eeeeelsker maden og beværtningen fra Fabio selv. Fabio er den fødte sælger…. Rigtig god til sit job som vært. Kommer rigtig gerne igen😊
Virkelig skøn mad og de sødeste værter
Virkelig skøn mad og de sødeste værter
MEGA god service!!
MEGA god service!!! Vil anbefale deres sodavand og trøffel pasta. I SKAL besøge dem!!😚
Elsker stedet
Elsker stedet. Dejligste personale og mad er helt i top. Kan varmt anbefale Restaurant Fabio.
Den bedste italienske restaurant i dk
Den bedste italienske restaurant i dk.
Man føler sig altid velkommen. Og maden er lavet som mama lavede den. Kan kun anbefale denne fantastiske perle.. men husk at bestille bord for der er altid mange gæster
Fantastisk service
Fantastisk service. Meget gæstfri ejer og personale. Man føler sig velkommen og taget godt af.
Super lækker mad
Super lækker mad, og personalet hygger om deres gæster, og sørger for de får en god oplevelse.
God placering til en date
Lækkert og hyggeligt
Mega god service og mad
Mega god service og mad. Panna cottaen kunne godt være lidt mere blød og vaniljesmag fremfor gelé-agtig! Men ellers kæmpe anbefaling 🫶🏽
Bare det bedste italienske sted🧡
Måtte igen forbi restaurant Fabio, denne gang med veninde fra Vancouver Island, da jeg havde talt så mejeris stedet!
Restaurant Fabio levede igen til fuldkommen til alt det vi begge vægter:
- Hyggelig stemning og ikke for stor
- Føle sig velkommen og set som gæst
- Autentisk madoplevelse der hensætter en til Italien og hvor maden nærmest smelter i munden
- At maden svare til prisen, foruden … at her kan ALLE være med, du får virkelig super kvalitet for pengene
- Og er man som os, der elsker parmesan i mængder og af bedste slags, kan selv det klares og syntes faktisk, at prisen for så meget ekstra er hel fair. God parmesan koster!
Så ….. vil du spise ægte italienske råvare og føle stemningen til rigtig fin pris, så snyd ikke dig selv for stedet her!
Og tak for den gaven Christina og Fabio, vi nød den HEEEELT vildt😇🧡🥰😌
Dejligt mad og sød og venlig betjening
Fantastisk oplevelses og virkelig…
Fantastisk oplevelses og virkelig lækker mad og fantastisk service! Her får man virkelig value for money. Jeg kan varmt anbefale at besøge Fabio any time.
Dejligt sted og meget lækker mad
Dejligt sted og meget lækker mad! God service
Altid fantastisk
Altid fantastisk - vi elsker at være her.
Vi har været ovenud tilfreds med…
Vi har været ovenud tilfreds med restaurant Fabio. Vi var særligt glade for deres hjemmelavede limoncello - og ikke mindst deres anbefalinger af rødvin til vores pasta.
Vi har følt os meget velkomne!
Tag vores ord: Besøg restaurant Fabio
Autentisk og virkelig lækker mad
Autentisk og virkelig lækker mad, samt en skøn vært
Fantastisk smagsoplevelse og kæmpe god…
Fantastisk smagsoplevelse og kæmpe god service
Supergod italiensk restaurant på Frederiksberg
God personlig service, virkelig dejlige retter, supergod hjemmelavet limoncello. De leverer hver gang.
So funktioniert Trustpilot
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.